A Csepeli Diák Atlétikai Club is kiáll az észak-csepeli fejlesztések mellett

Facebook, Csepel.info

A Csepeli Diák Atlétikai Club vezetői, sportolói, szurkolói azt szeretnék, hogy megépüljön az új atlétikai központ Észak-Csepel és Ferencváros határában. Ezzel a fejlesztéssel a csepeli gyerekek is méltó körülmények között tudnának sportolni – közölte Vágó Imréné, a klub elnöke Facebook oldalán.

Az atlétikai központnak kiválasztott környék ma többnyire a budapestiektől elzárt, sittel, szeméttel feltöltött terület, amit a főváros legszebb Duna-parti sport- és pihenő központjává lehetne fejleszteni. 

Egyre többen mozdulnak meg azért, hogy megépüljenek az Észak-Csepelt érintő nagy sport- és pihenőövezeti fejlesztések. Ettől függ többek között a csepeli HÉV gyorsított ütemű fejlesztési terve és az Észak-Csepelre tervezett új közpark is – mivel közparkot a semmi közepébe építeni biztosan nem fognak. Az alábbiakban a DAC közleményét olvashatják.

Csepeli DAC, az 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság melletti kiállása

A Csepeli Diák Atlétikai Club vezetői, edzői, sportolói, versenyzői örömmel értesültek arról, hogy 2023.évben Budapest nyerte el az Atlétikai Világbajnokság megrendezését.

Egyesületünkben jelenleg a mostoha edzéskörülményeik ellenére, országos viszonylatban is rendkívül eredményesen sportoló diákok, már nagyon várják, hogy a Csepel szigeten az ország első, nagy, világesemények megrendezésére is alkalmas atlétikai stadionja megépüljön, s a versenyek során, a helyszínen láthassák példaképeiket.

A magyar atlétika világának, s ezen belül a Csepeli DAC diák-sportolóinak izgatott várakozása annál is inkább érthető, mert sokan jelenlegi korosztályos csúcstartók, nemzetközi szinten is kimagasló eredményekkel, s mindannyiuk álma, hogy majd ebben az új létesítményben érjenek el a Magyar Válogatott csapat tagjaként minél komolyabb, világra szólóbb eredményeket.

A Csepeli DAC szakmai vezetői, edzők, tanárok és nevelők pedig a jövőre tekintve tartják nagyszerű lehetőségnek a felépülő atlétikai stadiont, hiszen a mellette létesítendő edzőpályákon, kulturált zöld környezetben készíthetik fel 2023 után versenyzőiket olyan körülmények és feltételek között, amelyek még inkább arra inspirálják majd az akkori diák-versenyzőket, hogy méltó örökösei legyenek a 2023-as világbajnoki év nemzetközi szintű magyar versenyzőinek is.

Budapest, 2019. november 11.

A Csepeli Diák Atlétikai Club vezetői, edzői, sportolói nevében:

Vágó Imréné
elnök

46 hozzászólás “A Csepeli Diák Atlétikai Club is kiáll az észak-csepeli fejlesztések mellett” bejegyzésre

  1. csak úgy szerint:

    “már nagyon várják, hogy a Csepel szigeten az ország első, nagy, világesemények megrendezésére is alkalmas atlétikai stadionja megépüljön…”

    Továbbra is a szigeten?

    A Jimmy-s hölgy szerint is?

  2. Vágó Imréné szerint:

    csak úgy szerint, figyelmébe ajánlom a teljes terv megismerését, mely magában foglalja, hogy a stadiont kiszolgáló un. bemelegítő és edzőpályák a szigetcsúcsra kerülnének megépítésre, tehát Csepel szigetre, ezért fogalmaztam a kifogásoltak szerint!

  3. admin szerint:

    A létesítmények egy része Csepelen lesz.

  4. csak úgy szerint:

    Kedves Vágóné!

    Köszönöm válaszát. Esetleg a HÉV-vel, Gerincúttal kapcsolatban is van naprakész információja?Szívesen olvasnám.

    Előre is köszönöm.

  5. dühös magyar szerint:

    Így van!
    Semmi más nem élvez elsőbbségi jogot, mint stadiont stadion hátára építeni. Magyarország már világrekordot döntött a területére épített stadionok számával. De, ha ebben tévednék akkor az elmebeteg és dilettáns döntéshozók mennyiségével biztosan.

