Jó reggelt Csepel! – Kedd reggeli videós körutunk

Csepel.info

Kedd reggelre 3.065 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 12 krónikus beteg. Ezzel 363 főre emelkedett az elhunytak száma, 709-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1993 fő. Az aktív fertőzöttek 63%-a, az elhunytak 79%-a, a gyógyultak 51%-a budapesti vagy Pest megyei.

Csepelen összefogtak az emberek, így kedd reggelre eldőlt: nem a kerületünk lesz  Budapest hajléktalantelepe. Kérdés, hogy ha Csepelen megoldott a hajléktalanellátás, miért akarták idehozni a belvárosiakat is? Karácsony csúnya maflást kapott azért, mert nem vette figyelembe az itt élők erejét.

Körutunk a Hollandin indul, majd végigmentünk a Szent István – Kossuth – Szent Imre tér útvonalon. Minden a megszokott rendben zajlik, a forgalom azonban érezhetően erősebb, mint a veszélyhelyzet kihirdetése óta bármikor volt. A videó alatt most is az Info rádió híreit hallhatják, így azt is, hogy hét végére olyan nyári meleg várható, amit a többség kánikulának fog érezni.

Országos, megyei térkép a fertőzöttségtől

Az elhunyt betegek adatai

Csepel.info

Egy hozzászólás “Jó reggelt Csepel! – Kedd reggeli videós körutunk” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Vigyori ismét pofára esett. Kirúgta a BKV igazgatóját, kinevezett egy csókost, aki természetesen nem szakember volt, majd a csókos nem jött ki a FŐNÖK emberével, Draskovics et.-sal, így mennie kellett!
    A SZAKÉRTELEM a legfontosabb!😀
    Eetásak erre szavaztak?😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !