Súlyos közlekedési vita Csepelen

POLICE, Mr. Gabee, Csepel.info

A csepeli rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét,
aki egy parkolási vita miatt egy sofőr után ment és megütötte.

Egy fiatal férfi 2019. július 27-én délután autóval közlekedett Csepelen, amikor megállt egy parkoló autó mellett, és a parkolásukat kritizálva átkiabált a járműben ülőknek, majd elhajtott. A másik autóban ülő két férfi utánament, majd az Akácfa utca, Szabadság utca kereszteződésénél utolérte. A 25 éves budapesti T. Dániel a piros lámpánál kiszállt az autóból, odalépett a fiatal férfi kocsijához, és a lehúzott ablakon keresztül megütötte. A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen.

A csepeli rendőrök adatgyűjtés alapján azonosították T. Dánielt, majd 2020. március 17-én súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a fejet érintő bántalmazás alkalmas lehetett volna súlyos sérülés okozására is.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.

Egy hozzászólás “Súlyos közlekedési vita Csepelen” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !