Késsel mellkason szúrta ismerősét egy csepeli férfi – a rendőrök keresik

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya elfogatóparancsot adott ki Szász Péter ellen, aki a gyanú szerint egy késsel életveszélyes sérülést okozott ismerősének.

A rendelkezésre álló adatok szerint Szász Péter 2020. április 9-én 22 óra körül Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta ismerősét.

A BRFK Életvédelmi Osztálya Szász Péter ellen elfogatóparancsot adott ki és kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kapcsolódó anyagok:

Elfogatóparancs alapján körözött csepeli személyek

4 hozzászólás “Késsel mellkason szúrta ismerősét egy csepeli férfi – a rendőrök keresik” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Minden elismerésem a szerkesztőké! Az elkövető neve és pofázmánya kitakarás nélkül virít, ahogy a rendszerető társadalmakban kell. Remélhetőleg tartósan megszűnik az elkövető eddig tapasztalt többletjoga az áldozattal szemben.

  2. Aggastyán szerint:

    Hozzászóló! Azért van kint a neve és a képe, mert KÖRÖZIK! De ilyen is csak Magyarországon létezik, hogy cenzúra nélküli kép és név, de amikor már bíróságra jár, akkor már mind a kettőt cenzúrázzák! Logikus, nem? 😀

  3. Qqriq szerint:

    Vajon a vezetékneve az angolszász származásából eredeztethető? 😉 Szász szónak is egy a vége – vélekedett Péterünk – és pontot tett az ismerősével folytatott elmélyült vitája végére.

  4. […] Mint azt korábban hírül adtuk, egy 24 éves férfi 2020. április 9-én 22 óra körül Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton, szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta ismerősét. […]

Itt lehet hozzászólni !