Bőröndökkel a kezében kapták el a csepeli gyilkost

Borsonline

Menekülésre készen állt az a gyilkos fiatal, aki kegyetlenül végezte ki nevelőanyját Csepelen. A megzavarodott, íróként dolgozó férfi súlyos mentális betegségekkel küzdött.

Karácsony előtt pár nappal végzett anyjával a 29 éves csepeli férfi. B. Krisztiántól már akkor is többen tartottak a környéken: ahogyan azt a Bors megírta, nem volt ismeretlen a helyiek számára, többször is vad tombolásban tört ki. Anyjával ketten éltek a csepeli házban, a férfi őt sem kímélte, az asszonyra is rátámadt már.

A tragédia napján is összevitatkozott vele, akivel aztán több késszúrással végzett. Kiderült, hogy a nő valójában nem is a férfi vér szerinti édesanyja, nevelőszülő volt, aki ennek ellenére lelkiismeretesen óvta nevelt fiát, dacára Krisztián labilis elméjének.

– Nem is tudtuk, hogy nem az igazi anyja, ezt Ildikó sosem éreztette, a saját fiának tekintette – mondták a Borsnak a környékbeliek. A férfi komoly mentális gondokkal küzdött, amire gyógyszert is szedett, a gyilkosság előtti napokban azonban a közeli patikában elfogyott a tabletta, ezért is súlyosbodhatott az állapota. A gyilkosság után a férfi nem mozdult vérbe fagyott pótanyja mellől, órákig gubbasztott a test mellett, és csak akkor derült fény a tettére, amikor anyja egyik ba­rátnője telefonált, a kagylóban pedig Krisztián zavartan, összefüggéstelenül beszélve elmondta, hogy megvágta nevelőanyját. A barátnő azonnal értesítette a rendőrséget, akik éppen időben érkeztek, ugyanis a kapuban találkoztak össze Krisztiánnal, aki bőröndökkel és csomagokkal felszerelkezve éppen szökni próbált.

– Valószínűleg akkorra tisztulhatott ki annyira, hogy felfogja, mit is tett, és nyilván meg akart szökni – vélekedtek az utcabeliek. Nem csoda, hogy a férfit akkor nem előzetes letartóztatásba, hanem elmegyógyintézetbe vitték. Most azonban a rendőrség a nyomozást befejezte, az anyagokat pedig átadták az ügyészségnek, így hamarosan vádat emelhetnek ellene.

Forrás: Borsonline

2 hozzászólás “Bőröndökkel a kezében kapták el a csepeli gyilkost” bejegyzésre

  1. Kitiltott szerint:

    A fidesz alatt gyilkossag.
    Ez majdnem eperfold.
    Oriasplakatokat!

  2. kiss istvan szerint:

    Nem is értem miről beszél?

    Orvos látta már?

Itt lehet hozzászólni !