Közlekedési információk az előttünk álló napokra

BKK, Mr.Gabee, Csepel.info

Hétfőn üzemkezdettől üzemzárásig a következő járat(ok) közlekedése rendezvény miatt az alábbiak szerint módosul:

  • 38-as, a 138-as, a 238-as, a 278-as és a 38A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót (A 38-as buszcsalád járatai a Kossuth Lajos utcán át közlekednek Szigetszentmiklós és Budatétény irányába).
  • 35-ös és a 151-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállót. Soroksár-Újtelep és Kőbánya felé a II. Rákóczi Ferenc úton át járnak.
  • 179-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megállót.
  • 71-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H megállót (nem tesz betérést a Szent Imre tér H nevű megállójához).
Szilveszter éjjel a megnövekedő utasforgalom miatt egész éjjel közlekedik az M2-es, M3-as és M4-es metró és a H5-ös, H6-os, H7-es, H8-as, illetve H9-es HÉV is. Ezen felül az M1-es metró hosszabbított üzemidővel, kb. 1:30-ig közlekedik.

A szokásos éjszakai buszjáratok mellett egész éjszaka közlekedik több, a belvárost átszelő nappali járat is. Így az éjjel-nappali 6-os villamos mellett a 4-es villamos, valamint az 5-ös, a 7-es, a 8E és a 9-es autóbuszok is.

Az M3-as metrópótló üzemzárását követően Nagyvárad tér M és Határ út M, illetve Kőbánya-Kispest M között a 914-es, a 950-es és a 200E autóbuszokkal lehet utazni. Az egész éjszaka Újpest-központ és Nagyvárad tér között közlekedő M3-as metró miatt nem közlekedik a 914A járat, illetve rövidített útvonalon járnak a 914-es és a 950-es autóbuszok. A 914-es járat megosztott útvonalon, Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak és a Nyugati pályaudvar M, továbbá a Nagyvárad tér M és a Dél-pesti autóbuszgarázs között közlekedik. A 950-es és 950A buszok csak Rákospalota, Kossuth utca és Újpest-központ M, valamint a Nagyvárad tér M és Pestszentimre vasútállomás között (csak 950-es jelzéssel) közlekednek.

Itt lehet hozzászólni !