Nincs ősz KULTIK mozimaraton nélkül

Mr.Gabee, Csepel.info

 

Idén október 15-21. között mozizhatunk 1000 Ft-os jegyáron a KULTIK Csepel moziban. A hétvége alatt, minden vetítésre érvényes a kedvezményes jegyár, még a premier előtti Nyílt titkok című új romantikus vígjátékra is.

A film a Teljesen idegenek (16) és a BUÉK (16) népszerű alaptörténetének legújabb feldolgozása, a FÁK JÚ, tanár úr trilógia rendezőjétől.

A mozimaraton kínálatában a premier film mellett, az év egyik legjobban várt filmje a Tenet is helyt kap, illetve a Robert De Niro, Jane Seymour, és Uma Thurman főszereplésével készült családi vígjáték a Nagypapa hadművelet is, vagy az ősz romatikus sikerfilmje a Miután összecsaptunk. De lesznek még olyan régi és új kedvencek, mint az Minyonok, Scooby, Mulán vagy az Óriásláb – Családi bevetés. De nemcsak kedvezményes vetítésekkel vár a KULTIK Csepel mozi, több már jól ismert filmes terméket vásárolhatsz meg akciósan a Mozimaraton ideje alatt.

A teljes filmkínálatot a mozi weboldalán találod meg: https://csepelimozi.hu/musor Most érdemes kihasználni a kedvezményes jegyárakat, mert jövő héttől, már az olyan új filmek, mint a Trollok a világ körül – kerül középpontba, sok más meglepetéssel.

Itt lehet hozzászólni !