Olvasónk keres egy Botond nevű kisfiút

Az alábbiakban Fodor Zsolt nevű olvasónk levelét idézzük, melyet elektronikus postaládánkba, a csepel.info@gmail.com címre küldött.
Kedves Csepel.info szerkesztősége!

A segítségeteket szeretném kérni egy csepeli kisfiú megtalálásában: van Csepelen egy kisfiú, akit Botondnak hívnak. Hobbija a buszok. Egy időben rendszeres látogatója volt a Csepelen közlekedő 159-es autóbuszoknak. Annyit tudok elmondani róla, hogy információim szerint a Hollandi út közelében lakik.  Nagyon aranyos, tisztelettudó, csendes gyerek, aki annak idején nyáron, szinte minden este ment egy kört a 159-esen a nagymamijával. Továbbá van egy szép autóbusz gyűjteménye, amit szeretnék gyarapítani.

Azt is szeretném kérni, hogy a fenti képet is jelenítsétek meg, hogy magára ismerjen. Botond, vagy a nagymama a csepel.info@gmail.com címre írjon, ahol a szerkesztőség összeköti az olvasóval.
Köszönöm szépen a közreműködést. Éljen Mr.Gabee és a Csepel.info

Egy hozzászólás “Olvasónk keres egy Botond nevű kisfiút” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Beszédes a csendes jelző, és az is hogy a nagymamijával buszozik. Szinte elképzeltem a kissrácot, kis bermudában, szandiban, kis trikó vagy egy Cars T-Shirt olvasás közben.
    Esetleg a csepeli iskolákat fel lehet jövő héttől keresni telefonon, infót kérni odajár-e? Ezt szerintem a kerületi tanszékvezető intézheti, vagy mi a pontos megnevezés, van rá jogosultsága sztem. Tóth Jánosnak hívják.

    Te, Fodor Zsolt pedig egy értékes Ember vagy, ha ilyen szeretetteljes dolgot teszel. Isten áldjon érte 🙏

    Remélem lesz folytatása a sztorinak. Drukkolok!

Itt lehet hozzászólni !