Emberölés gyanuja miatt keresik Kalányos Csabát

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

A budapesti rendőrök azonosították és elfogatóparancsot adtak ki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves román állampolgár ellen, aki a gyanú szerint megölt egy férfit Csepelen. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 22-én 0 óra 11 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc utcában egy férfit előzetes szóváltást követően bántalmaztak. A férfi a helyszínen a mentőszolgálat szakszerű ellátása ellenére életét vesztette.  

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást és a helyszínen a nyomozók szemlét tartottak.  A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 éves Kalányos Csaba román állampolgárt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható Kalányos Csaba tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a 01000/1042/2020/bü. számra hivatkozással akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

20 hozzászólás “Emberölés gyanuja miatt keresik Kalányos Csabát” bejegyzésre

  1. Boldog Karácsonyt szerint:

    Természetesen ilyenkor “román állampolgár” és nem romániai magyar.
    Kösz Orbán!

  2. Lili Züllig szerint:

    Én arra gondolok, nem vette fel a magyar állampolgárságot. Azért mert magyar neve van, még lehet román állampolgár. Mindenki maga döntse el, milyen állampolgár akar lenni. Nekem sem esik jól, mikor fasszopó magyar kurvának hívnak itt, merthát a magyar miről ismert Svájcban??
    + azért mert Züllig a nevem, még nem vagyok svájci, csak svájci felmenőim vannak.

  3. Jobban szerint:

    Boldog Karácsony, nem Orbán Viktor miniszterelnök úr tehet Trianonról, arról sem, hogy a ballibek az “Oszd meg és uralkodj” “jól bevált” receptjével hatnak az emberek alantas ösztöneire, irigységére, kirekesztő viszonyulására. Arany János, Ady Endre, Márai Sándor és még sokan, a magyar kultúrát, tudományt, érdemeket növelték, növelik és nem a később megcsonkított Magyarországon születtek, születnek ma is.
    Magyarnak vallhatja magát az is aki származása szerint nem teljes mértékben az, más kultúrát képvisel.
    Amúgy van mit Orbán Viktor miniszterelnök úrnak megköszönni a kettős állampolgárság ügyében. Minden épkézláb nemzet és jóérzésű, normális állampolgár összetart és támogatja a határain kívül élő nemzettársait. Persze, van aki irigyli azt ami ilyenkor jogosan járna azoknak akik önhibájukon kívül olyan helyzetbe kerültek, hogy bár származásuk szerint magyarok, a magyar identitást és kultúrát képviselik, de kénytelenek más országban élni, mert oda születtek az igazságtalan trianoni döntésnek “köszönve”. Orbán Viktor miniszterelnök úr segített az égbekiáltó igazságtalanság következményein könnyíteni. Gyurcsány Ferenc és társai pedig azon munkálkodtak és azóta is ezt teszik, hogy megosszák a magyarokat, kirekesszék a határon túl született nemzettársakat 23.000.000 románnal riogatva, stb., stb., stb… Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő is kampányarca volt ennek 2004-ben.
    Boldog Karácsony pedig gombnyomásra orbánozik és riogat.

  4. pl szerint:

    “Orbán Viktor miniszterelnök úr”…
    Számolja már valaki, itt hányszor, és naponta hányszor írod le ezt áhítattal… Mi van, bünti van másodikban, h százszor le kell írnod?
    Szar lehet karámban élni…
    Javaslok egy rövidítést OgV, v O1G, ne körmölj annyit, értjük így is…

    Vagy csak írd azt, h Jobban szerint (a világ), s máris tudjuk, h térdre imához hív a müezzin, (K.Európa új Géniusza)… 🙂

  5. Betke szerint:

    Ismerem, itt lakott az utcánkban egy nagyszámú román-magyar (roma) család, hozzájuk járt, sőt volt idő, amikor huzamosabb ideig itt is lakott! Jó pár éve volt egy “hölgy”, aki felderítette a környék egyedül élő időseit majd rávették őket eltartási szerződés kötésére. Az idős úr elhunyt, szerencsére az ingatlan eladásra került, a család költözni kényszerült. Így kerültek elég sokan a királyerdei részre Romániából áttelepült családok.

  6. pusssh szerint:

    Miért, Boldog Karácsonyt, egy gyöngyöspatai kalányos szerinted milyen állampolgár? (Azt már meg se merem kérdezni, szerinted milyen nemzetiségű…)

    Egyébként tessenek megkapaszkodni: magamat is meglepem vele, de ünnepélyesen ki kell jelentenem, hogy ebben az ügyben teljesen egyetértek Jobban eszmefuttatásával.
    (És minden pimaszságom ellénére én is civilizáltan miniszterelnök úrnak titulálnám Magyarország miniszterelnökét, akit már csak az országom méltóságára és a magam önérzetére való tekintettel sem aposztrofálhatok úgy, mint Kalányos Csabikát.)

  7. Boldog Karácsonyt szerint:

    Hé Jobban!
    Keresd ki a szótárból a “riogat” szót nézd meg mit jelent aztán gyere vissza kommentelni.
    Én csak éppen annyira Orbánozok ahogyan te Gyurcsányozol.
    A szófosásod meg egyéb szóra nem érdemes.

  8. Jobban szerint:

    pusssh köszönöm, megerősít abban a feltételezésemben, hogy a baloldalon is vannak józan és értékes lelkű, személyiségű emberek, tisztelettudó másként gondolkodók. Miért ne?
    A Boldog Karácsonyt, pl stb. sértegetésben és dehonesztálásban élen járó, elöl menetelő egyedek sikeresen definiálják önmagukat, milyen “palettát” képviselnek. Fogalmuk sincs a valóságról de azért nyomják sokszor mindent alulmúló szövegüket. Nem párbeszédre alkalmas inkább monodrámaszerű stílusban.

  9. Targoncás szerint:

    Retkes román geci remélem a rokonok hamarabb meg találják mint a rendőrség.. Hamar ő is a tul világra jut

  10. Boldog Karácsonyt szerint:

    Hogy a túróba jön ide Gyöngyöspata?
    Kapjál már az agyadhoz!

  11. Gary Ridgway szerint:

    Ez kettős állampolgár volt, mert mindenki átvette az okmányt, mivel járt, mint a levegő. Építőiparban vagyok, mind kettős állampolgár, nyugalom! 🙂

  12. pusssh szerint:

    Boldog Karácsonyt!
    Majd meglátod, hogy olyankor-milyenkor ki micsoda lesz nemcsak Romániában, és te kaphatsz az agyadhoz.

  13. pusssh szerint:

    Kedves Jobban!
    Örülök, hogy megnyugtattam kedélyét, de azért, ha megkérhetem, ne állítgasson engem bal oldalra, se semmilyen oldalra, mert szeretem magam meghatározni a helyemet.

  14. Gary Ridgway szerint:

    pussh!
    A gyöngyöspatai cigány itt született, tehát értelem szerint magyar állampolgár. A magyar névvel, de Romániában született cigány, az román. Azonban, mint fentebb írtam, alanyi jogon megkapták a magyar állampolgárságot is. Tehát, ha “fehér”, akkor magyar mindenféleképp, annak ellenére, hogy ott született, OK. Mihelyst bűnöző, akkor itt már elfelejtődik a bőrszín és a rassz és milyen jó, hogy kettős állampolgár, elő lehet venni a románt. 😉

  15. pusssh szerint:

    Ridgeway!
    1. Láttad az iratait, vagy csak gondolod?
    2. Ha úgy vannak is a papírjai, ahogy mondod, akkor sem biztos, hogy azért felejtődött el a bőrszín, amiért gondolod. (Majd fogd a fejed Boldog Karácsonnyal, ha igazam lesz.)

  16. Emi szerint:

    @Boldog karácsonyt, KALÁNYOS. Román állampolgár, de nem romániai magyar hanem romániai 100% tisztaságó cigány. Azért lássuk már be, a magyar állampolgárok sem mind magyarok. Vagy szerinted a magyar állampolgárságú Kalányos a Te nemzeted sarja?…

  17. pusssh szerint:

    Emike!
    Mielőtt intézkedsz a sorsukról, nem kéne előbb is megkérdezni a 100 vagy akárhány százalékos Kalányosokat, hogy ők minek tartják magukat? – Mit szólnál hozzá, ha más döntené el helyetted, hogy te mi vagy?

  18. Jobban szerint:

    Kedves pusssh, bizonyára mindenki maga határozza meg, hogy hol érzi magát jól a politikai palettán, helyes is a hozzáállása…”Egyébként tessenek megkapaszkodni: magamat is meglepem vele, de ünnepélyesen ki kell jelentenem, hogy ebben az ügyben teljesen egyetértek Jobban eszmefuttatásával.” a mellékelt megjegyzéséből gondolhattam (gondolhatom? gondolatszabadság van….) jelesül az “ebben az ügyben teljesen egyetértek”, és ezen meglepődik maga is, ergo ez kivétel, máskor ezek szerint nem szokott velem egyetérteni…ezért gondoltam, ha ez ennyire kirívó akkor egyébként balliberális beállítottságú lehet… Legyen az ami szeretne….én pedig továbbra is azt gondolok amit a tapasztalataim…….. stb. engednek következtetni. Magam is preferálom a szabadság lehetőségét. “De ha nem lennék szabad, élni sem tudnék!” Korál

  19. pusssh szerint:

    Így van, kedves Jobban. Lehet emberi módon is beszélni, még akkor is, ha nem tudjuk elfogadni a másik érveit. De ne az “oldalakat” keressük, hanem a józan érzéket és értelmet, ha van! Akkor talán lehetne nemcsak egymás ellenében, hanem együtt is okosabbá lenni – anélkül is, hogy meghazudtolnánk magunkat. Ami pedig a szabadságot illeti: mindenkinek kijár – de ha nem keverjük össze az önkénnyel, akkor egyben saját indokolt korlátaink belátását is kell jelentse a másik emberrel szemben.

Itt lehet hozzászólni !