Kellemes ünnepeket kívánunk olvasóinknak

Mr.Gabee, Csepel.info

21 hozzászólás “Kellemes ünnepeket kívánunk olvasóinknak” bejegyzésre

  1. Bauer Károly szerint:

    Köszönöm szépen a jókívánságokat és hasonló jókat kívánok én is a Csepel Infó csapatának !

  2. Nagyapó szerint:

    “Köszönöm”, a jókívánságot a szocreál “Székrekedés” képpel. Nem akarok hasonló műalkotással válaszolni, így inkább
    ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Tóth kati szerint:

    Békés,boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden magyar embernek határon innen és túl!

  4. Volt már ilyen szerint:

    Nagyapó, ezért az undorító megjegyzésért Önnek kijár az Ön által megnevezett állapot!

    Nem elég hogy Borbélyék elloptak két ellenzéki képviselőt, még az ikonikus Olvasó munkás szobrot is kisajátítják, holott azt Csepelen csak Horváth Gyula szokta megkoszorúzni!

  5. Gyula szerint:

    Az öreg ganaj itt is hozta az ál-szentfazék formáját…

  6. Gyula szerint:

    Jópofa ez a dátum, karácsonynak, vagyis Jézus születésének, de annyi biztos, hogy nem ilyenkor született. 🙂

  7. azta szerint:

    * * *
    * * *
    * * Béke tér * *
    * * * *
    * * * *
    * *
    * *
    * *
    * * *

  8. Marika szerint:

    Áldott, egészségben és békességben gazdag boldog új évet kívánok a csepel infónak és olvasóinak egyaránt.

  9. Nagyapó szerint:

    Továbbra is fenntartom, hogy a szocreál szobor (székrekedés) nem alkalmas az ünnepi jókívánságra. Mi köze a szobornak karácsonyhoz? Létezi Csepelen szebb szobor is.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. zsák krumpli szerint:

    Ez a szobor ugyanazt fejezi ki, mint Rodin Gondolkodó című szobra! Kár hogy Nagyapó felett eljárt az idő, hogy nem érti ezt!
    Csepelen nincsenek nívós szobrok, nevezze meg, melyikre gondolt!

  11. Nagyapó szerint:

    zsák krumpli! De mekkora különbség Auguste Rodin és Beck András között! Különben az idő szalad. (Emlékszem, a CSM illemhelyeire, ahol a fülkék méteres fallal voltak elválasztva, hogy a művezető lássa az „olvasó munkást”. 😀) A Béke téri szobor 1950-ben készült. Nem tudom melyik “szebb” a Béke téri, vagy a volt Lenin szobor?
    Csepelen van Nepomuki Szent János, Szt. Imre, Brenner János szobor, amik közelebb állnak karácsonyhoz.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. kormánypárti szerint:

    Lenin vagy nem Lenin? Az itt a kérdés! 😀

    https://www.kozterkep.hu/13285/lenin#vetito=72902

  13. zsák krumpli szerint:

    Az Ön által említettek szobrok, csak nem nívósak! Mitől is lenne az egy konkrét személyt ábrázoló szobor? Hasonlít vagy nem hasonlít? Még csak szépnek sem kell lenni, mert lehet hogy az ábrázolt személy sem volt az! Az olvasó munkás legalább egy elvont gondolatot tartalmaz! Jó hogy nem említette a sárospataki illetőségű fafaragót! Mire a műveit szétrágja a szú, elemészti a gomba, a csepeliek legfeljebb már csak arra emlékeznek, milyen horribilis pénzt szakított le az adónkból!

  14. kormánypárti szerint:

    Mást jelentett az ’50-es években, a Szabad Nép félórák idejében a szobor és mást jelent ma. A mű célja mint kultúrembert megjeleníteni az egyszerű kétkezi dolgozót. Valójában akkoriban nem nagyon volt idejük olvasgatni a melósoknak meg igényük sem volt rá túlzottan, magyarán már akkor is ugyanilyen segg hülyék voltak. A szobor alkotójának amúgy nem igazán tetszett az uralkodóvá váló újfajta képzőművészeti irányzat, ami a korábban a társadalmi hierarchia alján lévő munkásréteg magasztaló ábrázolását helyezte előtérbe, úgyhogy ’56-ban dobbantott is Párizsba. Mindazonáltal mára aktuálissá, valós üzenettel bíróvá vált a mű, amennyiben az olvasó munkás kezébe egy okostelefont képzelünk, amelyen faszbúk üzeneteket olvasgat és írkál. Gondoljunk csak a sok primitív prolira, akik a buszon vagy a metrón utazva úgy belebújnak a kütyüjükbe, mintha nem létezne külvilág. Ilyen szemszögből nézve az olvasó munkás szobra napjainkban sajnos inkább a dolgozó emberek beszűkült tudatát, kulturálatlanságát fejezi ki.

