Dulakodás a csepeli Mc’Donalds étteremnél

Mr.Gabee, Csepel.info

K. Attila információink szerint a csepeli McDonald’s étterem McDrive részében egy autós szóváltásba keveredett az egyes ablaknál ülővel kedden késő éjszaka, ugyanis elmondása szerint délután nem megfelelő pénzt kapott vissza. A szóváltás odái fajult, hogy értesítették a rendőrséget.

Az autós a rendőröket látva kiszállt az autóból, és rendőrök felé indult. Természetesen a rendőrökkel is erős szóváltásba, majd dulakodásba keveredett.

A dulakodás során a rendőrök bevetették a sprayt. Az elkövető a spray hatására már annyira nem volt kemény, folyamatos elnézést kérve próbált visszavonni mindent és mintha mi sem történt volna szerette volna rendezni a helyzetet és elmenni.

A rendőrök nagyon rövid időn belül beültették a rendőrautóba a dulakodót, és a kerületi kapitányság felé vették az irányt. A dulakodás közben egy másik autóban kisebb kár keletezett.

3 hozzászólás “Dulakodás a csepeli Mc’Donalds étteremnél” bejegyzésre

  1. Sullivan szerint:

    Kap egy ejnye-bejnyét, ki tudja már hanyadjára és megy minden tovább. Sajnos. 😕

  2. Nagyapó szerint:

    Mivel nem voltam ott – nem ismerem az előzményeket – de azért nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ok nélkül visszamenjen d.u.-n. ha nem érte sérelem d.e.-t! A stílus más kérdés.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Gary Ridgway szerint:

    A “nem megfelelő pénz” az miben ismerszik meg? 🙂
    Rosszuk nem adhattak vissza, mert csak-csak figyel valaki, vagy mégsem?
    Így járt…
    A szakadt címletet sem látta?
    Ez valami mondvacsinált indok.

Itt lehet hozzászólni !