Videó: a politikus szerint sajnos kevés ember halt meg

Hír TV, Csepel.info

Élő adásban szólta el magát a DK-s Arató Gergely. A politikus azt mondta a koronavírusban elhunytakról beszélve, hogy “ebben a számban sem áll sajnos rosszul az ország.”

Az ellenzék a sikeres védekezés ellenére sem kér bocsánatot azért, hogy a diktatúra bevezetéseként beszéltek a koronavírus törvény elfogadásáról és hogy azzal vádolták a kormányt, hogy nem fogják visszaadni a Parlamentnek a különleges felhatalmazást. A videó:

11 hozzászólás “Videó: a politikus szerint sajnos kevés ember halt meg” bejegyzésre

 1. Tóth kati szerint:

  Ezek a férgek végig a vírusnak drukkoltak.
  Karácsony bőven segítette is,hogy még nagyobb baj legyen.Arat is a halál az általa felügyelt Pesti úti otthonban.És nemcsak a vírus miatt.Ja,és a rühesség!De gondooom budipapír van bőven a Városházán,meg sárga festék.

 2. ta-dam szerint:

  Az ellenzék és vezére mindenkor a legmegbízhatóbb, leghatékonyabb, legcsalhatatlanabb korteshadjárat a Fidesz mellett. Fogadni lehet rájuk.
  (Így lenne ötösöm minden héten, már rég kivásárolhattam volna a Pénztáros Lölőt.)

 3. Qqriq szerint:

  Ez a hülye nyelvbotlással próbál magyarázkodni utólag. Nyelvbotlás volt például, amikor D-209 azt mondta: “útelágazódás”-hoz értünk. Jelen esetben azonban freudi elszólás esete forog fenn. Hasonló eset volt, amikor gyurcsányi a szavazáshoz sorban álló választópolgárokat úgy jellemezte, hogy “kígyók kígyóznak” vagy amikor Bagóné patkányokhoz hasonlította a fideszes szavazókat. A freudi elszólás kifejezést arra használjuk, amikor rejtett gondolataink utat törnek maguknak a nyilvánosság felé és leleplezik titkainkat. Ez a mostani eset azért eltérő mint a többi, mert Arató elvti a pártvezetés füstbe ment várakozását osztotta meg a közönséggel. Az öszödi böszme pártja, a DK lebukott! A gyurcsányi-párt kétszínűségét jól mutatja, hogy a szavazótáborának a nagyját az a korosztály adja, akiknek a hullájára építették fel kormányellenes propagandájukat.

 4. robi szerint:

  Kukurikú!

  Nem szerencsés ügynöközni annak, aki olyan szekeret tol, akinek a vezetői remegnek az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalától.

  Vajon miért?

 5. robi szerint:

  Egyébként Arató jobb, ha meg sem szólalt volna.

 6. SamFüles szerint:

  robi, ott a pont. De ezeknek beszélhetsz, a 2bites agyuk csak Sorosozni, meg Fletózni tud. Na meg migráncsozni. Valamit kihagytam? 😀

 7. Nagyapó szerint:

  robi! Arató nem tévedett. Ez neki mélyről jött. Talán emlékszik arra, amikor Cusival együtt röhögtek a dunaparti cipők mellett a Dunába lőtt zsidókon.
  Nem tudom ki ügynöközik magán kívül? Az ügynöklista az érintetteknek megnézhető, viszont a kommunista pribékek – a rájuk vonatkozó iratokat megsemmisítették – így most nyilvánosságot követelnek! Ez hasonló Gyurcsány(i) szakdolgozatához.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 8. Nagyapó szerint:

  SamFüles! Igen, kihagyta a SamFüles-féle prolikat, akik csak a Sorosbérenc dk-sok fenekét tudják nyalni és a nemzet ellen pofázni!
  Ahogy Vágó et. mondta, hulljanak a nyuggerek, kevesebb nyugdíjat kell fizetni!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 9. robi szerint:

  Nagyapó!
  Kukurikú ügynöközött, ami egy csepeinfo kádertől elég nevetségesen hangzik.

  Nyilvánosságot az utasít vissza, akinek van takargatni valója.
  A kormánypárti képviselők – minden bizonnyal okkal – több alkalommal nem kértek a nyilvánosságra hozatalból.

  Nagyapót az előfizetett pártújságja erről nem tájékoztatta.

 10. Qqriq szerint:

  Az információ hatalom, ami fordítva is igaz: a hatalom információn alapul. Aki a pártállam időszakában sok hasznos infót szállított, az könnyebben tudott előrébb jutni. Az érvényesülés útja a minél több egyúttal minél értékesebb információk szolgáltatása volt. A lépcsőfokokat megjárva valaki mezei besúgóból idővel akár olyan személlyé tudott előlépni, aki az ügynökhálózat piramisának felső szintjein helyezkedik el és már nem írja, hanem olvassa a jelentéseket, amelyek alapján meghoz bizonyos intézkedéseket, döntéseket. Pontosan tudjuk, kik azok a csúcsszemélyek, akik a szigorúan bizalmas összesítő jelentéseket olvasták, a kilétük mindig is nyilvános volt.

 11. Gary Ridgway szerint:

  robi!
  Erre az öreg már nem fog visszaírni. ))) 🙂 (((
  Ameddig ilyen elmebeteg politikusok vannak a baloldalon, addig marad, ami eddig is volt. 🙁

Itt lehet hozzászólni !