Gryllus Vilmos koncertje a Kultik moziban

MR.Gabee, Csepel.info

A Kultik Csepel moziban, Gryllus Vilmos ad koncertet, október 6-án 11 órától. Az állatok világnapjára (okt 4.) való tekintettel,a koncert alatt a zenész legkedvesebb állatokról szóló dalai is elhangoznak.

„Szeretek énekelni. Felnőtteknek azért, hogy meghallgassák. Gyerekeknek azért, hogy ők is énekeljenek.”

Gryllus Vilmos Kossuth-díjas (2000) magyar zenész, előadóművész, zeneszerző gyerekkokncertje a Kultik Csepel moziban 1992-től kezdi kiadni daloskönyveit. Ezekben a gyerekek számára írt dalait adja közzé,
azokat, melyeket az óvodás-kisiskolás korosztály könnyen meg tud tanulni, és szívesen el is énekel. Gyerekelőadásain is ezekből a dalokból válogat. (E dalok jó része azóta már beépült az óvodai ill.
általános iskolai tananyagba is.) 1996-tól ismét együtt énekel és muzsikál – immáron elsősorban gitárosként – a Kalákával, részt vesz a felnőtteknek szóló koncerteken, a lemezfelvételeken, a külföldi turnékon
szerte a világban, de gyerekelőadásait, melyeknek elsődleges célja a közönséggel való együtténeklés, továbbra is egyedül tartja.

Időpont: 2019.10.06. 11 óra.

Egy hozzászólás “Gryllus Vilmos koncertje a Kultik moziban” bejegyzésre

  1. pusssh szerint:

    A szépkorúaktól a kiskorúakon át a 151 éve született Urmánczy Nándorig mindenkire jutott zenés, szagos figyelem mostanában, de a hétvégi nagy kampányolós, átadós, felavatós, betörős, följelentős és patkányozós műsor közben valahogy nem futotta már nemzetkedésből és kereszténykedésből az aradi vértanúkra. Pedig 1849 október 6. kereken 170 éve volt. Igaz, őket nem az önkormányzat újította föl és adta át, (Pontosabban átadta: a feledésnek.)

Itt lehet hozzászólni !