Ismét benézték a kiegészítő lámpát

MR.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee szerkesztőt informátora arról tájékoztatta, hogy szombaton késő délután baleset történt Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. 

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

6 hozzászólás “Ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Kedden vagy szombaton?

  2. Xxx szerint:

    Robi, szombaton, vagyis ma 19 óra után pár perccel mentem arra, akkor már javában telefonált a két sofőr.

  3. kormánypárti szerint:

    Mióta Karácsony a főpolgi, több a közlekedési baleset!

  4. lutria szerint:

    Csak most szerintem nem a kiegészítő lámpa miatt karamboloztak mert a víztorony felől érkezőt kapták oldalba a sofőr felőli oldalán.
    Biztos hogy mindkét sofőr/jármű ott maradt?Én csak az oldalán sérült járművet láttam,miután kiszállt sofőr telefonálni kezdett mindha a másik kocsi lelépett volna és a zsarukat hívta volna-de azok fél órán belül tutira nem érkeztek meg.Egy nő meg egy férfi volt a kocsi körül majd 30-40 perc múlva valahová azok is továbbálltak a kereszteződésből bármi látható intézkedés nélkül.

  5. robi szerint:

    kormánypártinak igaza lehet.

    A lakosság egy részét az udvari sajtó annyira felheccelte ,hogy idegességükben nem tudnak a forgalmi helyzetekre fókuszálni.

    Abból lehet hülyét csinálni, aki hagyja magát.

  6. csepeli kerdező szerint:

    “Mr.Gabee szerkesztőt informátora arról tájékoztatta….”
    Micsoda besúgó rendszere lehet Gábornak…. :mrgreen:

Itt lehet hozzászólni !