Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen

Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen, mert szerinte a kitörés napi megemlékezésről szóló riportunkban a neonácikat mentegettük, holott az eseményekről csatornánk korrekten tudósított.

A főpolgármester bojkottja azért is meglepő, mert korábban épp ő fogta pártját a zsidókról listát készítő Jobbikosoknak.


Közösségi oldalán jelentette be Karácsony Gergely, hogy ő és helyettesei bojkottálják a Hírtelevíziót. A Becsület napi megemlékezésekről és tüntetésekről szóló riportunkat kifogásolta, amelyben bemutattuk a szélsőjobboldali és az antifasiszta tüntetőket is. A főpolgármester szerint csatornánk a neonácikat mosdatta, holott híradónkban korrekten számoltunk be az eseményekről. Korábban épp Karácsony Gergely volt az, aki mentegette a szélsőséges politikai megnyilvánulásokat.

Nem Nácizmus Ön szerint zsidó képviselőket listázni?

– Nem

A főpolgármester egy éve, februárban szólta el magát a Hírtévé stúdiójában, amikor a baloldal szövetségesévé vált Jobbikot próbálta tisztára mosni.

Karácsony Gergely a beszélgetésben azt is mondta, hogy a Jobbik megváltozott, már nem náci, az akkori elnök Sneider Tamás cigányverős mondatait pedig mindössze rossz viccnek titulálta.

Forrás: Hír TV

6 hozzászólás “Bojkottot hirdetett Karácsony Gergely a Hír TV ellen” bejegyzésre

  1. abc123 szerint:

    Érdekes hogy abból nem lett hír hogy a kormány és intézményei pár hete sorozatban nem hívják meg az RTL híradó stábját az egyébként sajtónyilvános rendezvényekre,sajtótájékoztatókra stb.”bizonyára” van rá okuk és joguk van hozzá,-bezzeg ha a Karácsony teszi ugyanezt egy fideszes csatornával akkor az már “bojkott” és fúj…

  2. Nagyapó szerint:

    abc123! Más az, ha valakit nem hívnak meg egy sajtótájékoztatóra – pl. Trump elnök tájékoztatója – vagy valakit meghívnak, de nem megy el egy TV-s beszélgetésre, mint Vigyori!
    Amikor egy médiumot nem hívnak meg, az az ő gondjuk, mert nem tud hitelesen tájékoztatni!😉
    Ha viszont Vigyori bojkottál egy TV-t, akkor nem tudja kifejteni véleményét (ha van neki!😉)!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Gary Ridgway szerint:

    Nagyapó! Orbán sem jellemzően ment még el fordítva…

  4. pl szerint:

    Szarfröcsögő vén f@sz! Hagyni kellene ezt a témát! Gazdád egy egész parlamentet le sem szart évekig, bizonyos tv-k meghívását már talán évtizedek óta bojkottálja. Pártársainak, seggnyalóinak, további felső polcon lévőknek, intézmény vezetőknek egyenesen ki van adva a nyilatkozat tilalom.
    Te ugye a hülyéknek, és az aranyhalaknak írsz? Nem ciki?
    Hülye

  5. Nagyapó szerint:

    Gary Ridgway! “Nagyapó! Orbán sem jellemzően ment még el fordítva…” nem érteni ezt magyart!😉

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Nagyapó szerint:

    Vigyori máris okosodott😉, mert rájött, ha nem válaszol, alul marad, így gyorsan reagált a HÍR Tv hétfői kérdésére.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !