Családi vita Ráckevén – négy ember kórházban

MTI, Fn.hu

Négy ember került kórházba, miután vita alakult ki két család között Ráckevén szerdán, és az egyik család tagja gázpisztolyból lövéseket adott le – mondta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese.

Az összetűzés egy korábbi elszámolási vita miatt alakult ki. Az egymással vitában keveredők közül néhányan bejutottak az egyik család házába, ahol gázpisztolyból több lövést adtak le. A lövések hatására négyen rosszul lettek a gáztól – mondta Kovács Viktória sajtóügyeletes.

A vitában személyi sérülés nem történt, a rendőrség öt fővel szemben garázdaság miatt indított eljárást. Egyelőre vizsgálják, hogy más bűncselekmény megvalósult-e – tette hozzá.

Kovács Viktória elmondta azt is: a helyszínre több “gárdista” is érkezett, akiket a rendőrök igazoltattak, és azt is vizsgálják, hogy szabálysértés történt-e.

fn.hu

70 hozzászólás “Családi vita Ráckevén – négy ember kórházban” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Szenteste küszöbén szerintem nem ilyen eseményekről kellene beszámolni. ;-(

  2. Csepel-sziget szerint:

    Pedig ez megtörtént… ez a valóság, a többi mese!

  3. Aradebil szerint:

    De persze megint a Gárdát baszogatta a yard….

  4. vermes szerint:

    zed,

    furcsa a te hozzászólásodban Szentestéről hallani…

    Nekem eddig az volt az érzésem, hogy neked semmi sem szent. Főleg az nem, ami magyar.

  5. zed szerint:

    Való igaz, hogy számomra nem léteznek szent tehenek, éppen ezért nem vagyok álszent szenteskedő, az szent igaz!

  6. vermes szerint:

    zed,
    jól mondod, hogy nincsenek szent teheneid. Neked Lenin-szobrod van – a hozzászólásaidból ítélve. Polírozd serényen!

  7. zed szerint:

    vermes,
    szerintem a te asszonyod egy szent tehén, aki téged szokott rendszeresen fejni, azonban csak a brieftasnidat. Úgyhogy polírozd serényen, fejd meg magad! 🙂

  8. szent tehén szerint:

    Szerintem meg mindenki a saját tapasztalatából indul ki… ezt az asszonyod is tudja, hogy hogyan is vélekedsz?

  9. Gordon szerint:

    Most miért nem vonult ki a legújabb magyar gárda egy csoportja?

  10. vermes szerint:

    zed, ez egy kicsit erős volt. Elmúlt a “szentestéd”?

    Azt hiszem a család “szintjére” nekem nem érdemes lemenni.

    🙁

  11. nagyapó szerint:

    Érdekes figyelni zed „fejlődését” először azon lamentál, hogy miért lehet egy ilyen hírt Szenteste előtt megjelentetni. Eszébe sem jut, hogy nem a hír leadása a szörnyű, hanem a tény, hogy ilyen történik Karácsony előtt (milyen családok ezek?). Később, híven marxista gondolatmenetéhez, fejlődik, egyre durvább lesz.
    zed nem – „álszent szenteskedő” – egyszerűen primitív.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Tisztelettel tájékoztatlak, hogy a Magyar Gárda értesítést (riasztást) kapott az eseményről és viszonylag nagy létszámban ki is vonult a helyszínre.

  13. Demeter J. szerint:

    Itt volt az a történet, hogy amikor a megtámadott személy rendőri segítséget kért, azt válaszolták, hogy nincs kapacitásuk: amikor megtudták, hogy jelen van a Gárda, akkor azonnal megjelentek autóikkal?

  14. baniko21 szerint:

    Mindenkinek boldog karácsonyi ünnepeket kívánok, és egy kevésbé
    gonosz, hanem inkább szeretetteljes hozzászólásokat az új esztendőre.
    Egymás folytonos ócsárlása minősíti a fórumozókat. Megjegyzem én
    nem vagyok vallásos, nem is fényezem Lenin szobrát, de nem is azt
    nézem, hogy minden alkalmat megragadjak arra, hogy másokat bántsak.
    (Amit műveltek azt nevezik farizeus viselkedésnek.)

  15. vermes szerint:

    baniko!

    Ne mosd össze légyszíves. Tudod, hogy nem erről van szó.

    Az lenne farizeuskodás részemről, ha – mint zed – “Szentestéről” beszélnék egyik nap, a másikon pedig a forumozók családjára tennék megjegyzéseket (ahogyan zed teszi).

    Amúgy ez nem a Nők Lapja Café, szerintem normális, ha ütköznek (egy bizonyos színvonalon) a fórumozók.

    Ernőről nem is beszélve… 🙂

  16. vermes szerint:

    http://www.fn.hu/belfold/20091225/kapakkal_esett_egymasnak_2_csalad/

    Na, várom a tippeket.

    🙂

    És már hallom a jogvédők szövegét:
    – Hányatott sorsú polgártársaink csupán egy alternatív Betlehemes játékot adtak elő, mindenki, aki mást gondol, az súlyosan rasszista!

  17. Gordon szerint:

    Ezek szerint van a balóné gárdának egy segélyhívó száma? Én nem ismerem, és a telefonkönyvben sem találtam… vagy kamu az egész?

  18. vermes szerint:

    Gordon!

    A riadólánc a következő:

    Mivel Ernő a múltkor mondta, hogy hozzá – mint Kommentálok.hu-hoz – nagyon sokan fordultak egy zebra megszűnése miatt, ezért a régi/új Magyar Gárda megtette őt riadóközpontnak. Ha Kommentálok Kovács Ernőhöz riasztás érkezik, akkor feltesz a honlapjára egy Zámbó Jimmy klipet (az ő helyesírása szerint klippet) vagy egy szójátékot, ahol furmányos módon titkosítva leírja a helyszínt és az eseményt. A Gárda folyamatosan figyeli Jobbikbal Kommentálok Che Guevara Ernő honlapját és azonnal reagál.

