Vérfürdő Csepelen – A kivégzés után táncra perdült a gyilkos

Bors, Blikk

Brutális leszámolásba torkollott egy nyugodtnak induló élő zenés mulatság szombat éjszaka a főváros XXI. kerületében.

Vérfagyasztó dolog történt a XXI. kerületi gyilkosság után: „Követett az utcán a csepeli gyilkos”

Talán csak a véletlennek köszönheti életét Anna, aki összefutott szombat hajnalban a kihalt csepeli utcán egy gyilkossal. A fiatal nő azt még nem tudta, hogy a férfi alig valamivel korábban halálra késelte egy ismerősét, csak azt, hogy egy sötét figura fenyegetően közelít felé.

– Zavartan bolyongott az utcán ez a férfi – idézte fel a Blikknek Anna a szörnyű perceket. A fiatal nő az ismerőseinél volt, taxira nem volt nála pénz, ezért az éjszakai busz felé vette az irányt. Útközben hallotta meg a mentők és a rendőrök szirénáját, csak ezután tűnt fel neki, hogy egy férfi a közelében tántorog és meredten bámulja őt.

– Ekkor még nem tudtam, hogy egy gyilkos vetett rám szemet, csak megijedtem, hogy meg fog támadni – mondta tegnap remegő hangon, még mindig sokkos állapotban. – A busz nem jött, a főút üres volt, egy lélek sem járt arra. A zavartnak tűnő férfi az út túloldaláról kezdett motyogni, majd ordítani felém – idézte fel a lány, aki azonnal tárcsázta barátja gyorshívóban elmentett számát. – Párom aggódva kérte, hogy egy percig se maradjak ott, induljak, ő pedig siet elém.

A fiatal nő telefonálás közben többször hátranézett, s az addig zavartan járkáló férfi már határozott, dinamikus léptekkel követte őt, miközben árgus szemekkel figyelte minden mozdulatát.

– Egy idő után eltűnt mögülem, ám ettől még nem nyugodtam meg, mert nem tudtam, mire számítsak, honnan fog felbukkanni. Szerencsére a párom néhány percen belül megérkezett – folytatta Anna, akiben másnap meghűlt a vér, amikor meglátta, hogy az utcán őt fenyegető férfit a rendőrök emberölés miatt körözik.

Azóta kiderült: a román K. Csaba (24) egy karddal lágyékon szúrta áldozatát a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában, egyutcányira attól a helyszíntől, ahol olvasónkat követni kezdte. A TV2 információi szerint a dulakodás egy vita után tört ki: a felek azon szólalkoztak össze, hogy a későbbi tettes miért vitt kardot a kocsmába. A férfi szombat délután feladta magát.

Van segítség, ha fél éjszaka

Három éve létezik a Hazakísérő Telefon szolgáltatás, ami a 06-80-442-422-es zöld számon vagy a 06-30-899 3465-ös normál tarifás számon érhető el hétfő–szombat este tíztől hajnali 2-ig, vasárnap este tíztől hajnali 1-ig. Itt a diszpécser elkéri az adatokat, leköveti a hívót, és ha baj történne, azonnal értesíti a rendőrséget.

Forrás: Bors, Blikk

6 hozzászólás “Vérfürdő Csepelen – A kivégzés után táncra perdült a gyilkos” bejegyzésre

  1. Hozzászóló szerint:

    Életre keltek a Minecraft-figurák.

  2. Horváth János szerint:

    Román állampolgárok, a nevek szerint magyar nemzetiségűek.
    Vajon Jobban kinek a számlájára írja ezt a bűncselekményt?

  3. Boldog Karácsonyt szerint:

    BRÉKING:

    EGYMÁST ÖLIK SZAMURÁJKARDDAL A ROMÁNIAI MAGYAROK EGY CSEPELI NO-GO ZÓNÁBAN!

    M1
    888
    Pesti Srácok
    Origo
    Vadhajtások

  4. pusssh szerint:

    Boldog Karácsonyt! Na, látod, erről beszéltem.

  5. Jobban szerint:

    Horváth János, nem mondja, hogy az MSZP-s 16 év azaz 4 ciklus alatt nem történtek gyilkosságok Csepelen a galvániszap szennyezés, kórházbezárás, MSZP-s képviselő és társa kettős gyilkossága és az eperföldi terroron kívül? Úgy-e nem állítja, hogy a 16 év alatt nem történt egy gyilkosság sem az idézetteken kívül?

  6. Gary Ridgway szerint:

    …az Eperfölddel mi van… ? ))) 🙂 (((

Itt lehet hozzászólni !