Elmű munkálatokat végez Csepelen

Mr. Gabee, Csepel.info

Krisztián nevű olvasónktól kapott információk szerint pénteken este 20:30 körüli idöben áramellátási hiba merült fel a Kiss János Alt utca és a Kossuth Lajos utca egy részén.

Elmondása szerint 23 óra körül jött vissza az áram. Az elmű munkatársai megkezdték a hiba feltárását, mely ezekben a percekben is tart. A zavartalan áramellátás miatt Szent Imre tér és a piac között több aggregátort állítottak be.

4 hozzászólás “Elmű munkálatokat végez Csepelen” bejegyzésre

  1. pl szerint:

    Itt a templomnál (piaci) 00.10 körül jött vissza (kb. 4ó kimaradás), és momentán megint nincs 09.00-tól, és jelenleg a mobil áramfejlesztő sem megy, (de nincs sötét) 🙂

  2. Egy lakó szerint:

    Harmadik napja áram kimaradás a Kossuth Lajos utca és Táncsics Mihály utca közötti házakban és néhány utcai lámpában. Néhány havonta szokott ezen a részen áram kimaradás lenni, de most (végre) végleg megadta magát a hibás kábel és remélhetőleg most már megcsinálták jóra.
    Augusztus 8.-án 23:30 körültől 0:00-ig volt még egy áramkimaradás, aztán:
    Augusztus 9.-én 20:30 körültől kezdődött az áramszünet.
    Pár órával később a Kossuth Lajos utca 94 melletti parkolóban egy kis markológép sietve kapkodta ki a földet. Lehet hogy a hibát kereste.
    23:21-kor jött egy generátoros teherautó amit rákötöttek a Kiss János altábornagy utca tömbházra, és 23:50-re már fényárban úsztak a sétáló utcával.
    Augusztus 10.-én 0:15-kor jött még egy teherautó, és 0:35-től már a Kossuth Lajos utca 88, 94, stb. házak is kaptak áramot.
    A most 9órási kis áramszünet az az volt, hogy a generátorok helyett visszakötötték a házakat a hálózati áramra.
    (Én is írtam a csepel.info@gmail.hu ra, de úgy látszik ez a cikk nem jött be nekik. Sebaj, berakom ide is!)

  3. Johnny szerint:

    BASZDMEG!!!!!!!!!!!!! :-Dű
    Ez véresen komoly, hogy fél méter mélyen megtaknyolták a 20kV-os középfesz kábelét?
    Balkán, vagy Afrika?

Itt lehet hozzászólni !