  6. Balos szerint:

    Dühös magyarról annyit, hogy tudtommal egyetlen atlétikai stadion sincs Magyarországon. A sport meg nem kocsmázás.

  7. csak úgy szerint:

    Most olvastam.

    https://i.n.d.e.x.hu/sport/atletika/2019/11/12/atletika_vb_2023_budapest_stadionstop_gyulai_marton_gyulai_miklos_rehabilitacio_ferencvaros_duna_part/

    “Gyulai Márton, a vb-pályázat ügyvezető igazgatója. Megjegyezte, Európa más modern stadionjaihoz hasonlóan a közösségi közlekedést részesítik előnyben, parkolóhelyet is csak annyit terveztek a stadionhoz, amennyit a minimum szabványok megkövetelnek.”

    Közösségi közlekedés. Kérdés, mi lesz a HÉV fejlesztésével, útvonalával?

  8. dühös magyar szerint:

    Balosnak!
    Értelmezni kellene a mondanivalóm lényegét.

    Hogy jön ide a kocsma?

  9. Horváth János szerint:

    Nagy naivságról tesz tanúságot az, aki azt gondolja, hogy a gyerekek itt sportolhatnak.
    A versenyre bemehetnek, de edzeni, felkészülni biztos, hogy nem itt fognak.

  10. Hozzászóló szerint:

    Ne keverjük össze a rengeteg semmirekellő részére felhúzott futballstadion-erdőt egy másik alapsportág arénájával. Budapesten egy ilyen sincs. Van a fővárosi kluboknak itt-ott jobb minőségű edzőpályája, de az nemzetközi versenyszámok lebonyolítására nem alkalmas.
    Az atlétika minden sportág alapja, méltatlan a megítélése a labdajáték csapatsportokkal, vagy a vízisportok hazai támogatásával szemben.
    Egy atlétikai stadion későbbi megfelelő kihasználása az egyetemi, középiskolás, vagy polgári amatőrök bevonásával még fenntarthatóvá is tenné a létesítményt.

  11. csak úgy szerint:

    Hozzászólásaim, nem a tervezett stadion ellen szólnak, hanem a félrevezető, hiányos, téves információkat ellenzik.
    Az eddig közzétettek alapján, úgy néz ki, nem lesz elég parkoló, és gyakorlatilag csak a csepeli HÉV-vel lesz megközelíthető a stadion.
    Ez azért egy olimpia esetében nehézséget okozhat.
    Lehet, hogy addigra korszerűsítik a HÉV-et? A nyomvonal megmarad? Autóval a szigeten keresztül, már a meghosszabbított, lakott területeket elkerülő, Gerincúton közlekedhetünk?
    Ezek bizony nyitott kérdések, és csak a választási propagandánál hallhattunk róluk.
    Azóta csend van…

  12. Csabó szerint:

    Most tényleg az a baj, hogy a tervezők fel akarják újítani a HÉV-et? 😅

  13. dühös magyar szerint:

    Hozzászóló!
    Egyetértek Veled! Akkor kellett volna háborogni, amikor az atlétika rovására felépítették a hobbi stadionokat. Vagy az egészségügyünk helyett?

  14. Gyula szerint:

    Itt nem egy stadionról van csak szó, az a kisebbik “baj”!
    Itt az a baj, hogy már nem lehet közlekedni, parkolni Csepelen, de írhatnám egész Budapestet is. Nincs egy egybefüggő, kátyúzatlan út, sehol… Amennyiben ez megoldódik, utána bánom én az atlétikai stadiont, ami borítékolhatóan defkó… 😉

  15. Nagyapó szerint:

    Az eetásak csak rombolni tudnak. Nem kell futball stadion (bár a Puskás nyitómeccsére 2 óra alatt elkelt a 68 000 jegy, tízszerese a május 1-nek), nem kell atlétikai stadion (igaz a tyúkmellű, lúdtalpas momentumosoknak minek?), de kórház sem kell (ugye dühös magyar?).
    Várom Vigyori ötletét a temetők bővítéséről!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Gyula szerint:

    Öreg!
    A Puskára nemigen volt NEM…
    Az ára a HÁROMSZOROSA lett, de megvan…
    Egyszer tele lesz, azt csá! 🙂

    Ez nem a CampNou Wazze! 😀

  17. dühös magyar szerint:

    Nagyapó!
    Maga szenilis vénember.
    OLVASSON A SOROK KÖZÖTT MIT ÍRTAM. KÓRHÁZ KÉNE MIDEN STADION HELYETT. UTÁNA JÖHETNEK A STADIONOK SZARÁSIG.
    Látom már a szövegértelmezés se megy.

  18. Nagyapó szerint:

    dühös magyar! Ha tényleg tud olvasni, ajánlom Dr. László Imre polgármester tervét, aztán pofa súlyba!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. Kovacsics Rémusz szerint:

    No, mostmár baromira nemértek semmit.
    Annó, a rablóváltás ideén fillérekért kiárúsították az országot, mondván jön a demokrácia.
    Aztán megjött a demokráciának álcázott valami, közben a volt pártelvtársak baromira megszedték magukat, miközben a csóró nép csak annyit érzékelt az egészböl, hogy szaporodnak a köpönyegforgató és hazug dilettánsok.
    Én 1986-ban költöztem Csepel-re, nekem a csórósága ellenére is tetszett a környék, de bíztam benne, hogy majd az a fenenagy demokrácia segíti a kerület felemelkedését.
    Akik a politikához közeláltak azok szépen meggazdakodtak, de a nép az továbra is csak szopott, akár a fene nagy cocilizmusba.
    Végre történhetne valami változás az életünkbe, de megint csupán arrol van szó, hogy melyik elvtárs, vagy mostmár úr, mekkorát tud hasítani a koncbol.
    Hát sosem lessz vége??
    Annak ideén azt sujkolták belénk, hogy lenin mekkora fáin ember, meg az ideglenesen hazánkba állomásozó déli hadsereg csoport, mostmeg fenekestöl felfordul minden.
    Tisztelet az 56-os hősöknek, de sajnos ocsu került a búzába.
    Akik megérdemelték volna a tiszteletet, azok közül csak kevesen kapták meg azt, de a sunyi, gyáva emberek, bizony igen jól elvannak kicsiny hazánkba.
    Erős a gyanum, hogy az itt felszólalók között is, vannak olyanok, akik menekültek a süjjedő hajórol, de most nyugdíjasként hazajöttek, mert rájöttek, hogy abbol amit kint kapnának, bizony felkopna az álluk.
    Jó-jó! De akkor ne osszák már az észt azoknak, akik a bajban sem hagyták el a hazájukat, netán még merészelnek épp ésszel gondolkodni.
    Miért is nem kellene atlétikai stadion?
    Vajon ők nemérdemlik meg?
    Rendben van. Akkor romboljuk le az összes pártszékházat, hisz azokra tényleg semmi szükség!
    A komcsik bezáratták a Csepeli korházat, mostmeg nem tetszik nekik, hogy a kormány egy vadonat új korházat akartak csinálni a XI. kerületbe. Hát mi az annyuk valagát szeretnének a saját zsebük megtöltésén kívül!?
    Tudjátok, szerintem az a baj, hogy annak ideén nem számoltatták el a volt elvtársakat és nem tisztalappal jött a rablóváltás.
    Mondja már meg nekem valaki, hogy aki a MÁV.-ot tönkrevágta, mi az úristen lógós bögyörőjének kellett kinevezni a MALÉV. vezérigazgatójának!!?? Ja, hogy azt is sikeresen tönkrevágja!? Ez igen. Tipikus cocilista mentalitás. Majd a pártbizotság megoldja.
    Ami a Csepeli HÉV.-et illeti, majd karácsonyosított vigyori megoldja, neféljetek!
    Már látom is a megoldást.
    A szerelvényeket beolvasszák és készítenek belölle egy sokágu szivárvány csillagot, amit majd november 7-én nagy csinandratta kísérettel hombárfejü gyúrcsány feltűzi a csatlósai zubbonyára, vagy a pufojkájára.
    Egyépként, rohattul kíváncsi lennék, ha a tisztelt képmutatók, aliasz képviselők csupán a mindenkori minimál bért kapnák, akkor is ennyire kepeckednének??
    Ja, és javaslom a mentelmijog egyszer és mindenkori eltörlését.
    Milyen jogon védi a törvény azokat a csibészeket, akik leszarják a törvényeket? Hát ez kész röhely.
    A hazaárulókat, mind felkellene akasztani, hisz mostanába volt belöllük néhány.

  20. pl szerint:

    rémusztó…

  21. kilgore trout szerint:

    Nem nagyon mutogatja a hivatkozott videó, hogy mi lesz Csepelen. Gyakorlatilag a zsiliptől felfelé ábrázolják a lényeget, az az alatti részen csak egy salakos pálya látható. Miért?

