Donáth Anna az LMBTQ-jogokhoz kötné, hogy kapjon Magyarország uniós pénzt

A Momentum Mozgalom egyik EP-képviselőjének, a baloldali párt elnökségéből frissen kibukó Donáth Annának megjelent a közösségi oldalán egy propagandavideó, amelyben a politikus elmondja, hogy a következő EU-s költségvetési ciklusban a Momentum az LMBTQ-jogok érvényesüléséhez kötné az uniós támogatások kifizetését.

Emellett Donáthék célzott EU-s forrásokat szeretnének biztosítani – a mi adónkból – Soros György azon álcivil szervezeteinek, amelyek az LMBTQ-jogokkal foglalkoznak. Magyarországot és Lengyelországot is támadta.

Donáth Anna, a Momentum Mozgalom egyik európai parlamenti képviselője még június 26-án feltöltött egy propagandavideót a Facebook-oldalára, amelyben természetesen ő a főszereplő.

A felvételen a baloldali politikus fehér pólóján a Momentum neve szivárványos színekben van feltüntetve, ez is jól mutatja, hogy miről fog szólni az érzékenyítő anyag. A videó első felében Donáth Brüsszelt dicsőíti, minden kritikai megjegyzés nélkül, majd rátér a számára kedves LMBTQ, illetve gender témákra, úgy, hogy közben támadja Magyarországot és Lengyelországot,  mert szerinte ezen két konzervatív vezetésű állam nem biztosítja a homoszexuálisok egyenjogúságát, ami nyilvánvalóan nonszensz. Aztán a transzneműek kapcsán üzen hadat a hagyományos értékeknek.

A súlyos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth kijelenti, hogy „az EU-t az LMTBQ emberek jogait védő irányba fogjuk terelni”, azt a hamis látszatott keltve, mintha ő vezető uniós tisztségviselő lenne, és nem csupán egy a 705 EP-képviselő közül.

Ezt követően közli, hogy korábbi javaslatuk alapján az Európai Bizottság éves jelentéseket fog készíteni a jogállamiság Brüsszel által értelmezett kritériumai szerint.

A baloldali politikus külön kihangsúlyozza, jelenleg azon dolgoznak, hogy a jelentések készítése során folyamatosan monitorozzák a gyűlöletbeszéd és diszkrimináció helyzetét, mármint az ő progresszív értelmezésük alapján.

Donáth a jövőben – a gazdaság teljesítménye mellett – az uniós kifizetéseket az emberi jogok, ennek keretén belül pedig az LMBTQ-jogok érvényesüléséhez kötné.  Azt nem mondja el pontosan, hogy mit ért ez alatt, de a dolog a kontextusból elég nyilvánvaló: nevezetesen az azonos neműek házasságára célozhat, amit a Momentum már évek óta aktívan támogat. Az már kicsit sem érdekli őt, hogy a melegházasság alaptörvény-ellenes.

Majd kifejti, hogy az EU következő, 7 éves költségvetési ciklusában célzott forrásokat kívánnak biztosítani a „jogvédelemmel, különösen az LMBTQ-társadalom védelmével és képviseletével foglalkozó civil szervezetek számára”.

Magyarán a jelentős részben Soros György amerikai milliárdos által támogatott álcivileknek szerezne Donáth még több pénzt a mi adónkból,  hiszen mi magyarok is hozzájárulunk az éves befizetéseink által az uniós költségvetéshez.

A baloldali politikus nem is csinál titkot belőle, hogy a sorosista szervezetekkel karöltve a magyar emberek pénzéből is harcolna a szerinte méltánytalan nemi sztereotípiák, a homofóbia és transzfóbia ellen az oktatási intézményekben.  Ezt érzékenyítő képzések keretén belül képzeli el.

Donáth a végén még hozzáfűzi, hogy szerinte az EU hozott békét a kontinensre, tehát még véletlenül sem az Egyesült Államok, a NATO, illetve az Európában állomásozó (amerikai) katonák és atomfegyverek, amik ténylegesen megakadályozzák egy katonai konfliktus kitörését.

