Idős, járókerettel közlekedő nőt támadott meg, majd feladta magát

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A gyanú szerint a férfi több más bűncselekményt is elkövetett Csepelen.

O. József 2020. március 4-én este ment be a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra és elmondta, hogy két hónappal korábban betört egyik ismerősének csepeli hétvégi házába. A 25 éves férfi azt is elmondta, mielőtt bement a rendőrségre, újból megpróbált betörni ugyanabba a nyaralóba, de meggondolta magát és inkább feladta magát.

Azt, hogy feladta magát azzal indokolta, hogy megtudta, a nyomozók vidéken élő édesanyjánál keresték, és nem akarta, hogy a rendőrök még egyszer kimenjenek hozzá.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit, aki gyanúsítotti kihallgatása közben beismerte azt is, hogy 2019. december 28-án elkövetett egy másik bűncselekményt is. A férfi elmondta a rendőröknek, felajánlotta egy idős néninek, hogy hazakíséri, majd a lépcsőházban ellopta az asszony táskáját, és elfutott vele.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületei Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésével gyanúsítja a 25 éves O. Józsefet. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Egy hozzászólás “Idős, járókerettel közlekedő nőt támadott meg, majd feladta magát” bejegyzésre

  1. alónézacsikólát szerint:

    O.? csak nem H a vége? 😀

Itt lehet hozzászólni !