    Röviden ennyi. 🙂

  19. Csepel-sziget szerint:

    Ideje felébredni. Ebben az országban amíg az idegen érdekek diktálnak és az idegen érdekek által megvásárolt, lekötelezett szolgalelkű hazaárulók irányítanak, addig a kisebbség mindig kivételezett helyzetben marad.
    A cél egyértelmű, s nagyszerűen halad az aknamunka. Mert mit is lát az átlagember? A cigánygyerek bármit megtehet, terrorizálhatja a társait, a tanárait, fenyíteni, eltávolítani nem lehet, a cigánygyerek lophat, késelhet, megbüntetni nem lehet, mert nem büntethető 14 év alatt. A cigányember rabolhat, ölhet, gyerekeket erőszakolhat, időseket bántalmazhat… semmilyen következménye nincs.
    Azt mondod, a bűnözésnek nincsen színe. Egyetértek, ugyanakkor nyomozati szempontból egyértelmű, hogy vannak bizonyos elkövetési kategóriák, amelyek jellemzőek a cigányságra. Ilyen a hirtelen felindulásból elkövetett cselekmény, a késsel, karddal, baltával elkövetett bűneset, a csoportosan elkövetett erőszak, az idősek bántalmazása…
    Logikus, hogy ha ilyen eset történik, akkor a nyomozók fejében is megfordul a gondolat, hogy merre kell keresgélni.
    Mindezek tetejébe a média álságosan takargatja a bűnelkövetők kilétét, miközben az emberekben forr az indulat. Forr, mert azt látjuk, hogy gyermekeinket, szüleinket bántják, ölik, zászlónkat, nemzetünket gyalázzák. Pontosan ez a célja a felbujtóknak, ugyanis a cigányság nem véletlenül jutott el idáig, ahol most tart. Együtt él a két nép több száz esztendeje, de ilyen mélységekig sosem jutott az együttélés.
    Ehhez hozzájárult a fentről jövő alapos aknamunka, és a korrupt, felelőtlen cigányvezetők alkalmatlansága is.
    A kialakult helyzet senkinek sem jó, kinek hiányzik egy polgárháború?

    A kettősmérce megszüntetésére, a bűnösök rassztól független megbüntetésére, a cigányság hajlandó részének azonnali integrációjára, valamint a gettók felszámolására van szükség. Ehhez azon előbb fent kell rendet tenni.

    Valószínűleg én vagyok a szélsőséges gondolkodású, mert azt szeretném, ha úgy tudnánk élni ebben az országban, mind mi magyarok, mind a cigányok, hogy egyiknek se kelljen attól rettegnie, mikor kerül a hátába a kés, valószínűleg szélsőséges gondolkodásra vall, hogy féltem a gyermekeim jövőjét, s egyértelműen szélsőséges nézetek, melyek szerint, aki bűnt követ el, annak bűnhődnie kell.

  20. Gordon szerint:

    Ez eddig ok, de jobbikbal Ernő honlapját nézegetve elmondható, hogy hozzá soha senki nem fordult még riasztással, hiszen a honlapján a hsz-ek száma nagyjából tartják az egyenletes nullát. 🙂

    Csak kell lenni valami titkos számnak, amit egyébként sokan tudnak, hisz a balóné gárda rendszeresen vonul erre-arra, mert “riasztják”… Vagy közvetlenül Balónét kell felcsörgetni? Nem akarom megzavarni, miközben épp értem, értünk, és “nagymagyarország feltámadásáért” (nyílván, mi másért?) dolgozik az EP-ben nem kevés közpénzért.

    Nem tudom. Ez az egész bűzlik, szerintem kamu az egész. Eljöttek Csepelre meginni a múltkor egy sört, de szerintem bexari társaság ez a balóné gárda, és nem mernek megjelenni sehol, ahol igazán nagy a baj (csak utólag, mikor már elmúlt a veszély). Ha az ellenkezője igaz, akkor kell lenni hívószámuknak. Ha nincs, akkor nekem lesz igazam. Hamarosan kiderül.

  21. Csepel-sziget szerint:

    A cigánybűnözés egy létező és igencsak veszélyes jelenség a bűnözés kategórián belül. Okait hosszan lehetne boncolgatni, de általános okokként feltüntethető a nevelés (amelynek elsődleges letéteményese a CSALÁD) és a rendkívüli befolyásolhatóság.
    Nevelés. Tévedésbe ne tessék esni, a nevelés elsősorban a család, édesanya, édesapa feladata, s csak másodsorban az iskoláé. Talán ha a drága szülők csak annyi gyermeket vállalnának, amennyit képesek és hajlandóak felnevelni, nem csak világra hozni (!!!), akkor mind nekik, mind a gyermekeinknek könnyebb lenne az élete. Mert milyen élet az, amikor a gyerekek 5-6 éves lopni járnak? Ez nekik sem lehet perspektíva!
    Oktatás. Az oktatás az iskola feladata, ugyanakkor figyelembe kéne venni, hogy a gyermekek nem azonos körülmények közül érkeznek, pláne nem azonos képességekkel. A szegregációt mellőző oktatás minden idők egyik legostobább liberális elképzelése. Igenis a tehetséges gyermekeket külön kell oktatni, míg a viselkedési problémával és a nehezebb felfogással megáldott nebulókat szintúgy. Mindkét fél közös érdeke, ugyanis a közös oktatásuk révén csak hátráltatva van mindkét csoport.

  22. Gordon szerint:

    “Csodálatos” kortesbeszédet tartottál Csepel-sziget, de mi van a balóné gárda hívószámával? Létezik, vagy sem? Titkos-e, vagy nyílvános? Mi is megtudhatjuk, vagy csak a “beavatottakat”, jobbikbal és volt mszmp párttagokat védelmezi a balóné gárda?

    Elő a “farbával”! Lássuk a számot!

  23. vermes szerint:

    Csepel-sziget!

    Teljesen egyetértek azzal, amit írsz. De a baj az, hogy amíg azok a hülye idióta jogvédők, – akik a szemellenzőiktől nem látják a valós helyzetet (pl. Ferge Zs.) – nem költöznek fél évre egy borsodi cigányfaluba, addig nyomatják a megtévedt szövegeiket. Ha pedig nem megtévedtek, hanem tudatosan hazudnak, akkor viszont 2010-ben kényszerlakhelyként kell kijelölni nekik egy ilyen helyet.

    Könnyű a liberálisoknak a bp-i villáikból toleranciáról pofáznuik, amíg a falvakban röhögve és szabadon rabolhatnak mindent a pógártársak.

    Szumma: a jogvédőket Borsodba költöztetni!!!

  24. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Vélhetően helyi gárdaszimpatizánsok értesítették (mert hidd el, rengetegen vannak már) a gárdistákat. Nem tudom, hogy mi ezen a viccelődni való. Inkább sírni kellene azon, hogy a magyar rendőrség nem képes/ nincs joga megvédeni a lakosságot.
    A Gárda egy következmény. Éppen ezért nem kéne úgy beállítani, mintha ők lettek volna előbb, és arra való reakcióként született volna meg a cigánybűnözés.

    A rendőrség azért gyűlöli a Gárdát, mert minden egyes megjelenésükkel tükröt állítanak eléjük, amelyben saját tehetetlenségüket és impotenciájukat kényszerülnek viszontlátni.

  25. Csepel-sziget szerint:

    Gordon, azt az egyet sajnálom, hogy tipikus narancsos hozzáállásod gátol téged az objektivitásban. Sajnálom, mert ennél te értelmesebb vagy.

    Vajon miért nem látod, hogy LikudViktor a mostani rendszert egy az egyben fogja továbbvinni, komolyabb változásra esélyt nem látni. A Fideszben ugyanúgy megtalálhatók a korrupt politikus tucatjai, ahogyan az MSZP-ben. Köpönyegforgató, álszent, magukat kereszténynek való gazemberek, akik továbberőltetik majd az atlantista politikát. Közben szét kellene csak nézni, és látni, hogy a nyugat mind társadalmilag (lásd bevándorlás, erőszak), mind gazdaságilag hanyatlik. A jövő Kínáé, Indiáé és Oroszországé. Ennek egyértelmű jelei vannak.
    Nem látok rá esélyt, hogy a jelenlegi pártok bármelyike képes legyen megoldani a súlyos társadalmi és gazdasági krízist. Még a Jobbikban is erősen kételkedem…

    Plusz ha nincs pénz, akkor vajon a Fidesz miből fog adni? Ezek egyszerű, ócska kampányfogások és populizmus.

  26. Gordon szerint:

    Nem, nem sziget, ez így nem jó, nem korrket. A “vélhetően”, meg a “cigánybűnözés” most nem jó, nem jön át. Szeretném látni azt a számot, melyen bárki segítséget kérhet a balóné gárdától, ellenlező esetben két dolog lehetséges:

    1. Kamu az egész gárda, bexari, gyáva társaság, kocsmaasztalok borgőzös szájú nagyotmondói, hangemberek, akik betojnak, ha ki kell menni a kocsmából, és segítséget kell nyújtani bárkienk, aki bűncselekmény áldozatává vált.

    2. A balóné gárda csak bizonyos “beavatottak” számára elérhető, és csak bizonyos “beavatottakaon” keresztül elérhető. Minden egyéb esetben magasról tesznek arra, hogy valahol bűncselekmény történik. Ez a kettős mérce, valamint a párt- és érdekvezéreltség tipikus példája lenne.

    Ha engem netán egyik éjjel megtámad egy csapat bőrfelű az utcán (mint anno Malina Hedviget a szlovák bőrfejűek egy csoportja), akkor tudni szeretném, hogy számíthatok-e a balóné gárda védelmére. Riszthatom-e őket, és ha igen, akkor milyen számon? Ha nem, akkor a fenti két eset áll fenn.

    Nos, lássuk azt a számot! Csepel-sziget, betojtál?

  27. vermes szerint:

    Européer megfogalmazás:

    1. A Gárda a többségi társadalom önvédelmi reflexe egy jól behatárolható, alkalmazkodni nem kívánó, a többségi társadalom javaiból akár erőszakos módon is rabló kisebbség ellen.
    Ha a kisebbség hajlandó lenne a többségi társadalom társadalmi normáihoz viszonyulni, akkor Gárdára sem lenne szükség.

    2. A liberális jogvédők pedig a többségi társadalom immunrendszerét tudatosan gyengítő, kártékony lények. A gyengítésen kívül az is feladatuk, hogy igazságtalan propagandájuk következtében a felháborodott társadalom az általuk gerjesztett igazságtalanságokon rágódjék, miközben a hozzájuk kapcsolódó, szintén jól behatárolható csoport a nemzeti vagyont “zavarosban halászva” ellopja.

    Színtiszta beszéd:

    1. Ha a cigányok végre alkalmazkodnának és nekiállnának dolgozni, akkor nem lenne szükség a Gárdára.

    2. Amíg a jogvédők pofáznak és felidegesítenek mindenkit, addig az MSZP, de főleg az SZDSZ holdudvara végképp ellopja az egész országot.

  28. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Nem is tudunk olyan esetet mondani Magyarországon, mikor valakit bizonyíthatóan szkinhedek bántalmaztak volna? Egyrészt, mert a mozgalom haldoklik, másrészt, mert nem jellemző, hogy bántalmaznának bárkit is.

    A rágalmaidat tartsd meg magadnak, majd akkor becsméreld a Gárdát, ha fele annyit is tettél a hazádért, az embertársaidért mint ők? Hány darab homokzsákot pakoltál a gátaknál? Hány terrorizált embernek segítettél kiköltözni az otthonából? Hány esetben töltötted az utcán az éjszakát, ha éppen szükség volt a jelenlétedre egy-egy vidéki településen?
    Te beszélsz hangemberekről és gyávaságról? Pont itt, a számítógép előtt ülve egy fórumon nem hoznék fel ilyesmit.

    Való igaz, hogy a Gárda színvonala nem versenyezhet egy szervezett, professzionális csoportéval, vagy akár a 20-as évekbeli Rongyos Gárdáéval, de ez a jellegéből és a körülményekből fakad. Ha semmi haszna nem lenne a Gárdának, arra mindenképpen jó, hogy felhívja és ráirányítja a közvélemény figyelmét egy létező problémára. Ez pedig nem a fasizmus, barátom!

  29. Gordon szerint:

    Ha attól tele lesz a gatya, hogy a Gordon a csepel.info-n kér egy telefonszámot, akkor hogy ne tolnák tele a gatyájukat attól a balóné gárdások, ha netán tényleg segíteni kell valakinek, akit megtámadtak az utcán, vagy épp kirabolnak?

    Látom kamu ez az egész “lépjünk fel a bűnözés ellen” c. duma.

  30. Gordon szerint:

    Ne féljetek hangemberek! Gordon csak egy telefonszámot kért, hogy pont tőletek kérjen egyszer majd talán segítséget. Nem mertétek megadni, mert Gordont nem akarjátok, vagy nem tudjátok megvédeni.

    Bexari kis kocsmatöltelék társaság vagytok ti, nem, valóban nem rongyosgárda. Hanem: Balóné kamugárda.

