Fölényes kormánypárti siker Budatétényben: a többség is meglett

Pesti Srácok

Nagy fölénnyel győzött Csiszár Zsuzsanna, a Fidesz-KDNP jelöltje a XXII. kerületben tartott időközi választáson. Csiszár Zsuzsannával a PestiSrácok.hu készített exkluzív interjút a választások előtt, melyben a kerület polgármesterével, Karsay Ferenccel közösen felidézték, 2009-ben Nagytétényből indult a Fidesz első kétharmadát hozó kampánya, ezért a vasárnapi választásnak szimbolikus jelentősége lehet.

Budafok-Nagytétényben a Fidesz-KDNP jelöltje, Csiszár Zsuzsanna a voksok 55 százalékát kapta meg, míg ellenfele, Nádor Iván a voksok 45 százalékát nyerte el. Így a XXII. kerületben a kormánypártok kerültek többségbe. Az eredményről Csiszár Zsuzsanna számolt be Facebook-oldalán. A voksolást azért kellett megrendezni, mert október 13-án szavazategyenlőség alakult ki az élen végzettek között. A választáson 3.793 jogosultból összesen 1298 fő vett részt.

Az új felállással tehát megfordult a korábbi arány, és a kormánypártnak immár 10 képviselője van, míg az ellenzéknek mindössze hat – már ha az ellenzékből kiszavazó, és az MSZP-ből emiatt kizárt két képviselőt, valamint a civil hátterű, velük együtt szavazó társukat a kormányoldalhoz számoljuk.

Mint arról a PestiSrácok.hu korábban beszámolt, a megismételt választásra azért volt szükség mert az eredményhirdetés után kiderült: egy Csiszárra leadott szavazat “átkerült” Nádor szavazatai közé, azt kivonva pedig a hivatalos eredmény döntetlen lett.

Forrás: Pesti Srácok

2 hozzászólás “Fölényes kormánypárti siker Budatétényben: a többség is meglett” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Törökszentmiklóson meg buktatok a sitten lévő csaj miatt! 🙂
    Az miért nincs itt??? 😀

  2. pl szerint:

    Ha végeztek, a sok bokros hazugságaitokkal, majd biztos beszámoltok a többi eredményről is… De diadalmasan ám! 🙂

Itt lehet hozzászólni !