Újabb két ember vesztette életét a Pesti úton, már 44-en haltak meg az idősotthonban

Pesti Srácok

Újabb két áldozata van a koronavírus-járványnak a Pesti úton, így már összesen 44-en haltak meg az idősotthonban. A koronavirus.gov.hu Facebook-oldalán kedden azt is közölték, hogy már 345 idősotthonban volt ellenőrzés, és többnél szükség volt hatósági intézkedésre.

Minden negyedik koronavírus-fertőzött elhunyt idősotthon lakója volt – tették hozzá. A kormányzati honlapon hétfőn azt közölték, hogy százra nőtt az idősotthonban koronavírussal fertőzött elhunytak száma.

Az országban eddig 32 idősotthonban igazoltak koronavírus-fertőzést, 12 budapesti és 20 vidéki intézményben. A legfertőzöttebb intézmény a Pesti úti idősotthon – tették hozzá. Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős Operatív Törzs hétfői online sajtótájékoztatóján ezzel kapcsolatban azt mondta, a fővárosi Pesti úti intézményben 305 lakónál igazoltak fertőzést, és 42-en haltak meg.

3 hozzászólás “Újabb két ember vesztette életét a Pesti úton, már 44-en haltak meg az idősotthonban” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Én is tudnék írni hosszú, nagyon-nagyon hosszú sorokban, miként működik a csepeli Halálgyár, a TAPLÓ UTCÁBAN. Bár a régi Aranyág maga Mengele Kísérleti Gyára volt, bejutottam olyan helyekre, ahová ti nem is gondolnátok, elviszik kicsit szétkínozni a demens szülőtöket….viszont erről majd egy botránykönyv fog megjelenni, ahogy hallom.

    A TAPLÓ utcában, ha vki nem szimpi az ápolóknak, ezekkel büntetik
    – nem adnak inni
    -hagyják hogy Lakó és Lakó (ffi-nő egy emeleten) amit el tudsz képzelni…
    -nem adják be az inzulint/gyógyszert
    -leszedálják a demens, alzheimeres Lakókat, hogy ne maszkáljanak
    -ellopják a tisztálkodási cuccokat, ha NEM TESCO-s
    -amíg a vájúnál morzsáznak Lakók, addig kilopják (konyhás, nővér) a hűtőből a friss drága gyümölcsöt, yoghurtot, Csokoladét a Lakóktól.
    Orvos nincs, magad kell kividd OTI-ba a Családtagot.

    Ha meghal a Bentlakó, felejtsd el hogy elköszönj tőle, mint Svájcban, ahol külön szoba van erre, meg külön személyzet van rá…nem ez Ungarn, ahol ha elmúltál 65 jobb lenne ha meghalsz, mert a nyugdíj egy nem szívesen kifizetett zsebpénz…Halálesetkor, hirtelen van Vezetőasszonyság. Hirtelen csekket nyomtat, amit köszönés helyett a lesokkolódott Családtag kezébe ad, hogy AZONNAL KI KELL FIZETNI.
    Hullazsákban hirtelen 5p alatt behányva a Lakó cucca, a hullával addig a két idős ágyszomszéd egy légtérben….B+ hol éltek ti?

    ÉS SENKI NEM MER SZÓLNI, MERT TUDJÁK VAGY KÍNZÁS (rohadjon meg a saját mocskában) VAGY HALÁLESET A KÉT LEHETŐSÉG.

    És közben Családok mennek tönkre, idegileg, anyagilag, lelki nyomor ez basszátok meg.

  2. Tóth kati szerint:

    A Pesti úti idősotthonban nemcsak a koronavírus miatt halnak meg emberek.Az ellátatlanság is nagyban hozzájárul a halálukhoz.Nincsenek fürdetve,tisztába téve,etetve,itatva.Volt aki azért halt meg,mert kiszáradt,leálltak a veséi.Ahhoz,hogy rühessé váltak ,ahhoz az kell,hogy heteken át nem fürdették,nem cseréltek ágyneműt,hagyták őket a saját piszkukban.Rühesek a hajléktaoanok szoktak lenni,akik hónapokig nem tisztálkodnak,nem váltanakvtiszta ruhát.Az,hogy valaki idősotthonban rühes legyen,ahhoz nagyon nagy kosznakbkell lennie.Nem tudom Karácsony mit szólna,Bangóné miket üvöltözne azzal a szemét Szabó Tímeával,ha az ő szüleik lennének rühesek egy idős8tthonban?

  3. pl szerint:

    “B+ hol éltek ti?”
    B+ ilyen tóth kati, és noé féle nyomoroncok között…

Itt lehet hozzászólni !