Újabb átalakuláson megy keresztül a Plaza egyik üzlete

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk és Mr.Gabee mindig olyan információt próbál közölni olvasóival, amelyek első kézből származnak.

Korábban beszámoltunk róla, hogy több üzlet átalakult az elmúlt időben a Csepel Plazaban.

Mr.Gabee egy újabb átalakulásról tud beszámolni:

Szerkesztőnkhöz a REGIO JÁTÉK Magyarország csütörtök délelőtt eljuttatott közleményében olvasható, idén még több REGIO JÁTÉK üzlettel találkozhatunk, mivel mostantól a Játékvár üzleteket, valamint a Játékvár és a Játékbox webáruházakat a REGIO JÁTÉK üzemelteti.

Az üzletek átalakításának folyamata elkezdődött, ami azt jelenti, hogy egyes Játékvár boltok egy ideig még változatlan névvel és arculattal fogadják a vásárlókat, de már a REGIO JÁTÉK bőséges kínálatával. A többi üzlet az átalakítást követően hamarosan már a REGIO JÁTÉK színeiben, a tőlük megszokott magas színvonalú kiszolgálással, különleges szakértelemmel és rengeteg játékkal várja meglévő és új vásárlóinkat.

A megszűnt Játékvár hűségprogram kártyabirtokosairól és a vásárlási utalványokkal rendelkezőkről sem feledkenek meg. A hűségkártya felmutatásával egyszeri 10% kedvezményt ajándékoznak bármelyik REGIO JÁTÉK áruházban május 31-ig, ahol könnyedén lehet csatlakozni a REGIO JÁTÉK hűségprogramjához. Ezen kívül a Játékvár vásárlási utalványok is beválthatók a kiállításuktól számított egy éven belül.

A RÉGIÓ Játék szeretettel vár mindenkit játékáruházaiban és webáruházaiban, ahol minden nap gyereknap!

Üzletek:

  • Alba Pláza, Székesfehérvár REGIO JÁTÉK
  • Mammut 1, Budapest Játékvár
  • Csepel Pláza, Budapest Játékvár
  • Duna Pláza, Budapest REGIO JÁTÉK

Itt lehet hozzászólni !