  15. zsák krumpli szerint:

    “primitív proli” Kormánypárti, egyszer már megírtam neked! Ha egyszer jó a Csepelinfónak az Olvasó munkás a karácsonyi üdvözlethez, akkor te ne prolizz itt!

    kormánypárti, a helyedben Csepelen én nem büdös proliznék! Bangóné beszélt a parlamentben egy hajdani csepeli kamaszról, aki egyszer kért egy szelet zsíroskenyeret a II. Rákóczi Ferenc utcai pecsenyesütőtől. Kapott, attól kezdve mindennap odajárt. Bangóné megkérdezte Németh Szilárdtól, tudja-e hogy kiről beszél! Na ezért ne illessünk egyetlen embertársunkat sem ezzel a sértő meghatározással! Meg persze azért, hogy a büdös prolik ezek után nem oda szavaznak!

  16. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Ezek szerint te egy művelt, kulturált p…ból bújtál elő?

  17. Nagyapó szerint:

    A moslékkoalíció (saját meghatározásuk!) arra a kérdésre, mi köze karácsonynak az Olvasó Munkáshoz? Válasz helyett azonnal áttért a jól bevált trágár, proli stílushoz.

    zsák krumpli! A proli nem azonos szegénnyel, még ha olyan libsi orákulum mondja is, mint a művelt😀 Bangónéjuk!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. kormánypárti szerint:

    A származásáról senki nem tehet. Németh Szilárd szegény csepeli munkáscsaládba született. Munka mellett végezte el a BTF-et könyvtár-tanítói szakon, majd könyvtárosként helyezkedett el. Tanári pályát is befutott és oktatási szakemberként is tevékenykedett. Kemény munkával és szorgalommal sikerült felemelkednie. A magába szívott tudásanyagot adta át másoknak, ami nagyra becsülendő. Sokan tartoznak érte hálával.

    Ehhez képest Bangóné karrierje azzal indult el felfelé, hogy a magyarságot megosztó kormánypárti gyűlöletkampányhoz adta az arcát, amihez a kisgyerekeit is felhasználta. Bangóné műveltségéről pedig ennyi elég: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/helyesirasi-hibaktol-hemzsego-levelet-kuldott-bangone-a-kancellariaminiszternek-2500849

  19. Horváth János szerint:

    Beteg elmék!

  20. zsák krumpli szerint:

    Azért az érdekes, hogy a szomszédok szerint a lakást a honvédségtől kapták, s hogy a szülei nagy komcsik voltak! Persze Orbánéi meg a többié is azok voltak. Aztán mégis proliznak, mint kormánypárti.

    Nagyapó, kérdezze már meg Ábelt, miért tette a tavalyi csepelinfós karácsonyi üdvözlethez az Olvasó munkás szobrát! Bangóné meg a ti haverotok, Szenteczkyvel együtt ő intézte el Borbélynak a polgármesteri duplázást! A trágárságát Ön és kormánypárti használta, a székrekedés és a büdös proli szavakkal! Én csak emlékeztettem rá! Nem szokásom senkit prolizni, még Németh Szilárdot sem!

  21. Nagyapó szerint:

    zsák krumpli! Az ember mindig tanul. Most pl. azt, hogy a székrekedés és a proli trágár szavak. A székrekedés ismert kifejezés, a proli jelentése pedig: “A hétköznapok során napjainkban a proli kifejezést leggyakrabban közönséges, műveletlen, igénytelen, szegény értelemben használják a társadalmilag alacsony státuszú személyekre.” Mi ebben a trágár?

    Remélem a moslékkoalíció ’22-es választásokat is úgy intézi, mint a szocik a csepeli önkorm. választást!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !