Debreceni férfi a harmadik fertőzött

Origo, Csepel.info

Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus-tesztje is pozitív lett – írja az Operatív Törzs honlapja. A férfi rendszeresen ingázik az olasz nagyváros és Debrecen között.

Eközben tizenöt japán turistát szállított a mentőszolgálat a budapesti Kálvin térről a László Kórházba koronavírus-fertőzés gyanújával. Valamennyien köhögnek, de mindannyian jó fizikai állapotban vannak. A kórházba szállítás után elkülönítették őket, és megkezdődött a kivizsgálásuk. Jelenleg 40-en vannak karanténban Magyarországon.

A koronavirus.gov.hu oldal a magyar kormány az összes fontosabb információt közli a COVID-19 vírussal kapcsolatban. Emellett egy hivatalos oldalt is indított Facebookon a kormány. Ez a Koronavírus hivalatos néven érhető el.

Egy Milánóban dolgozó debreceni férfi koronavírus-tesztje is pozitív lett. A férfi rendszeresen ingázik az olasz nagyváros és Debrecen között. Február 29-én, szombaton hajnalban szállt le repülővel a hajdúsági megyeszékhelyen, a reptéri testhőmérséklet-ellenőrzéskor még nem volt láza. Később belázasodott, és a mentő a Kenézy Gyula Kórházba szállította, ahol elkülönítették, és mintát vettek tőle. Azóta bebizonyosodott, hogy megfertőződött az új koronavírussal – írja az operatív törzs honlapja.

Forrás: Origo

Egy hozzászólás “Debreceni férfi a harmadik fertőzött” bejegyzésre

  1. Lili Züllig szerint:

    Le fogja győzni a szervezete, nem lesz semmi baj.

    AZ EMBERÉLET LEGYEN AZ ELSŐ!!
    Semmi, de semmi nem fontosabb most ennél.

    Idézetek keresztény országokból;
    -egy mindenkiért, mindenki egyért
    -ma én, holnap te

Itt lehet hozzászólni !