Fontos tudnivalók a július 18-i közlekedésről

csepel.hu

Tisztelt csepeli lakosok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy az Omega koncert miatt a Duna-dülő utcába július 17-e, azaz ma déli 12 órától parkolni tilos, július 18-a reggel 8 órától éjfélig pedig az utca lezárásra kerül, behajtani csak engedéllyel lehet. Fontos tudni, hogy a zöldterületen való parkolást az említett időszakokban nem büntetik.

Ezenfelül a várható nagy tömegre tekintettel járatsűrítést kértünk a BKK-tól a gyorsabb koncertre utazás és a hazajutás érdekében.

A 151-es autóbuszjáraton a Szent Imre tér – Csepel, Határ utca szakaszán az alapmenetrendi indulások között további csuklós buszokat indítunk az alábbiak szerint:

  • Szent Imre tértől 18:00 – 20:00 között sűrűbben, 5 percenként
  • a koncert alatt a várhatóan kisebb közlekedési igényre való tekintettel jellemzően 10 perces, (néhol 20 perces) követési időt alkalmazunk
  • majd a tervezett 22:00 órai befejezéshez igazodva Csepel, Határ utcától 22:00 – 23:00 között 5 perces követést biztosítunk.

A koncert utáni sűrítést operatívan előbb is tudjuk biztosítani (pl. időjárási okok miatt), mert a buszok majd a Határ utcánál fognak félre állni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !