Egyszerűbb, gyorsabb ügyintézés

csepel.hu

Továbbfejlesztik a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. társasház-kezelési tevékenységét – mondta el érdeklődésünkre Trefán László vezérigazgató. Arra törekszenek, hogy szolgáltatásaikat egyre jobb minőségben nyújtsák partnereik számára, ennek érdekében pedig gyorsítják, egyszerűsítik az ügyintézést, amelyre többcsatornás lehetőséget biztosítanak.

Naprakész nyilvántartás

Elkezdték kialakítani a mai kor követelményeinek megfelelő struktúrát. Szempontjaik a következők: ügyfélközpontúság, a kezelt házaik gazdálkodásának átláthatósága, az üvegzseb elvének betartása, a bizalom erősítése, naprakész nyilvántartás a lakókról, gyakoribb és hatékonyabb kommunikáció. Fontos törekvésük, hogy a házak közösségei a járvány idején is képesek legyenek döntéseket hozni. Céljuk, hogy az ügyfeleket barátságosan, türelmesen fogadják, az ügyintézés legyen könnyen elérhető és gyors. Gyakrabban ellenőrzik a házak környezetét, belső tereit, valamint a takarítók, gondnokok, vállalkozók munkáját. Az E-ház nevű szoftver támogatja céljaikat, és innovatív megoldásaival erősíti piaci pozícióikat. Nemcsak az osztályon dolgozók munkáját gyorsítja meg, hanem a számvizsgáló bizottság tagjai számára is lehetővé teszi a házzal kapcsolatos számlák, dokumentumok naprakész, online ellenőrzését. Íme, néhány funkció, amelyek segítik a hatékonyabb házkezelést: automata díjkönyvelés és csekkfeldolgozás, E-ház postai szolgáltatás, számvizsgálók részére számla-jóváhagyási funkció összeghatártól függően, részletes lekérdezési lehetőség a könyvelésből. A lakók mobilapplikáción keresztül is megnézhetik a befizetéseik egyenlegét, online is szavazhatnak a házat érintő ügyekben, és jelenthetik észrevételeiket.

Egy hozzászólás “Egyszerűbb, gyorsabb ügyintézés” bejegyzésre

  1. concept szerint:

    Amit hiányolok a fenti tájékoztatóból,pl.mikor pótolják be a májusban szokásos évenkénti lakógyűlést-vagy legalább nyomtatják ki az évenkénti elszámolást?
    Nyilván a vírusveszély miatt nincs gyűlés,de az elszámolást mi akadályozza?(Csak mert én pl. egy ilyenből tudtam meg hogy tartozok városgazdának-ők vesztették el a csekket,de mégsem értesítettek levében a tartozásról)
    Mi a bereklámozott applikáció neve?

Itt lehet hozzászólni !