Ezen béke jele az LMBTQ-propaganda az ő értelmezése szerint…

Donáth Anna az utóbbi időszakban azzal került be a hírekbe, hogy kibukott a Momentum elnökségéből. Így bizonyára több ideje lesz Brüsszelben és Strasbourgban LMBTQ-propagandát folytatni, azon belül is vélhetően a gender ideológia Közép-Kelet-Európa irányába történő exportjára fog koncentrálni, a hagyományos családi értékek megsemmisítése érdekében.

Forrás: Origo

31 hozzászólás “Donáth Anna az LMBTQ-jogokhoz kötné, hogy kapjon Magyarország uniós pénzt” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Szép külső, romlott belső. Eleddig azon bosszankodott ez a lány, hogy nem magyar halálozott el elsőként itthon a koronavírus-járványban, most meg ezt megfejeli egy LMBTQP-kirohanással is. Van ezeknek egyáltalán egyetlen egészséges gondolatuk is?

  2. Horváth János szerint:

    Ritka szemét egy írás!

  3. Qqriq szerint:

    Szerintem a szerkesztőnek kellett keresgélnie, hogy találjon egy előnytelen képet róla (ez egy interjúból származik). Beírod a gúgliba a nevét és csupa mosolygós kép jön elő, amelyek a mindig csinos, mindig életvidám zsidó lány képét mutatják. Nem téveszmékről, egészségtelen gondolatokról van itt szó, hanem olyan megélhetési politizálásról, amihez vakon kell követni a Soros-tervet, Soros György utasításainak megfelelően cselekedni. A nyílt társadalom egy multikulturális közeg, ami azt jelenti, hogy többfajta kultúra és identitás keveredik egymással, a nyitott társadalom kialakulásának legfőbb akadálya pedig a nemzetállamiság és a nemzettudat.

  4. Hozzászóló szerint:

    Miért lenne előnytelen ez a kép? Így kell lehúzni egy férfinadrágot.

  5. Horváth János szerint:

    Mi van? Már zsidózunk is?

  6. Happy szerint:

    A moslék origo-tól átvett cikk.
    Lapozzunk.

  7. Qqriq szerint:

    Ha azt a valós tényt állítom valakiről (például Radnóti Miklósról), hogy zsidó származású, akkor az szerinted zsidózásnak minősül?
    Legyünk őszinték, mindentől elvonatkoztatva Donáth Anna Fegyőr Bandinál jóval rokonszenvesebbnek tűnik. Persze ez csak a külsőség, a csomagolás, látszat, mégis úgy vélem, tudatosan odafigyel erre a megjelenésével és a beállított (nem spontán módon készült) fényképeivel. De a kérdés az, hogy ő (és a felmenői) meggyőződéses politikus(ok) e. Tényleg érdekli e őt a cigányok sorsa, a melegek (és mindenféle neműek) helyzete. Avagy ezek a társadalmi csoportok mindössze a politikai karrierépítés eszközei őnála. Toroczkai elég jól rámutatott arra, hogy a cigányságot a többségi társadalom ellen hergelni, összeugrasztani a magyarsággal veszélyes játszma.
    Legújabb interjújában Schiffer András a következőt mondja:
    Nem az a veszélyes, aki alkalmasint számomra elfogadhatatlan nézeteket vall, hanem az, akinek nincsenek nézetei. Ugyanis akinek nincsenek nézetei, az mindenre képes.

  8. Horváth János szerint:

    Na, ezért rühellem a fideszeseket.

  9. Nagyapó szerint:

    Horváth János, Happy részére okulásul:
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Happy szerint:

    Egyáltalán minek hozod fel, hogy valaki zsidó származású?
    2020-ban még itt tartasz?

  11. concept szerint:

    Az honnan derül ki hogy zsidó származású?Ő mondta vagy rá kellett keresni,hátha?
    Mint amikor egy fideszes politikus “véletlenül” kapásból tudja hogy Greta Thunbergnek milyen betegsége van hogy tudjon vele érvelni miért nem kell komolyan venni amit mond vagy miért olyan a személyisége amilyen…

  12. Qqriq szerint:

    “mindig csinos, mindig életvidám zsidó lány”
    Lehetne még: cigány lány, fekete lány, arab lány, ázsiai lány, stb. A zsidó nők között is vannak szépek. Mi ezzel a probléma?

