Költöznek a telekommunikációs szolgáltatók a Plazaban

Mr.Gabee, Csepel.info


Mr.Gabee információi szerint a Csepel Plaza földszintjén található 2 telekommunikációs üzlet (Vodafone és a Telenor) az alábbi időpontokban nyitnak az emeleten.

  • Vodafone: 2020. február 8.
  • Telenor: 2020. február 14.

A költözés célja többet között az is, hogy egy helyen legyen megtalálható a vásárlóközönség számára a szolgáltatói szektor legtöbb szereplője, így kényelmesen intézhessék ügyeiket.

Szerkesztőnk azt is kiderítette, hogy a Vodafone földszinti üzlethelységébe a költözést követően a Konzolvilág hálózat 25-ik (Budapesten a 9-ik) boltja költözik.

6 hozzászólás “Költöznek a telekommunikációs szolgáltatók a Plazaban” bejegyzésre

  1. concept szerint:

    Azért itt más is lehet a háttérben,először a T-com ismeretlen okokból felköltözik majd erre való hivatkozással a pláza vezetőség utána küldi a többit hogy egy kupacban legyenek?
    Vagy csak az emeleten már több hónapja/éve voltak kiadatlan üzlethelyek de nem akarta őket senki így hát a régi bérlőket vették rá valami üzleti trükkel (pl.bérleti díj csökkentés ha felmennek)hátha a földszinti helyekre jobban harapnak az új bérlők.

  2. Várkonyi András szerint:

    Nem szeretem az olyan indoklásokat, ahol azt igyekszenek elhitetni az ügyfelekkel, hogy nekik milyen jó lesz felmenni – jelen esetben – az emeletre. Ki lesz boldogabb attól, hogy felmehet a távolabbi ( és feljebb ) lévő üzletbe? Hogy lássa, mennyien várakoznak a két másikban ? Mert ugye általában sem a másikat, sőt, sem a másik kettőt nem kívánta felkeresni. Azt sem gondolom, hogy a mobilszolgáltatók rászorulnának némi bérleti-díj csökkentésre. Erőlködik a Csepel Plaza, pedig indulása annak idején sikeres volt. Hogy visszaszerezze a vásárlók tömegeit, ahhoz arról kellene inkább gondoskodnia, hogy érdemes legyen az áruházba olyan kereskedőket bevonzani, amelyekre igenis volna igény! A csepeliek többsége nem örömében bumlizik be a városba, ha jó minőségű televíziókészüléket, vagy más szórakoztató elektronikai kütyüt, konyhai eszközt, szép öltönyt vagy márkás farmert szeretne vásárolni. Nem csak a csepelieket, de az aglomeráció lakóit is ide tudná csábítani a megfelelő kínálat. Ehhez persze más is kellene ! Például az, hogy a vásárló is le tudjon parkolni, ne a HÉV-rer szállók foglalják el egész napra a nem kis parkolót. Na de ez már egy másik probléma, lesz még szó arról is ….

  3. Tóth Ervin szerint:

    Az is gond, hogy nagyok az üzletrészek. Ezeket fel lehetne osztani kisebb részekre, hogy könnyebben kivehessék azokat a vállalkozók, mert ilyen nagy részek bérleti díját csak a nagy cégek tudják kifizetni.

  4. lutria szerint:

    Akkor ugye a várhatóan megnövekedő emeleti forgalom miatt megjavíttatják az állítólag több hónapja meghibásodott mozgólépcsőt is?

  5. Betke szerint:

    Várkonyi Andrással maximálisan egyetértek! A pláza megnyitása után voltak igényesebb boltok, műszaki, ruha, cipő, nem is akármilyen(olasz)! Aztán jött a humanic rosszabb változata, majd a deichmann! Valóban hiányoznak a műszaki árúk is! De a pláza mostani állapota nagy igénytelenségre vall! Sajnos!

  6. pusssh szerint:

    Csepelen minden szolgáltatás nagy igénytelenségre vall. Sajnos. Nem az emeleten és nem a méreten múlik. A hely szelleme.

Itt lehet hozzászólni !