Jutalmat kaptak az égő házból mentett csepeli rendőrök

Mr.Gabee, Csepel.info


A csepeli rendőrök egy bántalmazás miatt tett bejelentésre mentek ki 2020. december 7-én koraeste a XXI. kerület, Weiss Manfréd utcába, ahol egy férfi sétált vascsővel a kezében. Mivel a rudat többszöri rendőri felszólításra sem tette le, testi kényszert alkalmazva megbilincselték. Az intézkedés során kiderült, hogy F. József ellen elfogatóparancs van érvényben.

A körözött személy elfogása közben a rendőrök észrevették, hogy egy elhagyott gyárépület felől füst és lángok csaptak fel. Gacsádi Viktor r. őrmester, Király István, Nagy Norbert r. főtörzsőrmesterek és Molnár Éva r. törzsőrmester az egyik ablakon keresztül egy idős, vérző fejű férfit láttak bent, aki a lángoktól nem tudott kimenekülni. A mentést négy nagytestű kutya miatt nem tudták megkezdeni, ezért azokat gázspray-vel futamították meg.
Király főtörzsőrmester bekiabált a bent rekedt férfinak, hogy álljon hátrébb, majd pisztolyával betörte az ablakot. A rendőrök kiemelték a láthatóan sokkos állapotú embert, biztonságos távolságra kísérték az égő csarnoktól, így a mentők kórházba vihették.

A XXI. Kerületi Rendőrkapitányság eljárásának adatai szerint a csarnokban három férfi élt, ketten összevesztek, a fiatalabb vascsővel megütötte az idősebbet, majd haragjában felgyújtotta saját lakrészét, ahonnan a lángok tovább terjedtek. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 30 éves F. Józsefet súlyos testi sértés bűntett miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az égő épületben rekedt férfit kimentő rendőröket dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya megjutalmazta.

5 hozzászólás “Jutalmat kaptak az égő házból mentett csepeli rendőrök” bejegyzésre

  1. ta-dam szerint:

    Most már csak azt nem értem, ki mentette ki a rendőröket az égő házból…

  2. Feketelistas szerint:

    Lehet hogy a főkapitány.
    Kimentette utána jutalmazta őket.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Végül is kihámoztam, hogy ki, kicsoda és mi, hogyan történt. 😁😛👏👍

  4. Lili Züllig szerint:

    István, te vagy a Király! Millió puszi Svájcból; remélem jól vagytok mindnyájan! Öleléshegyek!! Boldogságos Ünnepeket!

  5. Fedor József szerint:

    Tiszteletem mindenkinek kíváncsi lennék a kamarák látószög re és ki kit mentettek ki mert a sértettek meg záró jelentést se kaptak de én amíg felmentették az ügyből és töltöttem a büntetésem más ügyből ki folyolag addig az ügyben az előadók sem tudták de most kerestek és nem is a lakcimemen szóval nem négy kutya volt hanam kettő nagy meg két darab kölyök kutya de a sértettek meletem állnak hogy részegek voltunk és videókat készítettem a helyről és Péter bácsinak nem érintette a lakhelyét és nem is történtek be az ablakokat hanem saját lábán hagyta el a helységet de ez valós hogy a gyár egyik végét begyújtottam és láng volt és hogy beton vasaló sétáltam kifele a gyár bejaratan kifele amikor a rendőr urak és a rendőr nő teli fújtak gáz sprèvel és elverttek de amikor kerestem mindenkit akkora elhalkult az ügy és nem érdekelt senkit most mèg is érdekel mindenkit és nem öltem magamat vetem és a sértettek is ezt fogják mondani mivel berúgtunk mind a hárman és szóváltásba keveretünk egymás között köszönöm a figyelmet nem valós állítások a bírói papíron is másképp írja meg itis másképpen van mert nem akkor bolygatunk valamit amikor a vádolt személy keresi önöket???

Itt lehet hozzászólni !