    Hogy pesties legyek: kitörölhetjük veletek a sejhajunkat. 🙂

  31. Csepel-sziget szerint:

    Vázolok egy jövőképet így nagy hirtelen, ha már itt tartunk. Tegyük fel, hogy a jelenleg hatalmon lévő politikai elit (MSZP,Fidesz-KDNP,MDF, SZDSZ) irányítja a továbbiakban is az országot. Mire számíthatunk?

    1. A jelenlegi 20 ezer milliárdos államadósság további növekedésére (az elmúlt 7 évben 13 ezer milliárddal nőtt)
    2. A Magyar Gárdához hasonló és kevésbé hasonló nemzeti szervezetek (Nemzeti Őrsereg, HVIM, Magyar Nemzeti Arcvonal, Pax Hungarica stb.) szisztematikus felszámolására
    3. A középosztály végleges eltűnésére (ez magával hozza a felsőbb rétegek további gyarapodását, a szegények további szegényedését)
    4. a hajléktalanok számának rohamos növekedésére (borult lakáshitelek)
    5. kis-és középvállalkozások multik általi további tönkretételére
    6. a emberek egészségi állapotának általános romlására (lsd. az egészségügy jelenlegi állapota, plusz bizonytalan eredetű ételek forgalmazása, plusz növekvő stresszhatás)
    7. cigányság számának további növekedése (a jelenlegi számuk 800 ezer és 1 millió közöttire tehető, ez 2020-ra tovább erősödhet)
    8. Abortuszok számának növekedése (ki mer még gyereket vállalni ebben az országban? És egyáltalán érdemes-e még ide gyermeket szülni?)

  32. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Vajon értelmi fogyatékosságban vagy funkcionális analfabétizmusban szenvedsz? Hol láttál te arra utalást, hogy bármi közöm is lenne a Magyar Gárdához?

  33. Gordon szerint:

    Ha nem válaszoltok a kérdéseimre az is válasz. Valóban kitörlhetjük veletek…

  34. Csepel-sziget szerint:

    9. A szájzártörvény életbelépésére.

    Okos ember volt Orwell és az általa a 40-es évek közepén vázolt negatív utópia szépen lassan életre fog kelni. Megkötik a kezünket, befogják a szánkat és elveszik, ami a miénk, mégis mi vagyunk a szélsőségesek.

  35. csepeli szerint:

    A Gárda be van tiltva, ezért természetesen nem lehet riasztani, és nem megy ki sehova sem. Ha mégis, akkor bíróság elé kell állítani őket, és mehetnek a dutyiba.

  36. Gordon szerint:

    Látom eltolod magadtól ezt a kérdést szorult, már már kilátástalan helyzetedben. Kár volt Gordonnal vitáznod, megint jól beégtél. 🙂

    De legalább megszületett a nap hozzászólása, vagyis:

    “Szeretném látni azt a számot, melyen bárki segítséget kérhet a balóné gárdától, ellenlező esetben két dolog lehetséges:

    1. Kamu az egész gárda, bexari, gyáva társaság, kocsmaasztalok borgőzös szájú nagyotmondói, hangemberek, akik betojnak, ha ki kell menni a kocsmából, és segítséget kell nyújtani bárkienk, aki bűncselekmény áldozatává vált.

    2. A balóné gárda csak bizonyos “beavatottak” számára elérhető, és csak bizonyos “beavatottakaon” keresztül elérhető. Minden egyéb esetben magasról tesznek arra, hogy valahol bűncselekmény történik. Ez a kettős mérce, valamint a párt- és érdekvezéreltség tipikus példája lenne.”

    /Gordon/

  37. Csepel-sziget szerint:

    Milyen választ adjunk még neked? Megírtam már néhány kommenttel ezelőtt, hogy a Gárda helyi szimpatizánsai értesíthették a Gárdát. És nincsen semmilyen hivatalos telefonszám, ha érdekel.

    Az ugyanakkor tény, hogy a kiérkező rendőrök több fültanú állítása szerint is távozásra kérték a gárdistákat, ugyanis nem voltak képesek garantálni a biztonságukat. Magyarország 2009!

  38. vermes szerint:

    Gordon, Csepel-sziget!

    Teljesen nyilvánvaló, hogy a jelenlegi vezetés célja, hogy lét-és jogbizonytalanságot teremtsen az élet minden területén, hiszen ebben az esetben a zavarodott társadalmat sokkal jobban ki tudja használni saját céljaira. Egy öntudatos, magát biztonságban érző honpolgár (biztos baráti-családi-eszmei háttérrel maga mögött) képes gondolkodni, cselekvően tenni a jövőjéért.

    Ezért kell:

    – társadalmi feszültségeket szítani (cigány-magyar ellentét, melyet a jogvédők által felheccelt cigányokkal visznek véghez)

    – szétverni a családokat (a homoszexualitás, össze-vissza k*félgetés médiapropagálásával)

    – anyagi bizonytalanságban tartani és lehetőleg eladósítani az embereket (a fogyasztói társadalom mértéktelenségével)

    – ateizálni (a vallásosságot és hitet maradiként bemutatni és nevetségessé tenni)

    – a gyökereket kiirtani, “a múltat végképp eltörölni” (a történelemtanítás lerohasztásával, a magaskultúra lefokozásával, bóvliimádat-teremtéssel)

    Szocialista, vagy ha tetszik kozmopolita embertípust létrehozni, mert a gyökértelen, múltját nem ismerő, közösségben gondolkodni nem tudó, végletekig individualista embert lehet a legjobban finom, szinte észrevehetetlen módon irányítani. Az új világrendbe. Amit párszáz éve építenek már, csak az utóbbi időben kissé felgyorsították az építését.

    A Magyar Gárda a hagyományos értelemben vett társadalom elleni egyik támadás ellenreakciója. Ég a ház, s ők megpróbálnak tüzet oltani. Mert rájöttek, hogy a jog nem védi meg az embereket, a rendőrség tudatos lerohasztása folytán alkalmatlanná vált a probléma kezelésére.

    Én nem örülök, hogy létezik a Gárda. De megértem, hogy miért van. Az önvédelmi reflex hozta létre. És sajnos nem tudom azt mondani, hogy nem jogos a létezése! Meg kell szüntetni azt az okot, ami miatt létrejött, s akkor megszűnik a Gárda is.