  22. dühös magyar szerint:

    Úgy látom a vén töklámpának már megint elgurult a gyógyszere. Jó lenne, ha minél előbb előkotorná és kis takarodót fújna magának, mert háborodott elméje ismét ontja magából a rosszindulatú, kötözködő marhaságait. Pihenjen már le, mert idáig hallani az agyában terjeszkedő mész recsegését. Már csak a maga példája is tisztán mutatja, hogy mennyire fontosak lennének a kórházak.
    “de kórház sem kell (ugye dühös magyar?).”
    Vén hülye! Kezdetektől ezt ugatom, hogy mennyire előrébb való az egészségügyünk. Csak ugat össze-vissza, azt se tudja pontosan ki mi mellett érvel.

  23. barvagarbalarka szerint:

    Nekem nincs gondom a tervezett fejlesztésekkel, ha tényleg megvalósul mindaz Észak-Csepelen, amiről szó volt. De ez a mondat akkor is fájt:

    “Egyesületünkben jelenleg a mostoha edzéskörülményeik ellenére,”

    Na ne már. Mostoha körülmények azok pl. a csepeli sztk-ban fogadják az embert, meg a dél-pestiben az orvosi ügyeleten. Aki sportolni akar, és tényleg akar, annak nem azon fog múlni, hogy milyen hozzá az infrastruktúra. Az egészség nem ilyen, oda orvosok kellenek, műszerek kellenek, külön kórház kellene a csepelieknek még mindig, nem 4-5 kórházból összevont szuperintézmények, ahol kivárhatatlan sorok vannak, meg több hónapos várakozási idő egy-egy vizsgálatra. Aki egyszer megbetegedik, lesérül, kórházba kerül, az tudja, miről van szó. Aki szerint meg szuperál az állami egészségügy, az nyilván sosem beteg, és csak magából tud kiindulni.

  24. Nagyapó szerint:

    dühös magyar, azaz bunkó proli! Még mindig nem olvasta, hogy eetása, a XI. kerületi polgármester NEM AKAR KÓRHÁZAT!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  25. dühös magyar szerint:

    Nagyapó, azaz bunkó, komcsi, köpönyegforgató, rágalmazó vén hülye! Akkor miért nekem címezte a szarfröcsögését?

  26. Nagyapó szerint:

    dühös magyar
    2019. november 12., kedd – 20:39

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Betke szerint:

    Nagyapó, László dr. azt mondta, hogy azt a pénzt költsék a kerületi Szent Imre kórházra! Ott van a Fehérvári úti orvosi rendelő, nem tudnak időpontot adni hasi ultrahangra, nincs orvos! Nekünk, csepelieknek is jó lenne, ha a “déltepsire”(mert a köztudatban ez járja) többet költenének, magasabb szinvonalú lenne az ellátás. De most az atlétikai stadionon rugóznak, ami nem is a kerületben épül. Talán jobb is, mert az önkori hogy tudná fenntartani?

  28. csepelifan szerint:

    Tisztelt Vágóné elnökasszony!
    Kegyedék hol edzenek napjainkban? Csak nem a Csepel SC Alapítvány sporttelepén díjmentesen?!? Miért nem arról fogalmaz meg támogató levelet a polgármesterrel együtt, hogy azt a sporttelepet fejlesszék, ahol jelenleg önök is edzenek bérmentve, s ahol egészen jól el vannak a legjobb tudomásom szerint! Nem csak akkor kell leveleket írogatni, meg posztolgatni amikor valami új készülne, hanem akkor is, amikor valami már megvan de fejleszteni kellene!

  29. pusssh szerint:

    1. Mint állampolgár úgy reagálok immár erre a sport- és stationőrületre, mint bika a vörös posztóra. (Lelkes sportrajongóból és drukkerből két lábon járó dühödt közöny és undor lettem, a sportolók petíciói nyomán pedig már sportológyűlölő is.)
    2. Mint csepeli stadion megépítését kénytelen vagyok támogatni, pedig pokol lesz az én életem is, amíg épül. Az ok: amíg a Fidesz kormányon van, az alternatíva Csepelre nézve: STADION, vagy SEMMI. Olyan fideszileg nem lehetséges, hogy HELYETT. Tertium non datur.

    ————————-
    (Szolgálati közlemény: Nagyapói és egyéb visszafröcsögésekre nem reagálok.)

