Tolvaj 15 perc alatt rendőrkézen

Mr. Gabee, Csepel.info

A Budapest Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányságon 2019. július 23-án 0 óra 45 perckor személyesen tett bejelentést az a férfi, akit az egyik Kossuth Lajos utcai buszmegállóban kirabolt egy ismeretlen elkövető.

A sértett elmondta, hogy a férfi megkérdezte tőle, hogy mennyi az idő, és ő a mobiltelefonjáról megmondta. Ekkor a férfi elkérte a telefont, hogy ő is megnézze. A sértett hiába kérte vissza, az elkövető azzal fenyegetőzött, hogy kés van nála, majd a telefonnal együtt távozott a helyszínről.

A sértett által adott személyleírás alapján a csepeli rendőrök 1 órakor pár buszmegállóval arrébb elfogták, és a kerületi rendőrkapitányságra előállították a 33 éves Ny. Jánost. A rendőrök a férfinál megtalálták a sértett mobiltelefonját és egy kést is.

A román állampolgárt a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

4 hozzászólás “Tolvaj 15 perc alatt rendőrkézen” bejegyzésre

  1. Kitiltott szerint:

    Ha tul gyorsan itelik el priusza lesz es nem szavazhat a honositasat meghalalni

  2. csak úgy ... szerint:

    Román? Most nem erdélyi magyar?

  3. csak úgy ... szerint:

    Az fb-t olvasgatva, ez már mindennapos. Strand, kalózos játszótér, Tesco parkoló, és ki tudja még hány károsult van, aki ezt nem publikálja!

  4. kis gábor szerint:

    mocskos román geci huzzál haza

Itt lehet hozzászólni !