Wolf József: az ember számítson, ne a profit!

Csepel.hu

 

Wolf József, a Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje az október 13-ai önkormányzati választáson a második helyen fog szerepelni a szavazólapon a Helyi Választási Bizottság nem jogerős döntése nyomán. Thürmer Gyulát, a Magyar Munkáspárt főpolgármester- jelöltjét ugyanakkor nem vette nyilvántartásba a Fővárosi Választási Bizottság, mivel a 747 ajánlóívének ellenőrzése során a szükséges ötezer helyett csak 4491 érvényes ajánlást rögzített.

Wolf József polgármesterjelölt programjának meghatározó eleme továbbra is az, hogy polgármesterként az emberekkel közösen az emberekért kell cselekednie az önkormányzat élén. A Munkáspárt célja ugyanis az, hogy a dolgozó emberek hangját hallassák, ellenőrizhetővé és elérhetővé tegyék a testületeket és a képviselőket. Az embereknek érezniük kell, hogy a fejlesztések értük történnek. Éppen ezért jogot és lehetőséget kell kapniuk, hogy valódi beleszólásuk legyen a kerület jövőjének eldöntésébe. A polgármester ne csak a fogadóóráján, bejelentkezés alapján legyen elérhető, hanem máskor is az emberek rendelkezésére álljon. A fogadóórákat ráadásul gyakran meg sem tartják. Ugyanez vonatkozik a képviselő hölgyekre és urakra is, akik hivatalosan havonta csak egy órát szánnak az állampolgárokra, ami elfogadhatatlan a Munkáspárt számára.

 

Az önkormányzati munka szolgálat, a polgármesternek és a képviselőknek az embereket kell szolgálniuk. Ha valaki ezt nem veszi tudomásul, ne jelöltesse magát semmiféle pozícióra. Ha mégis vállalják a megméretést, és az emberek bizalmat szavaznak nekik, akkor huszonnégy órában lássák el feladatukat! Csepel megérdemli, hogy megfelelően érvényesíthesse az érdekeit, mert Csepelben van méltóság. Többet érdemel, mint amennyit eddig kapott. A Munkáspárt programjának egyik alapvetése, hogy a kerület legyen tiszta, rendes és élhető városrész. Ez csak úgy valósítható meg, ha nem hataloméhes képviselők ülnek a képviselő-testületben.

A pártok ne egymással csatázzanak, hanem kizárólag az emberek igényeit tartsák szem előtt.

A rend és a biztonság megteremtése szintén fontos elvárás. Elég volt abból, hogy bizonyos közterületeken rendre verekedés, zajongás folyik, a szemét és a bűz ellepi a környékeket. A kerületben létre kell hozni a nyilvános vécék hálózatát, amelyeknek mindig tisztának és ingyenesnek kell lenniük. Ez fontos lépés a kerület tisztasága és a lakók kényelme érdekében. E téren is azt mondja a Munkáspárt, hogy az ember számítson, ne a profit! A Munkáspárt szorgalmazza Csepel közlekedési problémáinak megoldását. Mielőbb szükség van a csepeli és a ráckevei HÉV összekötésére. Nem szabad tovább halogatni a földutak leaszfaltozását.

Szégyen, hogy Csepelen még mindig vannak nehezen járható földutak. A Munkáspárt amellett van, hogy minden csepeli sportolhasson.

Jó dolog, hogy új sportlétesítményeket építenek, de elengedhetetlen, hogy azokat minden helyi lakos szabadon használhassa. Ne zavarjanak el senkit a sportpályákról, akik a közpénzen felépített létesítményekben tréningezni, kikapcsolódni akar. Adjanak esélyt a Munkáspártnak, amely ellenőrizhetővé és elszámoltathatóvá tenné a megválasztott tisztségviselőket.

 

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !