Remek eredményeket értek el a Csepel Evezős Klub versenyzői

csepel.hu

Az elmúlt hét végén, szeptember 26-27-én rendezték az év egyetlen korosztályos versenyét evezés sportágban, az Ifjúsági Európa Bajnokságot, ahol Magyarországot, kerületünket – Csepelt és egyesületünket, a Csepel Evezős Klub hét versenyzője képviselte!  

A teljesen csepeli férfi ifjúsági kormányos négyes óriási csatában, végig magabiztosan evezve, kis különbséggel lemaradva a győztestől, minden erejüket beleadva 3 századdal megelőzve az orosz egységet, a harmadik helyen végzett, ezzel bronzérmes az ifjúsági Európa-bajnokságon! A csapat tagjai: Boros Bálint, Varga Koppány, Gosztola Balázs, Koncsik Dominik, és Fülöp Adrienn kormányos!

Kormányos nélküli négyesben Belán Bendegúz és Árvai Péter, két szegedi társukkal (Kovács Sándor, Kósa András) szintén izgalmas csatában az 5. helyen végzett a “B” döntőben, ezzel összesítésben a 11. helyen végeztek!

A hazai legrangosabb versenyen, az augusztus elejei, Szegeden megrendezett Evezős Utánpótlás, Felnőtt és Masters Magyar Bajnokságon versenyzőik remek eredményeket értek el. Idén az éves összesített pontversenyben a 1. helyet értek el.

A legkiemelkedőbb eredmény, ami az evezés sportág „király” kategóriája, a felnőtt nyolcas versenyszáma, aminek eredményére az egész evezős társadalom várakozással figyel, 19 év után felnőtt nyolcasuk újra megszerezte az első helyet.

Gratulálunk a Csepel Evezős Klub versenyzőinek!

Forrás: Csepel Evezős Klub

csepel.hu

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Itt lehet hozzászólni !