Breaking: Halálos baleset a Teller Ede úton

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint csütörtökön nem sokkal 16 óra után halálos baleset történt a csepeli Teller Ede úton.

Elsődleges információk szerint a Karácsony Sándor utca és a Vermes Miklós utca közötti szakaszon egy kamion elgázolt egy embert.

  • A halottszemle idejére a Teller Ede út minkét irányát teljes szélességében lezárták
  • A baleset úgy történt, hogy az elgázolt férfi egy kereszteződésnél, egy fal takarásából lépett ki az útra.

3 hozzászólás “Breaking: Halálos baleset a Teller Ede úton” bejegyzésre

  1. Pityu szerint:

    Pont akkor jártunk arra, amikor megjött a hullaszállító. Elég szomorú látvány.

    Aki nem tudja beazonosítani, ez a Rákóczi-liget társasházai mellett, a “gyorsforgalmi” út. Nem a kereszteződésben történt, a sátor legalább is a zajvédő fal túlvégén volt felállítva. Gyalogátkelő kb 25-30 méterre, a kamion nem megy gyorsan és a rendesnél jobban ki van világítva valamint az illetőnek még a járdán és a zöldterületen is át kellett kelnie, mielőtt az útra ér…

  2. George szerint:

    Kamion nem megy gyorsan ? Pityu! Maga normális?

  3. Pityu szerint:

    Normális lehet hogy nem, de sokat járok azon az úton. Hosszú utánfutót húzó kamionoknak (ami a balesetben is érintett volt) a Betű utcáról kifordulva szinte állóhelyzetbe kell lassítaniuk, mert másfél sáv szükséges ahhoz a kanyarodóívhez, ahol nem padkázza meg egyik tengelyét sem; így elégséges megközelítéssel tekinthetjük azt a kiindulópontnak. Onnantól a lámpáig (Google Maps alapján) 360 m, a lámpától a balest helyszínéig további 150 m áll rendelkezésre. Ugyan statisztikák szerint (padlógázzal, rakomány nélkül) ez bőven elegendő a > 80 km/h eléréséhez, de tekintettel arra, hogy ezen az útszakaszon vadásznak a kamionosokra a rendőrök, őszintén kételkedem benne, hogy a megengedett 70-et meghaladta volna. Ez természetesen puszta tapasztalatra épített spekuláció.

    Az autósokról ugyanez nem mondható el, az átlagos sebesség ezen az útszakaszon 80-90 lehet. A “kamion nem megy gyorsan” kifejezés ebben a kontextusban azt jelentette, hogy nincs az a valós helyzet, amikor ott egy kamion 100 fölött repeszt végig.

Itt lehet hozzászólni !