4400 zsák burgonyát és almát osztott szét az önkormányzat

csepel.hu

A csepeli önkormányzat az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szervezett ingyenes burgonya- és almaosztást.

A Csepeli Városkép Kft. szervezésében és a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével.4400 zsák krumplit és 4400 zsák almát osztottak ki a csepeli lakosoknak. Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, fideszes önkormányzati képviselők és az önkormányzat munkatársai hét helyszínen (Ady lakótelep, Béke tér, Nyuszi sétány, a Mély utcai parkoló, Radnóti Miklós Művelődési ház előtt és a Vízművek lakótelep), szombat reggel 7 órától várták az érdeklődőket. A Duna utcai nyugdíjasház lakóinak a polgármester és csapata személyesen vitte el az adományt. Mindegyik helyszínen hosszú sorok alakultak ki, de a jól szervezett munkának köszönhetően mintegy negyedóra alatt mindenki hozzájutott a zsákokhoz. Sokan gratuláltak a polgármesternek az önkormányzati választás eredményeihez, érdeklődtek a várható fejlesztésekről. A lakosok összesen 22 tonna krumplit és 12 tonna almát vihettek haza.
Az eseményen készült képeket itt tekinthetik meg.

csepel.hu

13 hozzászólás “4400 zsák burgonyát és almát osztott szét az önkormányzat” bejegyzésre

  1. Aggastyán szerint:

    De miért is lenne szüksége ebben az országban bárkinek is ingyen dolgokra? Hát elvileg dübörög a gazdaság, párja nincs a magyar gazdaságnak, már a munkanélküliség is megszűnt. Szóval nem is értem…

  2. Nagyapó szerint:

    Mert még nem kapták meg a Vigyori által megígért 20 000 Ft fűtési hozzájárulást!🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. lutria szerint:

    Tehát akkor csak Csepelen 4400 olyan rászoruló van(ha már így nevezik őket)akiknek ez a 1-2000Ft-os kiadás a piacon problémát okozna.

  4. Gyula szerint:

    nagyapó!
    Mikulásra bedobjak egy húszezrest a postaládádba, ha így rá vagy szorulva? Adomány… De felrakom a Youtube-ra. 😛

  5. Aggastyán szerint:

    Ugyan már Nagyapó! A skizofrén miniszter elnökünk jól vezeti az országot, remélem, hogy azért a gyógyszereit és a kezeléseit amiket Graz-ban kap azt saját zsebéből állja azért! 😀 😀 😀
    Ja és minden nyugdíjas nevében köszönjük a rezsi utalványt, sokuk már csak ezért is – mert másért nem – szavaz a fityiszre! 😀

  6. Volt már ilyen szerint:

    “4400 zsák burgonyát és almát”

    Zsákocska az csak uraim! Amikor még voltak férfiak, mindent 50 kg-os zsákban mértek! 50 kg búza, 50 kg krumpli, 50 kg liszt, 50 kg cukor, 50 kg cement, 50kg oltott mész. Ahhoz bizony ember kellett, hogy egy IFÁ-t megrakjon két ember 50 kg-os zsákokkal!

    Ma lisztet, cukrot 10 kg-os gyűjtőcsomagolásban lehet kapni, cementet 20 kg-osan. Kivesztek a férfiak, a nők meg maximum 20 kg-ot emelhetnek!

  7. Horváth János szerint:

    Az a helyzet, hogy ebben a “jobban teljesítő” világban egyre többen kénytelenek feladni
    önbecsülésüket.

  8. Nagyapó szerint:

    Volt már ilyen! A “zsák” nem mértékegysége a tömegnek/(súlynak). Attól függ mekkora a zsák – talán menjen ki a piacra, vegyen krumplit, hagymát!
    Ha a cikket is olvasta volna, kiszámolhatná a tényleges adatokat.
    Hány zsákkal bírt hazavinni?🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  9. Nagyapó szerint:

    Aggastyán! Megint az ótvaros szoci hazudozás/rágalmazás, mert ki az a hülye, aki Grácba (magyarul nem Graz) megy gyógyszerért a közelebbi (autóval, vonattal, repülővel) Bécsbe (nem Wien) helyett?
    Hazánkban a gyógyszerek ára évek óta nem emelkedett!!!
    Nézzen be egy onkológiai osztályra és kérdezz meg, mi az ára a legdrágább gyógyszernek, amit a TB térít és közölje!!!
    Apropó Aggastyán! A Vigyori 20 000Ft-os fűtéskiegészítését, meg Gyurcsányné európai nyugdíját és minimálbérét miért nem köszöni?
    Ezt a hálátlanságot!🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

    Ugyan már Nagyapó! A skizofrén miniszter elnökünk jól vezeti az országot, remélem, hogy azért a gyógyszereit és a kezeléseit amiket Graz-ban kap azt saját zsebéből állja azért! 😀 😀 😀
    Ja és minden nyugdíjas nevében köszönjük a rezsi utalványt, sokuk már csak ezért is – mert másért nem – szavaz a fityiszre! 😀

  10. Boldog Karácsonyt szerint:

    Megmutattam a képeket egy osztrák barátomnak. Azt kérdezte, hogy volt-e valamilyen természeti katasztrófa vagy valami, hogy most így ennyi ember áll sorba a burgonyáért és almáért.

    Mondtam neki, hogy nem, valami másról van szó.

    A szégyen állt abban a sorban.

  11. Tóth kati szerint:

    Végtelenül aljas dolog leszólni,gúnyolni azokat akik másokon segítenek.Az éhségmenet biztosan tetszett önöknek Nyakóval és Simon Gáborral az élen.Sétáltak egy kicsit az éhező emberekért,majd elmentek wellnesezni.Soha nem adtak a szoclibek a szegény embereknek semmit.

  12. Gyula szerint:

    Kati!
    Te idióta barom! 🙂
    Most akkor nem az az agitprop, hogy Ájrópa vezető gazdasági hatalma vagyunk, száguldunk, mint a faszom tudja mit mondott már ez a barom…?! 😀

  13. zsák krumpli szerint:

    Lesz idén almaosztás?

Itt lehet hozzászólni !