Valószínűleg ismét benézték a kiegészítő lámpát

MR.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee szerkesztőt informátora arról tájékoztatta, hogy hétfőn délután baleset történt Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. 

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

10 hozzászólás “Valószínűleg ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

  1. Juhász Attila szerint:

    Nem kéne , aut a kiegészítő lámpát már végre megszüntettni ???? Csak kérdezem …🤔🤔

  2. csak úgy szerint:

    Ez megint csak feltételezés.

    A Táncsics felől jövő, akár “narancssárgán” is átmehetett, és a Szt. István felől tele zöldön, sietősen jövőt elkaphatta. Nagyon rövid a lámpaváltás.

    Ennyien nem hibázhatnak, nem ma vezették be a jobbra kanyarodó zöldet. A baleset okát sosem pontosítja Mr. Gabee, csak feltételez.

  3. ta-dam szerint:

    Minden lámpát meg kellene szüntetni. Akkor kinéznének a fejükből átkeléskor az arra járók. Így tök mindegy, mit variálnak, a vezetőek egy tekintélyes része alszik és nem lát.

  4. concept szerint:

    csak úgy#A Táncsicson full zöld volt,még a csattanás után is több 10 másodpercig.

  5. YT szerint:

    Juhász Attila Miért kéne megszüntetni a lámpát? A lámpát kell figyelni, nem az előtted lévő autót, vagy a telefont, vagy a rádiót, vagy akármi mást.

  6. ta-dam szerint:

    De nem figyelik a lámpát az atyaúristennek sem. Vagy csak az egyik fél figyeli, a másik nem. – Én sosem a lámpa alapján megyek, mert akkor már rég nem élnék.
    Amikor ki vannak kapcsolbva lámpák (takarékosság vagy üzemzavar miatt) nem szoktak lenni balesetek.

  7. csak úgy szerint:

    Ezek után csak azt tudom, mondani, hogy aki nap mint nap, arra jár, az már megszokhatta volna

    Aki meg most tévedt oda először, annak jobban kellene figyelni, az ismeretlen körülményekre.

  8. Valdemar szerint:

    MEGOLDÁS: NEM A TELEZÖLD LÁMPA MELLÉ KELL HELYEZNI A KIEGÉSZÍTŐ, JOBBRA KANYARODÁST ENGEDÉLYEZŐ ZÖLD JELZÉST, HANEM FELJEBB, A PIROS MELLÉ! Akkor minden ökör láthatja, EGYENESEN HALADNI TILOS! Ha ehhez módosítani kell a KRESZT, AKKOR NÉMETH SZILÁRD NYÚJTSA BE! Legalább tenne valami hasznosat is! A szerzői jogot Valdemar név mellett is fenntartom!

  9. ta-dam szerint:

    Valdemar majd fizeti a lámpa-áthelyezést az egész országban.

    De hiába.

    Érdekes, ez a rendszer mindenütt egészen jól megy, csak egy-két altatósan egyszerű pont van, ahol rendszeres a baleset. Ez alighanem az errefelé autózók szellemi szinvonaláról árulkodik. Rutinból rongyolnak az orruk vagy az előttük menő feneke után, mint a vaktyúk. Mert ők nagyon tudnak ám!

  10. Valdemar szerint:

    ta-dam, mennyibe kerülne ugyanazon a lámpaoszlopon a zöld mellől 40 cm-rel feljebb, a piros mellé szerelni a kiegészítő, jobbra zöld nyíl lámpát? Csak egy lyuk fúrása kell, a csavar meg jó az új lyukba is!

    Sokkal többe kerül az ütközött autók javítása! A közlekedők agyi kapacitásának ócsárlása viszont nem előzi meg a baleseteket!

Itt lehet hozzászólni !