  39. zed szerint:

    Elnézést kérek, freudi elszólás (elírás) esetét valósítottam meg. 🙂
    Gyengébben kedvéért elmondom, ez is egy értelmiségi poén volt. Ugyanis az értelmezéséhez tudni kell, mit jelent a “freudi elszólás” kifejezés, és hogy Freud -aki egy zsidó származású híres osztrák pszichiáter volt- milyen ösztönre vezette vissza elég gyakran az emberek megnyilvánulásait. A “szent tehén” és hasonló kifejezéseim megértése is igényel bizonyos fokú műveltséget. Vermes ok nélkül lekommunistázott, erre válaszoltam neki némi körítéssel, hogy jó lenne ha nem verbálisan végezne önkielégítést.

  40. vermes szerint:

    Ez nem freudi elszólás volt zed, hanem szánalmas provokáció.

    Alább egy példa:

    “Péter, nem mondom neked azt, hogy a jó büdös k*r*a anyádat, mert én kulturált ember vagyok”

    ……

    Mindegy, érezd magad értelmiséginek…

  41. Gordon szerint:

    Bujkálva véd a gárda. muhahahaha. 🙂 Szánalmas társaság. Segítséget ígérnek, a bűnözés visszaszorításáról papolnak, de csak a csókosaiknak és csak a csókosaikon keresztül elérhetőek (vagy még tán nekik sem?). Szelektálnak a bűncselekmények áldozatai között, és az egyszerű embereket nem is akarják megvédeni. Gyávák leírni a nevüket, gyávák leírni a címüket, gyávák leírni a telefonszámukat.

    Még a 78 éves Mari nénivel is többet érek, ha kijön a sodrófával és besegít a bűnözők elkergetésében (vagy legaláb rikácsol az ablakból). Ma kiderült: a balóné gárda egy kamugárda, bexari társaság, mely a Jobbik pártérdekeinek van alárendelve.

  42. vermes szerint:

    OK Gordon, de a rendőrség pedig képtelen hatékonyan fellépni bizonyos bűnözői csoportok ellen.

    Szerinted mi a megoldás?

  43. codec szerint:

    Nem kívánok alpári stílusú hozzászólásokra reagálni ( nem tatozom társaságukhoz), de csendben megjegyzem, ha a Gárda elérhetősége érdekelne, elsősorban a közelemben lévő Jobbik szervezetét hívnám, segítségképpen.
    Minden hajlott hátú, lúdtalpas fotelkirálynak további kellemes hősködést a jól fűtött lakásban.

  44. Gordon szerint:

    vermes! Az “OK” már egy előrelépés. Mindig jó úton haladsz, ha ok-val felelsz Gordonnak. Mi a megoldás? Talán elcsépelt lesz, de ennek ellenére is igaz: a meglévő rendőrség személyi állományának átalakítása, és anyagi lehetőségeinek megerősítése.

    Ez egy támogatható lépés (bár sokba fog kerülni), a többi lehetőség csak kamucsoportok, és párthadseregek, jelenkori munkásőrségek és egyéb politikai rohamosztagok létrejöttéhez vezet (“weimarizálódás”), ahol az egyének és a csoportok nem egyenlőek, hanem különbözőek lesznek a társadalmon belül. ahol végül a bűncselekmények se egyenlő súllyal lesznek elbírálva.

    folyt.köv

  45. Gordon szerint:

    Így 2. szlovákia lesz belőlünk, ahol a bőrfejűek büntetlenül verhetnek össze egy fiatal lányt, csak azért mert nem szlovák. Így olyan ország leszünk, ahol jogerős ítéletekből lehet majd gúnyt űzni (lásd.: “Gulyás G. Gábor nincs is, csak Dr. Gulyás Gábor”, vagy: “Magyar Gárda nincs is, csak Új Magyar Gárda”, és egyéb szemfényvesztések).

    Így sokadik olaszliszka lesz belőlünk, ahol bűntetlenül verhetnek agyon embereket az utcán; vagy ahol romagyilkosságok elkövetőit a suttogó álszent propaganda gyakorlatilag felmenti, tettüket megnemtörténté kívánják nyílvánítani, illetve egyéb “okok”-ra vezetik majd vissza.

    A végén a káoszban pedig csak annyi marad, hogy a másik kezdte. Mindig a másik kezdi. Így volt ez a múltban is, és ha így haladunk így lesz ez a jövőben is.

    Az ostobák nem tanulnak a történelemből (sőt, meghamisítják azt, ahol és amikor csak tehetik), sőt fennen hangoztatják, hogy mindenki hülye, aki tanulmányozza a forrásokat (lásd.: Jeniszej-féle félművelt oktondik).

    Én nem ilyen Magyarországot szeretnék. Nem gyáva ilyen-olyan színezetű gárdákat és párthadseregeket, akiknek csak a szájuk jár, és akiket csak pártérdekek vezérelnek. A hatóságoknak és a bíróságnak a mindennapokban a politikától függetlenül kell működniük (függetlenül attól, hogy a mindenkori kormány büntetőpolitikáját integrálniuk kell a napi tevékenység végzése során). Ez alapvető elvárás egy jogállamban.

    Aki ezt nem érti, az a fejlett nyugati jogállam létezését sem érti. Avagy: ne követeljen jogot az, aki jogtalanságra szólít fel!

  46. Gordon szerint:

    Codec! Elég nagy baj, ha politikai pártoknál kell kuncsorognia az egyénnek, ha védelmet szeretne megának. Ha nem érted ennek a visszásságát, akkor nem sokat fogalamad van arról, hogy milyennek is kellene lennie egy normális országnak.

  47. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! “Neked ez jogállam, neked ez rendőrség? Szerinted áldás vagy átok a terhesség?”

  48. csepeli szerint:

    Gordon:

    “Aki ezt nem érti, az a fejlett nyugati jogállam létezését sem érti.”

    Nyugodj meg, értik ők. Csak egyszerűen nem akarnak fejlett nyugati jogállamot. A magyaroknak az nem kell. A magyarok a Balkánhoz tartoznak kulturálisan, és ott is akarnak maradni.

  49. Demeter J. szerint:

    T. Gordon! Senki nem ilyen országról álmodott 10-20 évvel ezelőtt.
    Abban egyetértünk, hogy egy rendezett gazdasági-társadalmi viszonyok között élő országban hasonló jelenségek nem fordulhatnak elő.
    Nincs szükségük az állampolgároknak, hogy a törvényes renden kívül másokhoz forduljanak.
    Ma a rendezett viszonyoktól messze vagyunk. Aki most él kiszolgáltatott helyzetben, nem várhatja meg, amíg rendeződnek a dolgok: abba a szalmaszálba kapaszkodik, amibe csak lehet. Ha az éppen a Gárda, akkor tőlük vár segítséget.
    Úgy gondolom, hogy a Gárda-jelenséget kiváltó okokat kell megszüntetni és akkor magától oldódik meg az ügy.
    Aki másként képzeli, fordítva ül a lovon (vagy hazudik).

