Harapós kutyát keresnek a Pöltenberg utcánál

Facebook, Csepel.info

December 30-án délután kettő körül kutya harapott meg egy hölgyet a Pöltenberg utcánál. Bár az oltási könyvet a gazdi a helyszínen megmutatta, az orvosi kezeléshez szükséges lenne a jelentkezése.

Az alábbiakban a teljes Facebook-bejegyzést olvashatják.

“Segítségre lenne szükségem. Anyukám Csepelen a Pöltenberg utcában lakik. 30-án 14:00 fele az utcából jött ki. Kifele jövet elhaladt egy kutyát sétáltató szőke hajú hölgy mellett. Miután anyukám elment a kutya mellett, az teljesen váratlanul anyukám combjába bele harapott. A hölgy azonnal felajánlotta hogy megmutatja az oltási könyvét a kutyának. Sem bocsánatot nem kért, sem a segítségét nem ajánlotta fel hogy elviszi orvoshoz vagy ilyesmi. Anyukám az éles és váratlanul ért fájdalom miatt kisebb sokkot kapott és nem logikus lépést tett, elengedte a Hölgyet a kutyával.

A kutya egy sötétbarna nagyobb testű. Mellékelek egy képet. Nem biztos hogy ilyen fajta de a szín körülbelül megegyezik és a kinézete is. Azt mondta hogy a pofája öreges fehér volt talán. A hölgy egy szőke hajú anyuka, mert volt még velük egy 5-6 éves kisfiú. Szerintünk a közelben lakhatnak. Mindenféleképpen meg kellene találnunk, mert az oltási könyvre kíváncsi volnék, hiszen ha esetleg még sincs oltva akkor veszettség elleni oltásra kell mennie anyukámnak. Természetesen voltunk orvosnál és a Tetanuszt megkapta.

Nagyon fontos hogy meglegyen a kutya, hiszen ez egy veszélyes kutya. Ha a gazdája mellett, pórázon ilyenre képes akkor bárkivel előfordulhat ez aki elhalad mellette. És gyerekek vagy akár idősekbe is bele tud harapni. A képen jól lehet látni hogy nem egy kis oda csípés történt, hanem éles harapás.
Kérek mindenkit aki esetleg lenne egy tippje hogy kiről lehet szó az írja meg nekem privátba is akár. És kérem a mocskolódást ne írjuk le. Tudjuk hogy okosnak kellett volna lenni és nem szabadott volna elengedi de hál istennek nem minden nap harapja meg az embert egy kutya. Nagyon megijedt anyukám. Utólag mindig okosabb az ember.

Köszönöm szépen 🙂”

Forrás: Facebook

2 hozzászólás “Harapós kutyát keresnek a Pöltenberg utcánál” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Egy könyv relatív…
    Jobbulást!

    150.000,- Ft közigazgatási bírságot!
    Ez már itt egy vicc, hogy emberi jogai vannak egy kutyának?
    Én is kutyatulajdonos vagyok, az a fajta, aki a szart is felszedi…

  2. Gyula szerint:

    Átb@sztam végre ezt a fészbúkot, hogy olvasni tudjak…
    Azt a helyesírás felhozatalt, értelmi szintet, drága kenyér… 😀 🙂 😉 😛

Itt lehet hozzászólni !