  30. pusssh szerint:

    A kórház-ügyben ugyanezt tudom mondani, mint fünt: kártékony az álmodozás. Amíg a Fidesz kormányoz, vagy új központi kórház, vagy semmi (a Szent Imre kórháznak is).

  31. csak úgy szerint:

    Más.

    Miért tünt el Csepel, az idokep.hu szmog térképéről?

    Most, hogy lassan elkészül a Tejút-Rakéta-II. Rákóczi F. közti sport létesítmény, talán ott kellene elhelyezni a mérő műszereket, hogy az ott sportolók, tájékozódhassanak a levegő szennyeződésről (kamionok).

    T. Polgármester! Gyermekeit odavinné sportolni?

  32. csak úgy szerint:

    https://atletika.hu/hu/tagszervezetek/csepeli-diak-atletikai-club

    Elnök:
    Vágó Imréné
    Szakosztályvezető:
    Vágó Imréné
    Cím:
    1212 Budapest Béke tér 1.

    Hogy is van ez?

  33. Vágóné szerint:

    Tisztelt csepelifan szerint!
    Valójában a Csepel SC Alapítvány kezelésében lévő sporttelepen edzünk, az is igaz, hogy díjmentesen. De azt is tudni kell, hogy a futópálya inkább terepfutásra alkalmas, mivel a fák gyökerei számtalan helyen felnyomták a műanyag borítást, több helyen lyukak vannak a futópályán. Kb.80-90 m egyenes sáv van, ahol a a belső sáv kivételével a spint számokat gyakorolni tudják a versenyzők. A gyerekek a lelátón öltöznek át, öltözőnk, tisztálkodási lehetőségünk nincs, a mellékhelyiségről ne is beszéljünk. Mindezek ellenére kénytelenek vagyunk ott edzeni, mert sem Csepelen, sem a környező településeken sincs atlétikai pálya. A diszkoszvetőink a szántóföld melletti mezőre járnak ki dobni, ahol nincs dobókőr! De felajánlom, jöjjön el velem,s győződjön meg saját szemével a körülményeinkről, ahonnan a tehetséges gyerekek a nehézségeik ellenére is 2019. évben 19 országos bajnoki címet, 15 második és 12 harmadik helyezést értek el, a négyen lettek nemzeti válogatottak. Az önkormányzat nem fejleszthet alapítványi objektumban, nincs tulajdonjoga!

  34. Vágóné szerint:

    Tisztelt csak úgy szerint!
    Igen, én vagyok a CSepeli Diák Atlétikai Club elnöke. A címünk is stimmel, mely az alapítvány engedélyével lett anno bejelentve. Magamról annyit, hogy nem érdemtelenül képviselem az atlétikai clubbot, hisz magam is atléta, pontosabban többszörös magyar bajnok, magyar csúcstartó, olimpikon gerelyhajító voltam, s a világ 10 legjobb gerelyesei között tartottak számon az 1970-es években. 61,14 m-t hajítottam, ha ez mond Önnek valamit. Van még kérdése?

  35. Gyula szerint:

    csak úgy!
    Amikor összebaszták a rendelőt, akkor kibaszták a műszert, mert állandóan a dzsuvás, de frankón pontos szennyezettséget mérte. Gondolom, hogy a Fidesznek az agitált propagandájába ez nem fért bele? 🙂

    Vágóné!
    Gratulálok az eredményeihez, de kérkedni tudja kik szoktak ilyennel? 😉
    Csókolom kezeit!

  36. Vágóné szerint:

    Kedves Gyula!
    A válaszommal nem kérkedni akartam, csak a “csak úgy szerin” fedőnéven írogató személynek válaszoltam, aki megkérdőjelezte a személyem, s ezáltal értelmezésem szerint a kompetenciámat. Egyébként köszönöm a gratulációt. Üdvözlettel, Vágóné

  37. csak úgy szerint:

    Kedves Vágóné!