  50. Gordon szerint:

    Az én fejemben egy jogállam képe bontakozik ki. Ennek az elképzelt jogállamnak vannak ismertetőjegyei, pl. hogy gárdátlanítva lett. Hogy nem politikai pártoknál és titkos szervezeteknél és azok csókosainál kell kuncsorognia az embernek, ha segítségre van szüksége, hanem felhívja a 112-öt.

    Ez fontos szempont. A rendőrség rendbetétele nem várathat magára sokat, de sokba fog kerülni. sok-sok pénzbe, és talán sok-sok időbe.

    folyt.köv

  51. Gordon szerint:

    Fel kell állítani a fontossági sorrendet. Mi a fontosabb? Az oktatás, a kultúra, az élsport, a közbiztonság, a tömegsport, a honvédelem, az egészségügy, a nemzetpolitika (határon túli 2,3 millió magyar támogatása), a hazai kutatás-fejlesztés támogatása, az infrastruktúra fejlesztése, a környezetvédelem, az államadósság és az önkormányzati adósságok törlesztése, a hazai kis- és középvállakozások támogatása, a munkahelyteremtés, a vidékfejlesztés, a külpolitika, a fiatal családok lakhatási problémáinak megoldása, az adócsökkentés, a gazdasági versenyképesség javítása, a közigazgatás ésszerűsítése és modernizálása, a nagycsaládok támogatása, a romaintegráció elősegítése, a népességcsökkentés lassítása, az energiafüggőség csökkentése stb., stb. ???

    Nem egyszerű kérdések ezek, és megválaszolásra várnak. Mindent egyszerre nem lehet. Ez nyílvánvaló. Csak 4-5 kiemelten fejlesztett, támogatott területet tudok elképzelni a jövőben. A többi vagy “szinten marad”, vagy visszafejlődik.

    A közbiztonság az első három között van nálam. De hogy mi lesz mondjuk a másik kettő azt magam sem tudom hirtelen.

    A fenti sok-sok kérdésre pedig a Jobbik-féle csoportosulásoknak semmilyen válasza sincsen. Kerülik a legtöbb kérdést, mint ördög a szenteltvizet. Tudjuk miért…

  52. codec szerint:

    Szerintem, Gordon abban téved, hogy senki nem akarta a fejlett nyugati államok közül, hogy mi is melléjük zárkózzunk.
    A piacaink kellettek nekik.
    Tudatosan, előre megfontoltan felszámolták a – gyengén, vagy max. közepesen fejlett – termelő, mezőgazdasági és szolgáltató kapacitásainkat. Esélyünk se legyen más utat járni.
    Hiteleket tukmáltak ránk kicsiben-nagyban. Kiszolgálóik korrupcióival nem törődtek. Az volt a lényeg, hogy a felvett hitelekből az összes szemetüket felvásároljuk. Sikerült eladósodni minden szinten.
    Az oktondi lakosság nem értette mi zajlik körülötte. Szinte tilos volt a negatív következmények vázolása is.
    A hatalmi elit meg ott tévedett: nem számolt az eladósodottak reagálásával. Ide jutottunk.

  53. Gordon szerint:

    Demeter! Nekem miért nem jut eszembe balóné gárdát alapítani? Bizonyos okok megléte sem szolgálhat felmentésként egyes cselekemények alól.

    Társadalmunk régen beteg, a betegség és zavarodottság tünetei néha eltűnnek ugyan, de aztán visszajönnek. Így volt ez a két világháború között, így volt ez a szocializmus éveiben, és mi sem úszhatjuk meg. Mindig is hiányzott egyfajta társadalmi kiegyezés, vagy megegyezés. Bár tény, hogy más társadalmak is megosztottak.

    Nem mindegy, hogy a szomszéd csak azért nem jön át és nem öl meg, mert a törvény tiltja; vagy azért nem jön át és nem öl meg, mert nem akar.

    Nem szeretném ha eltünne a jogállam, mely jelenleg még véd, és az újonnan kialakult törvény nélküli világban derülne ki az igazság ebben a kérdésben.

  54. Gordon szerint:

    codec! Megfordítanám a kérdést: vajon mi oda akartunk tartozni? A társadalom egy része bizonyára, de egy másik része egyáltalán nem.

    Ha a történelmet nézem, akkor megvolt rá a lehetőságünk hogy ha nem is világhatalom, de európai nagyhatalom maradjunk, viszont mi elszórakoztuk a lehetőségeinket.

    Még a sok múltbeli ostobaság ellenére is meglenne az esélyünk az EU-n belül egy középhatalmi státuszra. De láthatóan – elsősorban belpolitikai okoknál fogva – nem tudunk élni a lehetőséggel. Talán fel sem ismerjük azt.

    Ehelyett egyes hazai megmondóemberek olyan államokkal és berendezkedésekkel szimpatizálnak, melyek egyik legfontosabb célja az európai kultúra és civilizáció elpusztítása. Bár először a XV., majd a XIX. században is kivertük őket (azt hittük véglegesen) Európából, most megint itt vannak.

    Svájcban egyébként népszavazás döntött a mecsetépítés megtiltásáról. A döntés több kérdést is felvet…

  55. Vátesz szerint:

    Ma hízott a májam vagy egy kilót, az egyik tv-ben az évösszefoglalóban beszéltek arról, hogy amikor Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről, akkor szombaton 86%-kal választotta újra pártelnöknek a kongresszus. Hétfőn meg kitört a miniszterelnökjelölési hercehurca, Gyurcsány meg vasárnap, újraválasztásától számított 8-dik napon lemondott a pártelnökségről. Decemberben meg Csepelen már nyilvános rendezvényt sem mert tartani.
    “A március 30-i Kontrában Orosz József szerkesztő úr három elemzővel beszélgetett a múlt hét eseményeiről, a botrányossá vált miniszterelnök keresésről. Szerinte “valami, több mint furmány van a háttérben”. Szabó Márk szerint “valaki egészen elképesztő mestere a koreográfiának” amennyiben egy vagy két ember beavatkozásáról van szó.”
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25181 Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is! 2009. december 02. 13:37