  13. Qqriq szerint:

    Egyrészt megtudtam a közmédiából (híradó), hogy Donáth Anna édesapja Donáth László, akiről viszont tudtam, hogy az ő édesapja egy ismert kommunista politikus, Donáth Ferenc volt, aki a háborúban egy ideig munkaszolgálatos volt (tudom, nemcsak zsidók voltak munkaszolgálatosak). Donáth Anna volt az, aki közzétett egy képet az édesapjával, és hát ez a kép árulkodó a számomra a kedves papa származását illetően:
    https://fuhu.hu/apak-es-lanyok-az-egesz-donath-csalad-celkeresztben/

    Donáth Lászlóról (MSZP) a parlament weboldalán található életrajzban az alábbi olvasható:
    “1989-ben alapító tagja a Magyar-Zsidó Kulturális Egyesületnek. Részt vesz a Keresztény-Zsidó Tanács és a Keresztény-Zsidó Társaság munkájában. 1989-tõl az Európai Protestáns Magyar Szabadegyetem elnökségi tagja. Számos kulturális, egyházi és kisebbségi alapítvány kuratóriumának tagja.”
    https://www.parlament.hu/kepviselo/elet/d184.htm

  14. Tóth kati szerint:

    Donát egy leszbikus hülye ku…va.

  15. Valdemar szerint:

    Donáth László evangélikus lelkész. Qqriq vajon tagja a csepeli Fidesznek, ahol állítólag nincsenek antiszemiták? Vagy mégis?

    Tóth kati meg állítja, a nevezett személy leszbikus. Talán nála is próbálkozott? 😉

  16. Qqriq szerint:

    „Ami a zsidókérdést illeti, én egész életemben antiszemita voltam, zsidókkal sohasem érintkeztem. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden gyár, bank, vagyon, üzlet, színház, újság, kereskedelem stb. zsidókezekben legyen, és hogy a magyar tükörképe – kivált külföldön – a zsidó. Azonban, minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat, kiknek minden a kezükben volt, egy-két év leforgása alatt kikapcsolni, és hozzá nem értő, leginkább értéktelen, nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkre megyünk. Ehhez legalább egy emberöltő kell. Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust, azonban nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, mikor még szükségünk van rájuk.”
    (Horthy Miklós levele gróf Teleki Pál miniszterelnökhöz 1940. október 14-én)

  17. Happy szerint:

    Tehát Kukurikúnak az antiszemita Horthy a példaképe.

    Minden a helyére kerül.

  18. kerdes szerint:

    Qqriq : Az általad belinkelt oldal alapján nem fognak leszidni odafentről? Hiszen benne van, hogy a kormánysajtó névtelen forrás alapján rágalmazott… Nehogy aztán problémád legyen belőle.

    Mikor lesz fórum találkozó?

  19. Qqriq szerint:

    Szándékosan nem hoztam fel azt az ügyet, mert ezzel összefüggésben nem kívánok állást foglalni, nincsen véleményem se pro, se kontra. Mindenesetre létezik arra példa, hogy valaki ügyet kreál önmaga ellen, hogy aztán azzal sajnáltathassa magát, hogy az ellenfelei jogtalanul bántják.

    Donáth Lászlót 2012-ben a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége Radnóti Miklós antirasszista díjjal tüntette ki. Egy évvel később egy autó a Győr melletti Abdán kisodródott a főútról és belerohant az út mellett található Radnóti szoborba, amely összetört. A sofőr nem jelentette a károkozást és rendőrségi eljárás indult. Nem sokkal később Donáth lelkész úr egy antiszemitizmusról szóló konferencián szándékos rongálásnak állította be az esetet. Zsidógyűlöletről beszélt és arról, hogy hemzseg az ország olyan emberektől, akik ilyen módon élik ki magukat.

    Horthy szavaiból egyértelműen kiderül, hogy nem egy elvakult zsidógyűlölő volt, mint aminek megpróbálták később beállítani, inkább reálpolitikus.

  20. kerdes szerint:

    “Szándékosan nem hoztam fel azt az ügyet, mert ezzel összefüggésben nem kívánok állást foglalni, nincsen véleményem se pro, se kontra. Mindenesetre létezik arra példa, hogy valaki ügyet kreál önmaga ellen, hogy aztán azzal sajnáltathassa magát, hogy az ellenfelei jogtalanul bántják.”

    Ha ez komoly, akkor nagyon nagy baj van. Mert ez már önámítás: az én oldalam csak jó lehet, ezért nem gondolkodok semmin, csak elfogadok mindent, amit mondanak és semmilyen kritikával nem élek. Szekták esetében agymosásnak hívják. Viszont kritika nélkül nincs fejlődés.

  21. Qqriq szerint:

    Annak is értsd meg az üzenetét, amit alatta írtam. A lelkész úr szerint valaki a saját autóját (sőt, a saját testi épségét) sem kímélte azért, hogy megrongáljon egy szobrot. Ahelyett, hogy a rongáláshoz vitt volna magával megfelelő szerszámokat. Megemlíthetnék olyan eseteket is, amikor cigányok nagy valószínűséggel a saját házuk falára festettek fel horogkeresztet és rossz helyesírással fenyegető üzeneteket.

  22. kerdes szerint:

    Megértettem az üzenetét. Elítélem hamis információ (sőt indulatkeltés, stb… ) miatt. (Illetve első hallásra csak simán kiröhögöm…)
    De ha az egyiket elítéljük, akkor miért nem ítéljük el a másikat is? A másik , miért kap feloldozást? Ez a kérdés Qqriq.

  23. Qqriq szerint:

    Elolvastam egy május 22-i Index cikket, amelynek a címe
    Ügyészség: Szakértői vélemény készült Donáth László zaklatási ügyében
    (Ha azóta van frissebb fejlemény, azt szívesen fogadom.)

    Eszerint “A Magyarországi Evangélikus Egyház 2019 őszén tényfeltáró vizsgálatot indított az ügyben. Ez információink szerint még nem zárult le.”
    A feljelentő a szeretetotthon egyik takarítója, ahol Donáth lelkészként dolgozik. Elmondása szerint nem akart botrányt csinálni. Miután rendőrségi feljelentést tett, a TV2 megkereste, de nem nyilatkozott. Ezután az élettársát keresték meg, aki viszont kitálalt.

    Tényleg nem tudom, hogyan értékeljem ezt az ügyet. Lehetségesnek tartom, hogy a bulvársajtó túltolta a biciklit.

  24. Valdemar szerint:

    Azért kíváncsi lennénk Qqriq másik nicknevére is, mert annak a neve jelenik meg kékkel, aki már egy másik néven kommentel!

  25. Qqriq szerint:

    Én kék vagyok, a kékek különlegesek! Akármilyen kéktelenséget hordasz is össze, úgysem fogom elárulni, hogyan tudsz bekékülni. Barátkozz meg a gondolattal, hogy szürke maradsz örökre. 😉

    Mindenesetre elértünk a cikk témájától. Donáth Anna szerintem azért veszélyes politikus, mert tisztában van azzal, hogy amit tesz, az rosszra vezet, azonban nem érdeklik a következmények. Soros György egy ilyen világot szeretne megteremteni:

  26. kerdes szerint:

    Qqriq: Mellébeszélsz, az általad belinkelt cikkben a az általad nagyra tartott origo által meggyanúsított Donáth Anna-ról van szó. Mivel pontosan tudod, hogy erről van szó, levontam a tanulságot és nem próbálom megértetni, hogy akik csak bólogatnak azok alattvalók (mondjuk meg lehet élni belőle) és nem önérzetes állampolgárok. Pedig kritika nélkül nincs fejlődés.
    “Én kék vagyok, a kékek különlegesek!” Esetleg nem a szerkesztőhöz “van” szerencsénk?
    🙂
    Na, további önkritika nélküli jó gyűlölködést mindkét oldalnak.

  27. Valdemar szerint:

    Kék, nem két nicknéven írogat, hanem Qqriq nicknéven, meg nyilván a szerkesztői nevén! 😉

  28. nemtudomanevem szerint:

    Tény, hogy ez a Qqriq nem az a Qqriq, aki jó fél éve még csak egybites baromságokat irkált ide be. Ez a Qqriq szellemében, tartalmában, termelékenységében és szerepében üvöltően más kommer, ez a Qqriq hivatásos alkalmazott. Hozzá képest Nagyapó is hiteles, gondolkodó, jámbor civil, akivel lehet beszélni.

