Ismét benézték a kiegészítő lámpát

MR.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee szerkesztőt informátora arról tájékioztatta, hogy kedden délelőtt baleset történt Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben egy fehér Seat és egy bordó Suzuki Vitara ütközött össze.

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt időben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

6 hozzászólás “Ismét benézték a kiegészítő lámpát” bejegyzésre

 1. Tóth Ervin szerint:

  Miért nem tesznek a kiegészítő lámpa jelzése alá egy sárga figyelemfelkeltő táblát, vagy valami feliratot, hogy forgalmi rend változás? Itt rendszeresen olvashatjuk az újabbnál újabb balesetekről a híradást, de senki nem tesz semmit, hogy figyelemfelkeltéssel elkerülhetőek legyenek ezek a balesetek.

 2. Nagyapó szerint:

  Egyszerűbb lenne leszerelni a kiegészítő lámpát.

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 3. YT szerint:

  Azért nem tesznek kedves Ervin, mert a bal oldalt ott virít egy nagyobb méretű TELI PIROS!

 4. Gyula szerint:

  Mennyi, de mennyi helyen van kiegészítő zöld és elvétve van egy-egy hülye. Aki ezt benézi, az simán benéz egy stop táblát is.

 5. CsepeliLakos szerint:

  Elég sok h*lye van csepelen, vagy sok h*lye járkál csepelen autóval, mert állandóan van baleset ott. Ott múltkor alaposan megnéztem autóból, és valóban bal oldalon van egy óriás piros lámpa (+ jobb oldalon is van 1 normál méretű piros), aki azt nem veszi észre, vagy nem tudja értelmezni, akkor ne vezessen autót!

 6. Kovacsics Rémusz szerint:

  Naja. a figyelmeztető tábla elé meg mégeggy figyelmeztetőtáblát!
  Javaslom a szemüveget, vagy a fehérbotot.
  Bár, aki nemtud vezetni, hát azon ez sem segít.

Itt lehet hozzászólni !