Kövér László: Óriási erők fognak megmozdulni, hogy a választásokat kívülről manipulálják

Pesti Srácok

Arra kell felkészülni, hogy Brüsszelből és a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék – mondta Kövér László házelnök a Hír TV Bayer Show című műsorában.

Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról. És nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták, hanem abban az értelemben, ahogy azt Amerikában lehetett látni, ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek, ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz – mondta Kövér, aki szerint mindent, a szó szoros értelmében mindent meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák.

Arra a kérdésre, hogy mit szól a közvélemény-kutatásokhoz, amelyek szerint az egyesült ellenzék legyőzné a Fideszt, Kövér László azt mondta, az ő méréseik mást mutatnak, de ettől még nem gondolják, hogy sétagalopp lesz a választás. Éppen a fentiek miatt.

Forrás: Pesti Srácok

22 hozzászólás “Kövér László: Óriási erők fognak megmozdulni, hogy a választásokat kívülről manipulálják” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    HATALMAS! 😀
    Hol a dohány? -kérdezi Legény a parlamenti felszólalásában
    Bayer kommentárja: A dohány bizony ott van az autód csomagtartójában, még ha a lebukás után nem is tudod hogy került oda. 😉
    Hadházynak a performansza is a szilveszteri szórakoztató műsorba való! 🙂

  2. Horváth János szerint:

    Hatalmas?
    Neked az jelent valamit, hogy ez a csaló Bayer kinyög valamit?Megpróbálhatod védeni, de
    akkor ugyanolyan patkány leszel, mint ő!

  3. kormánypárti szerint:

    Legény: “Amikor kinyitottam az autót, én voltam a legjobban ledöbbenve. Tele volt cigarettával. Az a cigaretta nem az enyém, nem én vásároltam, nem tudom, hogy került bele az autóba”
    😀

  4. robi szerint:

    Legény is sorosista?

  5. Horváth János szerint:

    Bayer az egyik olyan személy, akinek nincs erkölcsi jogalapja másokat kritizálni.

  6. robi szerint:

    A show már a szilveszteri különkiadás volt?

  7. kormánypárti szerint:

    Az MSZP kérvényezte a külügynél, hogy Legény Zsolt diplomata-útlevelet kaphasson. A szocialisták arra hivatkoztak, hogy a párt külügyi kapcsolatait szakértőként segíti. Nem tartom valószínűnek, hogy Legény a saját szakállára “dolgozott”. Inkább az lehet emögött, hogy a pártkasszát illegális forrásokból, konkrétan bűncselekmények elkövetéséből származó pénzekkel is gyarapítják, lásd még pl. a Borka-Szász-féle bitcoin bányaműveket. Aki bukik, az viszi az egész balhét, viszont addig is tolja befele a lóvét. A pártnak formálisan nincs köze a törvénytelen ügyletekhez.

  8. Horváth János szerint:

    Ezt mind egyedül?

  9. zsák krumpli szerint:

    Hatalmas erők manipulálják külföldről a választásokat! Tízezrek jelentkeztek be szabolcs-szatmári falvakban, egy-egy házba, pajtába, disznóólba akár kétszázan is! Ugyanígy százezrek szavaznak levélben, akik akár tíz éve regisztráltak, s közben elhunytak is! A kékcédulás választások ehhez képest kutyafasza!

  10. Attila szerint:

    kormánypárti, ki osztogatja a diplomata útleveleket ha nem a gazdád? Több ezer db. van kiadva.

  11. Feketelistas szerint:

    Na ki osztogatja?
    Aki kéri vagy aki osztogatja?

  12. robi szerint:

    A több ezer nem is olyan sok, hisz csak államtitkárból is van ezer.

  13. Tóth kati szerint:

    És akkor Dobrev lesz az elnök és Gyurcsány a “first lady”?Szép új világ.

  14. Horváth János szerint:

    Csak meg ne kívánd!

  15. PáLoS TReND szerint:

    AZ MSZMP-s LENDVAI ILDIKÓ EGYKORI TÁSKAHORDOZÓJA KÖVÉR ELVTÁRS kb. ANNYIRA HITELES és IGAZMONDÓ FIGURA, MINT a VILÁG-HÍRHEDTTÉ VÁLT SZÁJER JÓZSI!
    …DE LÁSSUK SORJÁBAN, HOGY MIÉRT is RETTEG MOSTANSÁG a FELCSÚTI FÜHRER és KÖVÉRRE HÍZOTT MOCSKOS SLEPPJE…
    BONIFÁC PÁPA és ORBÁN VIKTOR JELENKORI RABSZOLGASÁGA…- MAGYARMATON és MINDENÜTT ahol az ÁLSZENT KERESZTÉNYSÉG az ÚR!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM

    1302-ben VIII. Bonifác pápa gondolta ki, hogyan lehet belőlünk hasznot húzni és rabszolgát csinálni.

    Amikor világra jössz, először a szülészorvost (letétest) látod meg. Másodjára a szülőanyád. Az anyakönyvvezetőhöz kell menni, és ott a kórház által kiállított papír alapján az anyakönyvi kivonatot létrehozzák.

    Az újszülött kórlap kiállítása után a vámszabad rakományt (méhlepény) a birodalmi leltár vagyonháztartásába regisztrálja. S addig felel azért a rakományért az 1666-os Cestui Que Vie törvény szerint az állam, amíg a valódi tulajdonosa nem jelentkezik érte kártérítési formában (magzat+lélek).

    A római törvény értelmében a tengervíz szent, ahogy a magzatvíz is tengernek számít jogi értelemben így ez is szent.

    A lélek az anyja magzatvizén hajózik a test hajójában erre a világra. Ezt jogi értelemben kell érteni. A szülőcsatorna a kikötő dokkja. Mikor a hajó beér a kikötőbe, a rakományt regisztrálják, megállapítják méretét, tömegét, jellegét Pl: fizikai személy [test] 3500 gramm stb.. Ugyanígy mikor a lélek a ” rakomány” megérkezik a testben “hajóban” a kikötőbe “szülőcsatorna”, kirakodják a partra “a szülőszobába”. A MAGYARORSZÁG törvényei szerint a magzat a fogantatás pillanatától számítva az állam tulajdona, s az állam a valódi gyámja a magzatnak, azaz a fizikai személynek.

    Az állam ezért ellenzi az otthonszülést, mert szeret hazai pályán játszani. A gyermek még nincs regisztrálva. Az állam jogi képviselője a jegyző akinek az ellenjegyzése törvény erejű, felszólítja az anyukát, hogy legyen kedves regisztráltatni a rakományt az állam birodalmi vagyontárába, mint humán erőforrás.
    Nevet adnak neki csupa nagybetűvel, ez lesz a CÉGNEVE, vagy JOGI SZEMÉLYISÉGE, ezzel elveszítve szuverenitását, és emberi jogait személyiségi előjogokra cserélik.

    Regisztrálják, mint rakományt: Szeme színe, neme, súlya, hossza, stb. A szülő tájékoztatás híján és tudtán kívül jogilag az állam gyámsága alá helyezi a gyermeket, akire innentől kezdve az állam minden törvénye és rendelete vonatkozik. Magyarországon a szülők többsége JOGI SZEMÉLYISÉGGEL rendelkezik, s ezt hívják állampolgárnak. Az állampolgár = a JOGI ÉS FIZIKAI SZEMÉLYISÉGGEL. Mivel az állampolgár nem rendelkezhet semmi fölött sem kizárólagos tulajdonjoggal, ezért a magzat fölött sem. Innentől kezdve az állam automatikusan ad neki egy identitást [személyi igazolványt].

    Jogi értelemben a szülők azok az alvállalkozói lesznek az államnak akik vállalják a gyermek felnevelését, és ezért anyagi juttatásokat kapnak.

    Elvégzet munkáért fizetést kapnak. Ezt nem mondják ki így nyilvánosan, csupán ezt mondják: GYES, GYED, Családi pótlék stb. formájában.

    A gyerekről kiállítanak egy Születési anyakönyvet és a szülő kap egy kivonatot, amelyet az ún. állam kötvényesít [ennek a neve: állampapír] és létrejön a TAJ Szám.

    Ezt a kötvényt az állam a New York-I tőzsdén, mint záloglevelet hitelfedezetként elértékesíti, a magánbankár dinasztiáknak.

    Minden kötvény 2 és 7 millió euró hitelképességet jelent az államnak. Létrehozzák az emberből a rabszolgát és indulhat a rabszolga [birka, nyáj, jószág] kereskedelem.

    A hitel felvétele az állam által megtörténik, de a záloglevélül szolgáló anyakönyvi kivonaton szereplő személy nem kap belőle egy forintot se, hiszen az állam a gyámja és vagyonkezelője minden tulajdonának a testének a munkája gyümölcsének. Mindaddig, amíg a valódi tulajdonos nem lép be a felségterületre [lélek].

    Mivel az állam a gyám így kötelezheti a szerződés értelmében a szülőket arra, hogy meghatározott ideig meghatározott tanterv alapján iskolába járassák a gyermeket. Nincs ingyenes oktatás, súlyos adóforintokkal kell vezekelnie a gyermeknek a szülők tudatlanságáért. Ha a szülő ellenkezik azzal szerződést szeg, és mint a gyermek gyámja az állam elveheti a szülőtől a gyermeket, az általa kiskorú veszélyeztetése paragrafusra hivatkozva. A gyám, az állam arról is rendelkezhet, hogy kötelező védőoltás címszó alatt megfertőzze a gyermeket valami lebutított vírussal, vagy higany származékot fecskendezzen bele.

    Továbbá a személyi-igazolvány igénylése ma (2020) már úgy zajlik, hogy a JOGI SZEMÉLYISÉGGEL igazolni tudja magát az egyén: Magyarországon már az óvodába íratás előtt kell rendelkeznie ezzel a személyi kártyával. Ezt a saját intézményeik állítják ki, ami megfelel annak, hogy az ember saját önazonosítóval nem rendelkezhet (addig, amíg az “állam” feltételei szerint játszik az ember).

    Az állam nem tudja, hogy Te egy lélek vagy. Csak azt tudja, hogy fizikai test van, ami felett gyámságot képviselhet. A gyermekeket mivel az indoktrénáció eszközeivel manipulálták, nevelték mennek a nyáj után, önként aláírják a szerződést a személyi igazolvány igénylésére, és már 6 évre ismét kukába dobják a szuverenitásukat jogi értelemben.

    Ez után mivel ismét az állam a gyám kötelezheti az iskolába járását a gyermeknek 16 éves koráig. Mire eléri ezt az iskolázottsági kort telepítették az agyára a humanodroid 1.0-ás szoftver-t. Így némi kívánnivalót hagyva maga után ugyan, de elüzemel egy Tesco polcfeltöltői rabszolgaként, fizetve az állam által ő nevében felvett hiteltartozását adó formájában. Van, aki tovább tanul az még többet tud fizetni. Ahogy sikeresebb vagy, annál többet fizethetsz [nem magadért vagy sikeres, hanem az államért]. Mint ahogy a biztosító társaságoknál kockázatközösségi teherviselés van, az államadósság esetében is közösségi inkasszófizetési teherviselés van az állampolgároknak. Hiszen van, aki csak keveset tud visszafizetni van, aki meg sokat, de a közösségnek az összeset kell visszafizetni. A gazda, a gyám számára az állampolgárok olyanok, mint a lábas jószág. Olyan a nép, mint a birka. Ezt mondja a Vatikán pápája is: gyertek a nyájba.

    Azért esett a birkára a választás, mert buta állat, nem áll ellen, ugyanakkor nagyon értékes gyapjút növeszt. A gyapjú szimbolizálja az ADÓ-t Áfát Stb., ahogyan az kitalált “EREDENDŐ BŰN” is az ADÓSSÁG KARMIKUS VILÁGÁT jelenti, s jeleníti meg. Mikor a birka már öreg beteges nem nő úgy a szőre, és az állatorvosi költségek megnőnek, a gyám azaz az állam úgy dönt, hogy már nincs haszna ezen az állaton, veszteséget termel, mehet a tepsibe.
    Lásd: Nyugdíj kórhatár, amit az állam szabályoz, s amely lehet akár 72 év is.

    A halál után kiállítják a halotti anyakönyvi kivonatot, ami alapján minden vagyont, amit felhalmoztak, lerántanak, amit tudnak, végül a születési anyakönyvön alapuló kötvényt kivonják a tőzsdei forgalomból, és a bankárok teljesen bezsebelik. Emellett a gyógyszeripar mai napig jó biznisz az érdekcsoportoknak.
    “Amikor a földön állunk, akkor jövünk rá, hogy mi az a valódi szabadság.”