    Figyelmébe ajánlom az alábbi régi cikket.
    https://hudakjanos.blog.hu/2017/05/26/2_milliard_forint_magyar_birkozo_akademiara_nemeth_szilard_alapitvanyanak

    A DAC címének kiemelésével, azt szerettem volna jelezni, hogy “rossz” címen , “rossz ” tulajdonban van, azért nem kap önkormányzati támogatást.
    Bezzeg a Hollandi úton lévő alapítvány …

  38. királyerdei szerint:

    A viták elkerülése miatt meg kell kérdezni a jegyzőt,hogy kinek a tulajdonában van a spori és é.Cdepel.Amúgy.kaput:http://www.jarmuipar.hu/2019/11/felszamolhatjak-a-csepelt/

  39. Kovacsics Rémusz szerint:

    A cocik miért nem adtak több lóvét a dokiknak, a nővéreknek, egyáltalán az egészségügyi dolgozóknak?
    Ja, hogy akkor nem mentek volna külföldre, megasztán nem mentek volna más melóhelyre dolgozni a megélhetésük miatt.

  40. dühös magyar szerint:

    Kovacsics Rémusz!

    Nem visszafelé kell mutogatni, hogy az akkori párt mit cseszett el és mit nem csinált meg. Volt a fityisznek immár 9 éve, hogy ezeket a szóban forgó és vitatott állapotokat helyrehozza. Akkor most azzal verhetné a mellét az összes fityiszes hívővel együtt, hogy “A cocik tönkretették, szartak rá, de mi csak azért is felépítettük, rendbe hoztuk, megjavítottuk, karbantartjuk stb.”.
    Ehelyett a folyamatos mocskolódás és az óvodás taktika. Nem fura ez egy kicsit?

  41. csak úgy szerint:

    “A csepeli HÉV felújítása 2020 júniusában kezdődhet, de elvesztheti a priorítását, ha nem lesz Budapesten vb.” BL szavai

    https://i.n.d.e.x.hu/sport/2019/11/14/atletikai_vb_csepel_hev_borbely_lenard_polgarmester/

  42. Nagyapó szerint:

    dühös magyar! Nem kell állandóan hazudozni! “El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni, majd mi elleszünk a nyugdíjasokkal.”. Ezek kedves Gyarcsányának szavai!!
    Nézze milyen béremelések voltak az egészségügyben!
    Az új szivárvány vezetésnek NEM KELL KÓRHÁZ!
    dühös magyar! Miről beszél?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  43. Nagyapó szerint:

    csak úgy! Nem talált mást, mint egy Hudák (ki az?) hozzászólást?
    A Hollandi úton levő alapítványt a Magyar Birkózó Szövetség hozta létre. Németh Szilárd az MBSZ elnöke, igaz emellett Fidesz alelnök, meg katolikus is.
    De hogy tisztábban lásson (bár kétlem): “A 13/2017(IV.28.) számú Magyar Birkózó Szövetség elnökségi határozatban a következő javaslat került elfogadásra:
    A Magyar Birkózó Szövetség a Magyarország 2016. évi központi költségvetéséről szóló 2015. évi
    C. törvény 1. melléklet XVII. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejezet 20. cím. 39. alcím. 41.
    jogcímcsoport, “Egyedi sportlétesítmény-fejlesztések támogatása” elnevezésű fejezeti kezelésű
    előirányzat (ÁHT:358506) feladat: Csepeli Birkózó Akadémia létesítésére) alapján kapott 2 milliárd forint támogatást átadja a Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány részére, a Magyar Birkózó Akadémia létrehozása érdekében. A támogatási szerződés és az ezzel kapcsolatos valamennyi dokumentum aláírására felhatalmazza az Magyar Birkózó Szövetség főtitkárát. A határozat elfogadását követően aláírásra került a 2milliárd forintos támogatás továbbadásáról
    szóló támogatási szerződés a Magyar Birkózó Akadémia Alapítvánnyal.”
    Érthető

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  44. dühös magyar szerint:

    Nagyapó!
    “dühös magyar! Miről beszél?”
    Hát arról, hogy:
    “Nem visszafelé kell mutogatni, hogy az akkori párt mit cseszett el és mit nem csinált meg. Volt a fityisznek immár 9 éve, hogy ezeket a szóban forgó és vitatott állapotokat helyrehozza. Akkor most azzal verhetné a mellét az összes fityiszes hívővel együtt, hogy “A cocik tönkretették, szartak rá, de mi csak azért is felépítettük, rendbe hoztuk, megjavítottuk, karbantartjuk stb.”.”

    Nem megy már az olvasás se?

  45. […] A Csepeli Diák Atlétikai Club is kiáll az észak-csepeli fejlesztések mellett […]

  46. […] A Csepeli Diák Atlétikai Club is kiáll az észak-csepeli fejlesztések mellett […]

Itt lehet hozzászólni !