E-rollerek lepték el Csepelt

Mr. Gabee, Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint LIME e-rollerek, melyek megoldást kínálnak a dugók elkerülésére, a gyors és környezetbarát közlekedésre.

A Lime rollerjei új alternatívát kínálnak a felhasználók számára a közlekedés során jellemzően legtöbb időt igénybe vevő első és utolsó kilométer gyors és környezetbarát megtételére. A szolgáltatás az egyéb közlekedési módokat kiegészítve kényelmes és egyszerű helyváltoztatási lehetőséget biztosít akár a munkába járás, akár a szabadidős programokhoz kapcsolódó, városon belüli utazás során.

Hogyan működik a Lime?

A felhasználók könnyedén letölthetik okostelefonjukra a Lime mobil applikációját, amelynek segítségével megkereshetik a hozzájuk legközelebbi rollert, és egy gombnyomással feloldhatják azt. Amikor az utazás befejeződött, a rollerezők az applikáció utasításait követve egyszerűen megállítják a járművet és biztonságosan leparkolnak vele. A rollerek egyszeri kioldási költsége 250 Ft, a használat percdíja pedig 50 forint lesz. A Lime helyi csapata végzi majd a rollerek kihelyezését, töltését és karbantartását.

A vállalat elkötelezett a biztonság és a kényelem iránt, és arra ösztönzi felhasználóit, hogy mindig viseljenek bukósisakot.

A használóknak fontos:

– Mindenkor felelősségteljes közlekedés.

– Sisak viselése rollerhasználat közben.

– Minden közlekedési előírás és a sebességhatárok betartása.

– Csak a kijelölt területeken történő rollerhasználat.

– Szabályos parkolás a gyalogos utak mentén, a szerviz rámpáknál és a metrómegállók mellett.

– Figyelem az autók, gyalogosok, és más rollerezők iránt.

A rollerekről bővebben

9 hozzászólás “E-rollerek lepték el Csepelt” bejegyzésre

  1. 73h4b4j szerint:

    Nagyszerű hír! Eddig be kellett menni a belvárosba, ha az ember kerülgetni akarta a mindenféle számát szét hagyott vakolat, vagy rettegni akart attól, hogy egy elmebeteg erolleres mikor üti el a járdán… De most végre a kerületből se kell kimozdulni, hogy ez a fantasztikus élményt átélhessük! Köszönjük!

  2. 73h4b4j szerint:

    számát szét hagyott vakolat = szana szét hagyott vackokat 😀

  3. kismiska szerint:

    “Olvasónktól kapott információk” alapján lett olyan a cikk mint egy fizetett hirdetés?

  4. kormánypárti szerint:

    Ez is KariGeri újítása? Ezekkel a rollerekkel nem a nyuggerek fognak a piacra járni, már csak azért sem, mert az ilyen okostelefonos applikációkat is leginkább a fiatalok használják. Akkor meg mi szükség van ezekre, azon kívül, hogy nyereséget hoz az üzemeltetőnek? Úgy tudom, hogy a KRESZ nem szabályozza az ilyen típusú járművekkel való közlekedést. A járdákon kisgyerekes családok, fogyatékkal élő (pl. látás- vagy hallássérült) emberek is közlekednek, akik nem tudnak magukra vigyázni. Nincs keresnivalója a gyalogúton a bicikliseknek és rollereseknek.

  5. ta-dam szerint:

    Be kéne vezetni a sárkányrepülést is. (Combnyaktörött nyuggereknek kényelmetlen a biciklinyereg.)

  6. Hozzászóló szerint:

    Ta-dam: sárkányrepülés helyett a drónnal való utazást választom, mint jövőbe vezető utat. Ez lesz az utazás egyik alternatívája. Valószínű, hogy mire megvalósul, addigra annyi idős leszek már, mint elégedetlenkedő János és arra sem emlékszem már, hogy minek is akartam örülni.

  7. kismiska szerint:

    #kormánypárti#A rollerek azért lehetnek itt mert a kerület vezetése megengedte a cégnek-valszeg ezért is született ez a reklámcikk…
    Van olyan belvárosi kerület ami már rég kitiltotta őket.

  8. kormánypárti szerint:

    Így van. Azért lettek kitiltva, mert az embereknek nincs közlekedési kultúrája. Én nem problémáznék, ha a csepeli lakosok között nem lenne annyi sutyerák.

  9. 73h4b4j szerint:

    kormánypárti! Ne legyenek illuzióid! Pontosan ugyan annyi sutyerák van ebben a kerületben is mint bárhol máshol. 🙁
    Tegnap este már speciel láttán egy ilyen vackot a stadion mellett a bringasáv kellős közepén, keresztbe letámasztva.

    Valószínűleg a használói direkt sportot űznek a parasztságból. Jó lenne ha ezeket a bunkó módon széthagyott vackokat az önkormányzat összeszedné és vagy menne a hulladék telepre vagy jó vaskos büntetés kiperkálásáért cserébe visszakaphatná a cég.

Itt lehet hozzászólni !