  56. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Lefogadnám, hogy életedben nem vetemedtél arra, hogy elolvasd a Jobbik programját.
    Ha pedig valamiről írsz, hitelesebb, ha azt a nevén nevezed. Esetünkben az Új Magyar Gárdáról vagy ha úgy egyszerűbb Magyar Gárdáról beszélhetünk, de semmiképpen sem Balóné Gárdáról. Ne akarj kapásból hiteltelennek és óvodás értelmi színvonalúnak tűnni.
    Apropó gárdátlanítás. Akkor az In-Kal Security féle felfegyverzett párthadsereggel mi a helyzet? Hogyan történhet meg, hogy egy őrző-védő cég ilyen magaslatokba kerüljön és különleges jogkör illesse meg (lásd elkobzás, motozás, igazoltatás)

  57. Csepel-sziget szerint:

    Gordon! Az európai kultúra leigázása és uralma alá hajtása elsősorban Izrael napirendjén szerepel.
    Ők kitilthatják a karácsonyfát az országukból, nekünk tűrnünk kell az idiótának öltözött, mosdatlan, ápolatlan gyűlölet népének ugrabugrálást a Nyugati téren. Én azt mondom, az ilyenek igenis takarodjanak! Amilyen az Adjon Isten…

  58. Iványi Gabi szerint:

    Akkor nagyon jó regenerálódást az ünnepi trakta után!

    Jó reggelt Nektek!

    Azért érdekes vagy Te Csepel-sziget! Amit Gordonnak írsz, azt teszed Magad is.

    Mindig is hiányzott egyfajta társadalmi kiegyezés, vagy megegyezés.-Írja Gordon..ebben pedig igaza van..Nem tanulunk a történelmünkből..Bár, nekem eszemben sincs azokkal kiegyezni, akik romhalmazzá teszik az országot, a nemzetet. ..Nekik kellene az újabb trükkök helyett szépen, angolosan távozni! Az szdsz is még mindig próbálkozik…gusztustalan, önérdeket hajszoló, előnyöket még kihasználó banda… ezekért kaparnak.Ugyanez az mszp..régen már a leköszönés lenne, lett volna a korrekt lépésük…(Na hallod, mind a két párt mocskos korrupciós ügyletei miatt, ez lenne a tisztesség útjára lépés záloga!)..de itt nem volt 8 évig egy hangyányi tisztesség sem!
    A Jobbik pedig uszító párt! Nulla a kompromisszum készsége. Fenyegetettségben nem lehet egy romjaiban heverő országot felépíteni a haramiák után…Ez régen nem a pártprogram tartalmával függ össze! Különben..a pártprogramja a Jobbiknak ugyanolyan, mint ők maguk!

  59. Gordon szerint:

    Csepel-sziget! Amit Izraelről írtál az badarság. Nem tudod történelmi tényekkel és forrásokkal alátámasztani. Csak az ostoba gyűlölet beszél belőled és a hozzád hasonló emberekből. A te gyűlöletet a tudatlanok gyűlölete. Fogalmatok sincs a valós geopolitikai helyzetről, és a Szentföld jelentőségéről…

    Izrael valamivel több 60 éves történelme saját államiságának védelméről szól. Korábban a Szovjetunió (mely ezek szerint nektek nagy barátotok, hisz az ellenségetek ellensége a barátotok, nemde!?) pénzelte Izrael ellenségeit, de ez a forrás a 90-es évek eleje óta elapadni látszik, vagy inkább megváltozni látszik, hisz már az oroszok is pénzt kérnek a haditechnikáért, és szerintem a kaukázusi muszlim vallási fanatizmus megjelenése óta nem is adnak el mindent mondjuk Iránnak (ami egyébként nem arab ország), vagy Szíriának.

    Izrael már csak azért sem lehet Európa ellensége hisz megalakulását és kezdeti arab-izraeli háborúban való hadtörténeti jelentőségű győzelmeit is részben európai államoknak köszönheti. Sokan elfelejtik, hogy az angolok és a franciák jelentős forrásokkal támogatták Izraelt.

    A muzulmánok hiába kaptak fegyvert és municiót a kommunista Szovjetuniótól képtelenek voltak élni helyzeti előnyükkel (a hadtudományokhoz nem értvén), és szánalmas vereségeket szenvedtek el a fiatal zsidó államtól. Emlékeztetes az egyiptomi hadsereg futása. 🙂

    folyt.köv

  60. Gordon szerint:

    Izrael egyfajta éknek tekinthető a muzulmán vallási fanatizmussal átitatott Közel-Keleten. A fejlett nyugati világ előretolt hídfőállása. Már a régi keresztények is azt vallották, hogy Jeruzsálem nem kerülhet a muzulmánok kezére. Én magam ettől az ókeresztény dogmától mondjuk távol állok, és inkább a békés megegyezést és a város megosztását szorgalmaznám, de a muzulmánoknak eszük ágában sincs elismerni Izrael jogát a létezésre. Mint ahogy a kereszténység létezését sem. Ezért üvöltik a helyi nagyotmondó szélsőségeseik habzó szájjal az al-dzsazírához hasonló médiumok segítségével, hogy halál a keresztényekre.

    Ezért üldözik és mészárolják egyes muzulmán államok a területükön élő keresztényeket (van ahol “csak” másodrendű állampolgárok), és ezért van betiltva a kereszt is egyes muzulmán államokban. Helyi vallási fanatikusok ugyanúgy gyűlölnek minket, mint Izraelt és a zsidókat.

    Mikor veletek, hazai nagymagyar és mélykeresztény felnótásokkal beszélgetek sokszor az az érzésem, hogy olyanok vagytok, mint a kisgyerekek, akik felépítettetek magatokban egy álomvilágot, melyhez a végsőkig ragaszkodtok, legyintve minden forrásra, történelmi tényre, valós eseményre.

    folyt.köv

  61. Gordon szerint:

    A Gordon-féle rövid elelmzések ezért nem tudják kinyitni a szemeteket (anno Jeniszej és Vátesz is ezért tolta tele a gatyáját, mikor Gordon elkezdett forrásokat használni az érveléseihez). Érdemes lenne nyitott szemmel járni a világban. A muzulmán expanzióból még komoly bajok lesznek.

    Századunk egyik legfontosabb összecsapása lesz ez, mely össze fog kapcsolódni az energiaforrásokért és a ivóvízért (előbbiben ők állnak jobban, utóbbiban meg mi) folytatott harccal. Az összecsapásban (melyre különböző frontokon, országokban, térségekben, és különböző, néha nem fegyveres konfliktusok formájában kerül majd sor) Magyarország sem lehet sokáig semleges. Legalábbis ha méltók akarunk lenni a szigetvári és egri hőseinkhez (nem biztos hogy méltók tudunk majd lenni – az idő eldönti).