    Amúgy egy ideje már teljesen olvashatatlan unalom és gyomorforgás az infó. A pártpolitikai kommer-provokáláson túl semmit se csinál, legfeljebb vicinális világérdekességeket talál a Guinessben vagy országos szórakoztatóipari évfordulókat ünnepel érdemiek helyett.
    Csepelről szinte semmi a “termelési eredmények” obligát sikerpropaganda cikkein túl (még a valóban pozitív tartalmakat is sikerül hatvan éves stílusfordulatokkal előadva hitelteleníteni).
    Speciel ma is volna az országos sajtóban Csepelt nagyon is érintő hír – majd esetleg négy-öt nap múlva lesz belőle szenzációzus sikerpropaganda-cikk az infón – vagy fél év múlva, amikor újrázzák, vagy soha, mert alszanak.

  29. Qqriq szerint:

    Na és aki szerint már huzamosabb “ideje olvashatatlan unalom és gyomorforgás az infó”, az mi a fészkes fenéért olvassa a tartalmát, pláne miért szól hozzá (ráadásul szinte sosem a témához)? Mégis mit keres itt? Talán mazochista? Esetleg fizetett bérkommentelő?

    Miről szól a poszt? Arról, hogy adott egy generációs politikuscsaládból származó európai parlamenti képviselőnk, aki véletlenül sem azért lobbizik, hogy több támogatást kapjon a hazája (már ha egyáltalán annak tekinti Magyarországot) vagy könnyebb feltételekkel jusson hozzá az uniós pénzekhez, hanem azért, hogy az EU feltételekhez kösse a kifizetéseket. Ez nagyjából olyan, mintha én használt autót akarnék vásárolni egy bizományi autókereskedésben és a kereskedőnek arra panaszkodnék, hogy keveslem az irányárat, mindenképpen drágábban szeretnék hozzájutni a gépkocsihoz, mert jót akarok tenni az eladóval. Miután a kereskedő elárulja nekem az eladó kilétét és megtudom róla, hogy milyen rendes ember, nagycsaládos, mélyen erkölcsös, és önhibáján kívül vannak anyagi nehézségei és emiatt kényszerült rá a jármű értékesítésére, annyira meghatódom az eladó sanyarú sorsán, hogy nem viszem el az autót, hanem kifizetem a vételárat segélyként.

  30. Nagyapó szerint:

    Happy ( július 01.) Nem szükséges még mindig komcsi módra hazudni, ez a fórum nem a Szabad NÉP, ugyanis Horthy Miklós portugáliai száműzetését ZSIDÓ bankárok (pl. Chorin Ferenc) fizették hálából a bp.-i zsidók megmentéséért!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  31. nemtudomanevem szerint:

    Qqriqtól érzékeny búcsúképpen (válaszul kedves érdeklődő kérdéseire: “Na és aki szerint már huzamosabb “ideje olvashatatlan unalom és gyomorforgás az infó”, az mi a fészkes fenéért olvassa a tartalmát, pláne miért szól hozzá (ráadásul szinte sosem a témához)? Mégis mit keres itt? Talán mazochista? Esetleg fizetett bérkommentelő?”)

    Miért olvassa? – Mert egyelőre, amilyen marha, még mindig azt hiszi, hogy megtudhat belőle valami csepeli relevanciájú hírt, amit máshonnan nem tudna meg.
    Miért szól hozzá? – Mert közölni akarta, hogy tévedett: innen ugyan semmit nem tud meg.
    Miért nem a témához? – Mert az már a könyökén jön ki.
    Mit keres még itt? – Ahhoz képest, hogy egy-két napja van itt, már rég semmit.
    Talán mazochista? – Nem. És nem is szadista. Viszont nem szándékozom többé perverz módon egyetlen drága kilobájtomat sem elpazarolni Q. úr szellemi sziporkáinak élvezetére.
    Esetleg fizetett bérkommentelő? – Nem tudom a tarifákat, de nincs az a pénz, amiért ezt itt vállalnám. (De valószínűleg máshol sem.) Csupán azt hittem, hogy emberi társadalomban élek, és a lakóhelyem ügyei iránt tanusíthatok némi közösségi érdeklődést. (Ebben is tévedtem.)

Itt lehet hozzászólni !