Suttyó bagózás: két kuka között a csikkek a Szent Imre téren

Csepel.info

Többek között a Szent Imre teret jelző, virágokkal körbeültetett táblához dobálják a cigarettacsikkeket, miközben két csikkgyűjtő is van tőle három méterre – írta fotókkal illusztrálva a látottakat egyik felháborodott olvasónk.

Az ehhez hasonló, primitív szemetelést és az ennél is jelentősebb károkat okozó vandalizmust sajnos nem lehet jó szóval, szabályokkal visszaszorítani.

“Az embereknek kellene értelmesen gondolkodniuk, megváltozniuk, amiben ők egyáltalán nem partnerek. Ilyen körülmények között kérdés, hogyan lehetne ugyanezeket az embereket például a klímavédelemre, környezetvédelemre vagy jó ügyek támogatására rávenni?”

– fogalmazott olvasónk.

Csepel.info

14 hozzászólás “Suttyó bagózás: két kuka között a csikkek a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. dühös magyar szerint:

    Közteresek mit csinálnak mindeközben? Csak úgy kérdezem.

  2. NAY szerint:

    “Dühös magyar” ők is cigarettáznak 🙂 🙁

  3. kilgore trout szerint:

    @NAY: olyannyira, hogy a játszótéren is, és amikor szóvá tettem, azt mondta a Csevakos potentát, hogy hát ilyet lehet kapni a munkaerőpiacon. 🙁

  4. dühös magyar szerint:

    NAY!
    Meg ingyen interneteznek a héven 😀

  5. lutria szerint:

    Talán azért mert a kávézóban tilos a dohányzás ezért a bejárat elé küldik ki őket-persze este/éjszaka nyilvánvalóan nem mennek el az út széléig cigizni…
    Talán közelebb kellene tenni az egyik szemetest-vagy hogy csak a hátsó kijáratnál lehessen cigizni és akkor oda is kellene egy kuka.

  6. lutria szerint:

    #dühös magyar#Azok nem járnak/néznek arra-ha járnának akkor az a fekete luxuskocsi(meg egy másik is)nem parkolna folyamatosan a kép jobb oldalán a táblával jelzett rakodási területen félig a járdára felállva-rommá lennének büntetve-de mivel valszeg csókosok és a kávézóhoz tartoznak…

  7. dühös magyar szerint:

    Vagy aki cigizik hordhat magánál zseb hamutartót is. És máris nem tartozik az orbitális tahó szemetelők közé.
    De akinek nincs ilyen, az mondjuk sétálhat úgy 3 métert is. Ugye nem a szemetes a hibás?

  8. asdfg hjklm szerint:

    Buta ostoba proli ordas bunkók. Igazi mszp-dk-momentum szavazók.

  9. Tóth Ervin szerint:

    Ha a név kötelező, miért nem követelik meg? Miért lehet mindenféle álnév alatt irkálni?

  10. Manfréd szerint:

    Ervin, mi alapján lehetne kiszűrni a nem igazi nevet, nick-et?

  11. pl szerint:

    Tóth Ervin szerint: “Ha a név kötelező, miért nem követelik meg? Miért lehet mindenféle álnév alatt irkálni?”
    Mert ha csepeli vagy, ha tőlük bérelsz, ha ők adják a munkát, pedagógus, közmunkás, (volt)Csevakos vagy, akkor utánad nyúlnak, bosszút állnak… Kimaradsz az alma és krumpli osztásból. 🙂
    Szép Új Világ…

  12. szcs szerint:

    A HÉV, villamos és buszmegállókban gátlástalanul dohányoznak emberek, különféle társadalmi csoporthoz tartozók. Nem értem, hogy évek óta miért nem tartatják be a rendet a közterület felügyelők. (egész Budapestre értendő)

  13. Rekontra szerint:

    A kb 2 nm-es vetésben van 3 csikk. Ezaztán a hír, remélem a lakájhíradó is hozza.

  14. pusssh szerint:

    Ritka jelenség, hogy itt volt 3 méterre csikkgyűjtő. Legtöbbnyire 30 méterre sem szokott lenni. Például busz- és villamosmegállóknál sem, meg olyan helyeken, ahol az intézményejből kitiltott bagósok stríhelnek a kapuk előtt (mert máshol nem tudnak).
    Amúgy miféle csikgyűjtőről van szó? Mert létezik használható is, de nem közterületen. Ott csak pillanatok alatt szétolvadó gyorségésű műanyagküblik vannak, melyekről rendre le van szaggatva az eredetileg oldalukra lehellt aluminium zsebecske, mely egyébként fél óra alatt megtelik.

Itt lehet hozzászólni !