    Izrael egyenlőre arra jó, hogy elviszi a balhét a teszetosza és saját ellentéteiken felülemelkedni nem tudó európai államok helyett. Amíg Izreal leköti a muzulmánokat, addig Európa jelenkori meghódítására (összességében a 3. jelentős kísérlet lesz a történelem során) is kevesebb energiájuk marad.

  62. Iványi Gabi szerint:

    Gratulálok Gordon!

    Mert ez így igaz! Mint, ahogy a Golán- fennsík körüli akciók jelezték előre.
    A Golán-fennsík stratégiai jelentősége óriási. Innen belátható egész Észak-Izrael és Dél-Szíria is. Birtokosa stratégiai fölényt élvez. A másik nem kevésbé fontos tényező a víz kérdése. A Galileai-tó biztosítja Izrael vízellátásának egyharmadát. 1964-ben Szíria megkísérelte elterelni a tavat tápláló folyók vizét. Ez határincidensek sorozatához vezetett. Már akkor a víz jelentősége meghatározó volt.

    Valóban igaz! Nem lehet fanatikusan, a történelmi tények visszamenő elemzése nélkül kategorikusan kijelenteni, a napjaink adott pillanatnyi viszonyaira következtetéseket. Ebből lesz a vak fanatizmus! Csak egy szűk, és jelentős mértékben demagógián alapuló intervallumban jönnek a mi (magukat nemzetinek valló!) szélsőségeink!

  63. Csepel-sziget szerint:

    Na mert a zsidók olyan szinten barátságosan viszonyulnak tán a keresztényekhez? A betiltott karácsonyfa ma, a megkínzott és megölt Krisztus majd’ 2000 éve?

    Gordon, amit ma Izraeltől láthatunk Európa irányába, az az ún. “zsidó hála”. S azt se felejtsd el, hogy Európában és az USA-ban komoly bázissal bír a zsidó lobbi, amely az olyan jóravaló embereket is, mint te komolyan képes megfertőzni.
    Arra mit reagálsz, hogy az ortodox és ultra ortodox zsidó gyülekezetek heves anticionista beállítottságúak, ellenzik az Izrael nevű terrorállam létezését és működését, meglátásuk szerint a Szent Föld kérdését csak a Megváltó állíthatja helyre.

  64. Gordon szerint:

    Mindig távol állt tőlem az a gondolkodásmód, és érvelési stílus hogy a különböző vallásokban megjelenő személyeket tegyem felelőssé a Földön történt, vagy a jövőben történő politikai események miatt. Ezekben a személyekben valaki hisz, valaki meg nem hisz, de a napi politika nem nyugodhat hiedelmeken, csak a valóságon.

    A mai modern Európa egyik fő vívmánya pontosan az, hogy állam és egyház szerencsére szétvállt. Bár az egyháznak fontos társadalmi feladati vannak, és magam is írtam korábban például az egyházak a magyar nemzetpolitikában betöltendő lehetésges és logikus szerepére (ebből eddig gyakorlatilag semmi nem valósult meg, ez egy kiaknázatlan lehetőségünk).

    Európában a vallási vezetők ne legyenek automatikusan politikai vezetők is (Vatikánt leszámítva – az az ő belügyük). Nekik is demokratikus úton kell megméretniük magukat, ha pozíciókat akarnak. Kaphatnak, de csak demoratikus alapokon nyugvó választások/kinevezési folyamatok útján.

    folyt.köv

  65. Gordon szerint:

    A Megváltót kihagynám a Közel-keleti kérdésből, mint ahogy kihagynám a zsidó és a muzulmán vallási fanatikusok öklendezéseit is. Vezetőik mindkét oldalon valószínűleg csak ingyenélő szájhősök. Egyes zsidó vallási fanatikusokról eddig is tudtam, hogy nem hajlandóak résztvenni saját államuk védelmében (sorkatonaság), gyáva módon kibújnak a szolgálat alól, és egyáltalán nem zavarja őket, hogy fiatal 20-on éves lányok hordanak helyettük fegyvert, és védik helyettük a hazát, melyben ők csupán a pofájukat jártatják. (Izrelben a nőknek is sorkötelezettség van, mely számomra szimpatikus.)

    Az előző hozzászólásomban leírtak miatt is írtam, hogy nem fogadom el törvényszerűnek azt az ókersztény dogmát, miszerint Jeruzsálem nem kerülhet a muzulmánok kezére (bár nem örülnék, ha a kezükre kerülne). Az a mondatom a vallási dogmák elutasításáról és a napi politikába való átemelésének elvetéséről szólt. Csak te nem értetted, és ezért nem vetted a lapot.

    Az IDF, vagy (ne adja a sors!) a mintegy 200 darab izraeli atomtöltet előbb pontot tesz majd a Közel-keleti konfliktus végére, mint a vallási fanatikusok által emlegetett Megváltó.

  66. Jeniszej szerint:

    Bértolnok , benyaló huszár, blog forgalom irányitó, gondolat csősz, Háromhatvanas kenyér imádó, banikó gyalázó segfej. 🙂

  67. ropp szerint:

    Gordon és a többi, hiába ajvékoltok, végre idén eljön a mi időnk, ha nem tetszik készíthetitek a bőröndöt és mehettek a “fiatal zsidó állam” vendégszeretetét élvezni.
    Bárcsak megtennétek végre. A balóné gárdával kapcsolatos gusztustalankodásról meg jobb lesz ha leszoksz mielőtt valaki úgy pofánvágna hogy kiköpöd a fogaidat.

  68. Manitu szerint:

    Nyugi nácika, nem jön el a ti időtök. Ami viszont még senkinek sem sikerült, az nektek igen: lenyomtátok a magyarság lélekszámát néhány tízezerre. Ennél talán még a Honfoglalás idején is többen voltunk.

    Ezért vagytok vagytok rosszabbak az SZDSZ-nél meg az MSZP-nél. A primitív cigányozásotok meg zsidózásotok mögött csak primitív emberek állnak nulla történelemtudással, nulla kultúrával. Azt sem tudjátok, hogy kik a magyarok, náci jelvényeket babusgattok, de a pofátok az nagy.

  69. Manitu szerint:

    Mars vissza az általános iskolába!

Itt lehet hozzászólni !