Vádat emeltek egy szobafestő ellen, aki megkéselte a kollégáját a karácsonyi buli után

444, MR.Gabee, Csepel.info

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal 49 éves budapesti férfival szemben, aki még tavaly decemberben, egy rendezvény után késsel szúrta meg egy kollégáját.

A vádirat szerint 2018. december 21-én egy csepeli szálló étkezőhelyiségében céges karácsonyi rendezvényt tartottak, ahol a résztvevők leittasodtak. Ehhez az ünneplő társasághoz csatlakozott a szállón lakó szobafestő is, aki két kollégájának – köztük a későbbi sértettnek – szexuális ajánlatot tett, feléjük szexuális tartalommal közeledett, azonban mindketten elutasították.

A buli után a társaság egyes tagjai – így a sértett és a vádlott is – egy szobában folytatták a szórakozást, amikor az elutasítottság miatti haragjában a vádlott meglökte a sértettet, majd a szinten lévő saját szobájába ment. De a sértett követni kezdte őt, hogy számon kérje, de a vádlott becsapta előtte az ajtót, mire a sértett abba belerúgott és szidni kezdte a vádlottat .

Erre a vádlott egy 20 centiméter pengehosszúságú kést vett magához és a szobából kilépve a folyosón két alkalommal a sértett mellkasa felé szúrt, melyek közül az elsőt a sértett hátralépve kivédte, de a második szúrás a mellkasába hatolt.

Az áldozat a szúrástól elesett és beverte a fejét, majd megpróbált elmenekülni,de a sérüléstől elgyengülve a lépcsőházban leült. Ekkor az épületből a vádlott már menekülni próbált, miközben elhaladt a folyosón ülő sértett mellett is és eközben a kezében lévő üvegből folyadékkal leöntötte.

A vérző áldozatot a többi kollégája találta meg, akik értesítették a mentőket és a rendőrséget, míg addig a segélyhívó útmutatásai alapján újraélesztették őt.

A sértett életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az elkövetővel szemben a Fővárosi Törvényszéken, aki letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

4 hozzászólás “Vádat emeltek egy szobafestő ellen, aki megkéselte a kollégáját a karácsonyi buli után” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Advent idején egyesek késelnek, mások karácsonyfát gyújtogatnak! Ezt nevezik ellenzéknek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. szegény festő szerint:

    Csak vörösre akarta festeni a falat.
    Szerencsére túlélte az áldozat, az alkoholista festő pedig kényszerelvonóra távozik.

  3. Gyula szerint:

    Na az öreg barom hozta a formát. 😀

  4. Boldog Karácsonyt szerint:

    Advent idején egyesek hülyeséget beszélnek, Nagyapó meg hazudik. Ezt nevezik Fidesznek!

Itt lehet hozzászólni !