Nyit a csepeli strand

csepel.hu

A Csepeli Strandfürdő június 19-én, pénteken nyitja meg kapuit a fürdőzni vágyók előtt. Fontos tudni, hogy a biztonsági előírások miatt a strand szolgáltatásait csak korlátozottan lehet igénybe venni. A biztonságos fürdőszolgáltatásra vonatkozó jogszabályi előírások miatt a strand befogadóképessége közel a felére csökkent.

Vinkovics Norbert fürdővezető elmondta, a fürdő területén kötelező a papucs viselése, ennek meglétét a bejáratnál ellenőrizni fogják. Maszk viselése nem kötelező, viszont lázzal, hányásos- hasmenéses illetve légúti megbetegedéssel tilos a belépés.

Figyeljünk egymásra!

A vírus terjedése szempontjából a közfürdőkben a legnagyobb kockázatot a vendégek közötti, illetve a vendégek és a személyzet közötti közvetlen kontaktus, valamint a gyakran megérintett felületeken esetlegesen megmaradó, életképes vírusok jelentik. A bejáratnál és az öltözőknél kézfertőtlenítőket helyeznek ki, medencehasználat előtt pedig kötelező a zuhanyzás. A hatósági előírások szerint a medencék vizét fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik. A szauna és a hozzátartozó merülőmedence, valamint az élményelemek egyelőre nem vehetőek igénybe. A gyermekmedencében felnőttek nem tartózkodhatnak. Jogszabályi előírás, hogy a medencékben a megengedhető fürdőzői létszámot úgy kell megválasztani, hogy a kültéri medencékben és a parton, a pihenő területeken is biztosítható legyen a nem egy háztartásban élő vendégek közötti legalább 1,5 méteres védőtávolság megtartása. A strand munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik ennek betartását. Azokat, akik nem tartják be a biztonsági előírásokat, előbb figyelmeztetik majd többszöri ismétlés esetén felszólítanak a medence elhagyására.

Új öltözők, padok, kerékpártároló

Jó hír, hogy a csúszdát lehet használni, továbbá idén újra igénybe vehető a lábtenisz és a strandröplabda pálya, amelyek tavaly a felújítási munkálatok miatt használaton kívül voltak. A strand megújulva várja vendégeit, ugyanis a felújítás során elbontották a főbejárati épületet és a régi öltözőépületeket. A strandra látogatókat új főbejárati épület fogadja, valamint négy új öltöző és három mosdó, amelyek közül az egyikben akadálymentes mellékhelyiséget is kialakítottak. A strandfürdő zöldterületének jelentős része megújult, valamint a régi betonjárda helyett új térköves járda lett kialakítva. Új parkbútorok, padok, szemetesek kihelyezésével még esztétikusabbá és komfortosabbá vált a terület, a főbejárat északi oldalán pedig kerékpártárolókat helyzetek ki.

Árak:

  • Felnőtt hétköznap: 2500 forint
  • Felnőtt hétvégén: 3000 forint
  • Felnőtt hétköznap csepeli lakcímkártyával: 2200 forint
  • Felnőtt hétvégén csepeli lakcímkártyával: 2500 forint
  • Csepeli nyugdíjasok számára ingyenes nap: hétfő, kedd, szerda egész nap
  • Diák és nyugdíjas hétköznap: 2000 forint
  • Diák és nyugdíjas hétvégén: 2200 forint
  • Diák és nyugdíjas hétköznap csepeli lakcímkártyával: 1800 forint
  • Diák és nyugdíjas hétvégén csepeli lakcímkártyával: 2000 forint
  • 15 alkalmas bérlet: 32 000 forint
  • 15 alkalmas bérlet csepeli lakcímkártyával: 28 000 forint

A fürdő vezetősége arra kéri a vendégeket, hogy a kedvezményekre jogosító iratok hozzák magukkal és kérésre a pénztárnál mutassák fel.

A fürdő hétköznap 6-20-ig, hétvégén 8-20-ig tart nyitva.

LG

csepel.hu

Egy hozzászólás “Nyit a csepeli strand” bejegyzésre

  1. bhu szerint:

    Jó drága lett. De legalább most már kapunk is valamit a pénzünkert.
    Foleg ha a bufest is lecsereltek.
    Batonon 250 a palacsinta itt vajon mennyi lesz?

Itt lehet hozzászólni !