Videó: minden nap autó megy Karácsonyért

888

Ismét lebukott a minden egyes nap szolgálati kocsival közlekedő, de biciklit, buszozást hazudó főpolgármester. A sofőr minden reggel oda van rendelve Karácsony Gergely háza elé.

Miközben Karácsony Gergely sok millióért Facebook-posztok tízezreit küldi szét a közösségi médiában, hogy kizárólag tömegközlekedési eszközzel, busszal, vonattal, sőt kerékpárral közlekedik, a valóság továbbra is egészen más.

Busz helyett autóval, sofőrrel jár, a kocsi minden reggel ott várja a háza előtt Zuglóban. A hét minden egyes napján reggel negyed nyolc tájékán

megérkezik érte a szolgálati sofőr.

Aki, miután Karácsony a múlt héten egyszer már lebukott, még inkább igyekszik észrevétlen maradni.

Próbálnak elbújni a fotósok elől

A sofőr már nem áll be a közeli ház gépkocsibejárója elé, mert az ott lakókkal többször is konfliktusba keveredett, akik ráadásul kiszúrták, hogy a főpolgármester kocsija miatt nem tudnak kiállni. Most inkább hosszasan cirkál, hogy a kocsik között, akár szabálytalanul is, de helyet találjon.

Az utasítás nyilvánvaló, úgy kell megállni, hogy takarásban, rejtve legyen, minél kevesebben lássák Karácsony reggeli autózását, hogy

nehezebben lehessen lefotózni, mint korábban.

Így volt ez hétfőn, a hét első napján is, amikor reggel 7 óra 25 perckor begördült a főpolgármesteri limuzin. A sofőr nem törődve a KRESZ-szel, megállt az úttest túloldalán, és nyitott ajtóval várta a főpolgármester urat. Azt Karácsonyék nem vették észre, hogy a Ripost forgat.

Csak akkor van bringa, busz, ha ott a PR-fotós

Megint bebizonyosodott, hogy Karácsony, a mesével ellentétben, nem buszra vagy kerékpárra száll, hanem beül a kényelmes, fűtött kocsiba. Ez azt jelenti, hogy csakis akkor száll biciklire, ha ott van a fotósa.

Fotó: MTI

Mint ismert, nem először bukik le a tömegközlekedésről hazudó politikus. Már a kampány idején kiderült, hogy látványos kamu a biciklizés és a buszozás a propagandafotók kedvéért. Aztán, ha kész a kép, már nyugodtan átül a kényelmes kocsiba.

Fotó: Ripost

Így volt ez a múlt héten is, amikor kihirdette, hogy ő bizony busszal megy a kormányülésre, fel a Várba. Igaz, előtte a szolgálati kocsival furikáztatta magát végig a városon, a házától a főpolgármesteri hivatalig.

Fotó: Ripost

A kényelmes autózás után jöhetett a buszra szállás, hiszen megérkezett a propagandafotós. Irány a Vár, a kormányülés!

Fotó: Ripost

Azt már csak a Ripost fotózta le, hogy a kormányülés idején, a Karmelita kolostor előtt is ugyanaz a sofőr várta, aki minden reggel a háza előtt.

Fotó: Ripost

Már bejáratták a módszert. Ha Karácsony lebukik, a propagandistái gyorsan bedobnak egy kis vonatozást, mondjuk Berlinbe. Aztán reggelente megint jöhet a sofőr minden egyes nap.

Forrás: 888

11 hozzászólás “Videó: minden nap autó megy Karácsonyért” bejegyzésre

 1. csak úgy szerint:

  Ez a legfontosabb csepeli hír?

 2. Betke szerint:

  Mennyit kaszál a fotós a dekkolásért? Jól megy a ripostnak!

 3. dühös magyar szerint:

  Amúgy a ripost egy említésre sem méltó gennyhalmaz. Ki az, aki egyáltalán mércének veszi bármely firkálmányát? Dilettáns analfabéták gyülekezete az egész.

 4. Gyula szerint:

  …és ez ki a faszt érdekel?
  Ti semmiből nem tanultok? 🙂
  2020-ig folytassátok így tovább, akkor minden jó lesz. 😛

 5. Boldog Karácsonyt szerint:

  Télvíz idején a kerékpárról átváltott autóra.

  Ez felháborító és veszélyes!
  Megáll a világ forgása! Mindmeghalunk!
  Amúgy a Ripost nevű moslékot nemsokára beszántja a kormány a Lokál nevű szarral egyetemben.

 6. pitypang szerint:

  Autó helyett mehetne bkv-val is.

 7. pusssh szerint:

  Ez lesz az infón a heti főműsor?

 8. alónézacsikólát szerint:

  Ennyire görcsöltök? Ennyi az összes fogás, amit találtatok rajta? 😀 Elég szánalom, hogy ezen rágódtok. Kész vicc vagytok, rajtatok röhög a fél kerület 😀 A másik analfabéta, így nem tudja elolvasni a “cikket” 😀

 9. Fiveseven szerint:

  Akkor moderáld ki az előzőt! 🙂 Kicserélem a szót ami bánt.

  Ettől a cikktől biztosan jobbak lesznek Csepel útjai.. Lehet lapátot markolni haver és tenni valamit a kerületért, nem csak ülni a monitor előtt és ilyen színvonaltalan cikkeket pötyögni.

 10. dühös magyar szerint:

  Pötyögni? 😀
  ctrl+c, ctrl+v 😀

 11. abc123 szerint:

  A Lénárd mivel jár melózni,a 71-es busszal?Ugye nem?

Itt lehet hozzászólni !