    Hogyan tudsz kilépni? Hogyan tudsz immunissá válni? Tájékozódj olyan emberektől, akik ezt kutatják, s ezt kutatták és ezen dolgoznak napjainkban. Vagy kezdj el kutatni.

    Az állampolgárság megszüntetése egyenlő minden elvesztésével, ami valójában téged illet, és egyenlő azzal, hogy minden olyan tulajdont, amit az állam őriz, s átruházásra kerül teljes mértékben a banknak, az államnak és a Vatikánnak. Nem jó megoldás. A szuverén ember sosem kedvezményes, hanem hitelező. A szuverén ember felismerheti, hogy ő kicsoda valójában, minek a része, honnan származik, mi az eredete. Tehát van benne valami, ami magasabb rendű:

    Unam Sanctam 1302:
    “A lelki ember azonban mindent megítél, maga azonban senki ítéletét nem vonja magára (1 Kor 2,15) Ez a hatalom viszont, bár embereknek adatott, és emberek gyakorolják azt, nem emberi, hanem inkább isteni, amelyet az isteni szó adott Péternek és erősített meg, neki és utódainak…”

    Ebből a részből láthatjuk, hogy a rendszer egyik fontos szerződése is rámutat a valódiságra.
    A szövegben olyan információkat közöltem, amivel el tud indulni bárki ezen az úton.

    Szerrel és tettel: Nagy Rózsi és Pálos Trend

    https://www.youtube.com/watch?v=eNjwawJ_i0Y
    https://www.youtube.com/watch?v=QGCwP16mkVk
    https://www.youtube.com/watch?v=undLkyOhk0E

  16. zsák krumpli szerint:

    Eldobom az agyam, Ábel látott már?

  17. Attila szerint:

    Kedves Ábel Attila!
    Az MSZP kérte, A külügy osztogatta, aztán visszavonta. Külügy=fidesz

  18. kormánypárti szerint:

    A külföldre utazásról szóló 1998. évi XII. törvény 12. § (1) bek. b) pontja szerint Diplomata-útlevélre jogosult az országgyűlési képviselő és az Európai Parlament magyarországi képviselője. Legény korábban országgyűlési képviselő volt, tehát erre irányuló kérelem esetén alanyi jogon járt neki hivatalos útlevél. Minden bizonnyal Szabó Szabolcsnak és Bangónénak is ilyen útlevele van. Ne gondoljuk azt, hogy ha valaki zöld útlevéllel is utazgathat könnyített módon, vízummentesen, nem fog élni a lehetőséggel. Az MSZP kérésére később a külügy meghosszabbította Legény diplomata útlevelét a külügyi kapcsolattartói minőségére tekintettel. Tehát az MSZP-nél kell érdeklődni, hogy mégis milyen fontos pártérdek indokolta a közbenjárásukat. Elég valószínű, hogy Legény szeretett volna visszaülni a parlamentbe. Leginkább úgy van mód az MSZP berkein belül a pártlista befutó helyeire kerülni, hogy jelentősebb összegekkel kell rendszeresen támogatni a pártkasszát.

  19. Ábel Attila szerint:

    Kedves Attila, magának fogalma nincs arról, hogyan működik az államigazgatás és a külügy. Maga szerint Hadházy meg Kunhalmi, Bangóné is fideszesek, miután az Országgyűlés házelnöke fideszes? 🙂 Ostoba, buta érvekkel csak nevetségessé teszi magát.

  20. Nagyapó szerint:

    Nem is tudtam, hogy van olyan láncdohányos, akinek 14 000 csomag (zárjegy nélküli) cigaretta szükséges.😀
    De azért eetásak árulják el, hol lehet vásárolni Kárpátalján ekkora mennyiségű zárjegy nélküli cigarettát? Kinek adta tovább itthon a dohányt? Havonta hányszor fordult Legény et.? Hány MSZP-s eetárs terjesztett, mekkora ez a szoci maffia? Hová került a pénz?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  21. Horváth János szerint:

    Amióta a fideszesek lenyúlták a dohánybizniszt, muszáj valahol beszerezni a cigit!

Itt lehet hozzászólni !