Új aszfaltot kapott a Repkény úti buszmegálló

Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban beszámoltunk róla, hogy munkálatokat végeznek hétfőn napközben a Szent István úton a Repkény úti buszmegállóban.

A fenti képeket Mr.Gabee és László nevű olvasónk készítette. Az eredmény magáért beszél.

9 hozzászólás “Új aszfaltot kapott a Repkény úti buszmegálló” bejegyzésre

  1. Csepeli Kérdező szerint:

    Hamar munka ritkán jó

  2. Lakos szerint:

    Borzasztó igénytelen munka.

  3. werthan szerint:

    🙁
    Ez elég gyatra lett…

  4. Larsen-Nielsen szerint:

    Tisztelt Ábel Attila!

    Tihanyi utca – Akácfa utca – Erdősor utca (Csille
    utcától kifele) – Dunadűlő út – Duna utca: katasztrofális állapotú csepeli utcák; autóval max. 30 km/órás sebességgel járhatóak.
    Felújításuk kb. mikorra várható?

    Köszönöm az érdemi választ!

    Larsen-Nielsen

  5. YT szerint:

    Tihanyi, Akácfa … balkáni!!!
    Csepeli út a Lámpás utcától az M0 fele balkáni! A csatornafedeleknél azok a gödrök, ha nem jönnek szembe, inkább átmegyek a szembe sávba!!!

  6. Betke szerint:

    Mária királyné út, Szebeni út, jó lenne, ha ezeket és a fentebb emlitett utakat polgármesterünk kötelezően kerékpárral végig tekerné, csak úgy, hogy fogalma legyen az ott lakók és arra közlekedők problémáiról!

  7. Gary Ridgway szerint:

    Az ő utcája simább, mint a német autobahn, mit érdekli a Mária Királyné és a két sarokra lévő Királymajor? A szürke 50 árnyalata minden!

  8. abc123 szerint:

    A 2-es képen mi értelme volt annak a cikk-cakk vágásnak,spóroltak fél négyzetméter aszfaltot,cserébe több munka volt vele amíg körbevágták,több tömítőszalagot használtak és hamarabb fog feltöredezni?
    Máshol is ez a módszer,egy parkoló kátyúzása olyan mint egy tetris pálya hogy spóroljanak egy lapátnyi aszfaltot,majd azt látni hogyha elmérik a talicskában a szükséges adagot -vagy más okból-akkor meg kib*sszák a padkára a fűbe több lapáttal…

  9. Ibolya szerint:

    5-6 évvel ezelőtt már írtunk több fórumra is,akkor legyalulták a buszkerekek okozta mély barázdákat…Nem értem,hogy miért??? nem mennek el a “szakemberek ” a Lajtán túlra,ott tapasztalatokat szerezhetnének,hogyan is kellene és kell normális utakat építeni.

Itt lehet hozzászólni !