Robbanás egy szigetszentmiklósi szórakozóhelyen

A szórakozóhely tulajdonosa: nem tűzijáték volt

Index, Lakihegy Rádió

Szilveszter éjjelén robbanás történt egy szigetszentmiklósi pincehelyiségben, ahol ötven ember szórakozott. Egyelőre úgy tűnik, halálos áldozat nincs, de tizenkét sérültet kellett ellátni, ketten közülük súlyos sérülést szenvedtek.

Robbanás történt csütörtök éjszaka egy szigetszentmiklósi, direkt a szilveszterezésre átalakított pincehelyiségben. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint tizenketten megsérültek. Kilencet közülük kórházba szállítottak.

Katt a Hírszerző galériához!

Közülük ketten súlyosan megsérültek – tájékoztatta az Indexet Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Független Hírügynökség úgy tudja: egy ember életveszélyes légúti égési sérüléseket, egy pedig súlyos füstmérgezést szenvedett. Eszméletlen állapotban hoztak ki egy embert a tűzoltók a pincéből – tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Szigetszentmiklósi Tűzoltóparancsnokság tűzoltási és műszaki mentési osztályvezetője.

A szóvivő elmondta, egyelőre nem tudják, pontosan mi történt, a tűzszakértő az eddigi vizsgálatok és a kihallgatott tanúk információi alapján nem tudta megállapítani, pontosan milyen és mennyi anyag mitől robbant be. A tanúk kihallgatása most is folyik. Szemtanúk szerint egy pirotechnikai eszköz okozott tüzet, a faburkolat égett egy darabon, de a tűzoltók hamar eloltották a lángokat.

Közveszély okozása miatt indított eljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

Egy Ősz utcai pincehelyiségben történt a robbanás, ahol ötven ember szórakozott szilveszter éjjelén. Az Ősz utca a város északnyugati, kertvárosias részében van.

Forrás: Index

A szórakozóhely tulajdonosa: nem tűzijáték volt

Cáfolta az éjszakai, szigetszentmiklósi szórakozóhelyen történt balesetről eddig nyilvánosságra került információkat a hely tulajdonosa. Agócs József elmondta: éjfél után nem sokkal egy zártkörű rendezvényen történt a baleset, de azt nem tűzijáték-rakéta okozta. Elmondta: egy papír lampiont gyújtott meg az egyik vendég, melytől ugyan nem kapott lángra a mennyezet, de erős füst keletkezett, és a sérülteket emiatt kellett kórházba szállítani.

Hozzátette: a biztonsági berendezések megfelelően működtek és a vészkijáratokon is perceken belül el tudták hagyni a termet a bent lévők. Agócs József sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. Hozzátette: a sérülteket meglátogatják és állapotukról folyamatosan tájékozódnak. Ugyanakkor kifogásolta a rendőrségi eljárást, ezért kezdeményezi, hogy az ügyet más rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: Lakihegy Rádió

8 hozzászólás “Robbanás egy szigetszentmiklósi szórakozóhelyen” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Az Ősz utcában történt az eset, egy tucatnyian sérültek meg, ebből két személy súlyosan.

  2. ződ szerint:

    Melyik terror szervezet vállalta eddig a felelősséget?

  3. Huba szerint:

    Drazsé i.r.m. már tudná, legalább is tudni vélné.

  4. Csepel-sziget szerint:

    És T. Agócs úr a légúti égési sérülést is a füsttel magyarázza?
    Egy kis lampiontűz miatt volt szükség tucatnyi mentőautóra, sünomobil hadra, tűzoltóságra? Mindezt egy aprócska jelentéktelen tűz miatt? Amiatt égett meg egy illető léguta olyan szinten, hogy életveszélyes állapotban szállították kórházba? Ott voltam a baleset után nem sokkal, láttam, amit láttam és joggal feltételezem, hogy T. Agócs úr leplezi a valóságot. Ezt majd a nyomozás úgyis kideríti és remélhetőleg miharabb bezárásra kerül a szórakozásra egyébiránt alkalmatlan, zűrös, nagyképű, elkényeztetett újgazdag gyerekektől hemzsegő lebuj. Ámen!

  5. Huba szerint:

    “Lampion lángra kapott”….Lószart mama, Budaházy robbantott! Kérdezzétek drazsét. Ő még képet is mutat róla.

  6. nekünk ment el az eszünk szerint:

    én ott voltam “bár”-ban, és borzasztó volt… 🙁

  7. titok szerint:

    Én 3 éve voltam és akkor szerencsére minden rendben volt 🙂

  8. dunc szerint:

    Nem árt már Agócs Úr dolgait egy kicsit megszellőztetni,mert van mit.

Itt lehet hozzászólni !