Baleset történt a Szent István úton

Mr.Gabee Csepel.info

Mr.Gabee információi szerint baleset történt vasárnap délután Csepelen a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben egy Smart Fortwo és egy Opel Astra ütközött össze.

A baleset feltehetőleg figyelmetlenségből adódott, ugyanis az elmúlt hetekben a Szent István út, Erdőalja utca felől érkező oldali a lámpánál egy kiegészítő lámpát helyeztek el. A kiegészítő lámpa engedélyezi a jobbra fordulást mindaddig, amíg a Táncsics Mihály utca felőli lámpa zöldet mutat.

Vélhetően a Smart előtt a lámpánál volt még egy gépkocsi, mely a kiegészítő lámpa zöld jelzésekor jobbra fordult, de a fehér autó nem figyelte a lámpa jelzését és egyenesen haladt tovább, amikor az Opellel ütközött.

Mióta kihelyezték a kiegészítő lámpát (hozzávetőleg kettő hete), azóta kettő balesetről tudunk. Természetesen több baleset is lehetett, de a többi esetről nem kaptunk  jelentést.

Utasainkat megkérjük, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek!

5 hozzászólás “Baleset történt a Szent István úton” bejegyzésre

  1. g szerint:

    Hát figyelni kéne.

  2. Nagyapó szerint:

    Tényleg figyelmetlenség, mert látott egy zöldet, indított.
    De nem vall nagy szakértelemre a kiegészítő zöld elhelyezése, mivel csak 1 sáv van. Ha egyenesen akar menni valaki, a kanyarodóknak várni kell az egyenes zöldre. Márpedig nagyszámú kocsi megy tovább. Külön sáv esetén lenne értelme.
    Hasonló az Ady-Kossuth kereszteződés, csakhogy ott kevés az egyenesen továbbhaladó.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. abc123 szerint:

    Ma,14.30-kor megint ugyanez történt,ugyanott-szaladjon a fotós hogy le tudja kapni őket…

  4. Dániel szerint:

    Én személyesen beszéltem a fehér autó tulajdonosával, és meggyőződése, hogy teli zöld lámpánál haladt át, nem a kiegészítő jobbra kanyarodást engedélyező lámpánál, quázi elutasítja azt az állítást miszerint ő a hibás. Nem mellesleg van ott egy térfigyelő kamera is, amit csak vissza kell nézetni és máris megvan a bizonyosság, ha a jóisten is úgy akarja.

  5. […] Korábban beszámoltunk róla, hogy feltehetően a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében pár héttel ezelőtt felszerelt kiegészítő lámpa miatt történt baleset.  […]

Itt lehet hozzászólni !