Bezárult a Jobbik mögött a csapda, megkezdték a szalámizást

888, 168 Óra, Csepel.info

A DK helyi szervezete még Janiczak mellett áll (de nem a DK elnöke áll jobbra tőle)

Egy hete még minden ellenzéki párt egyöntetűen támogatta a jobbikos Janiczak Dávid jelölését az őszi polgármesteri választáson. Gyurcsányék már vállalhatatlannak tartják, őket pedig követ több balliberális párt. Eközben a jobbikosok mindenhol kiálltak a vállalhatatlan balliberális jelöltek mellett.

Csepelen még a Jobbik képviselőjét is leváltották, hogy Szenteczky János MSZP-s és Horváth Gyula DK-s tárgyalásvezetők elégedettek legyenek.

Sokat elárul, hogy Janiczak Dávid volt az, aki Hitler-imitátorral pózolt, beosztottjait pedig nemi erőszakkal fenyegette.

Szárazon k888rlak seggbe az összes f888szal

– nyilvánult meg az ózdi polgármester egy hangfelvételen.

Szombatra a Gyurcsány-párt kihátrált a jobbikos mögül, majd szép sorban a többi ellenzéki párt is a bukott miniszterelnököt utánozta – húzta alá a 888 cikke.

A DK Janiczak Dávid „neonáci megnyilvánulásaira hivatkozva öt nap gondolkodás után döntött így, és ezzel indokolta a kimaradását a Párbeszéd és a Momentum is. A Párbeszéd és a Momentum eleve be sem állt a politikus mögé. Amomentumos Donáth Anna arról beszélt, hogy számára a vörös vonal a rasszista és szexista kijelentéseknél húzódik, a Párbeszéd pedig Janiczak Dávid szegényekkel és romákkal szemben hozott kirekesztő intézkedéseire hívta fel a figyelmet.

Mindez azt jelenti, hogy Janiczak Dávidot most a Jobbikon kívül az LMP, az MSZP, Márki-Zay Péter fémjelezte  Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja.Az nem világos, hogy a DK, a Párbeszéd és a Momentum gondolkodik-e saját polgármester-jelöltön. A DK ózdi szervezete egyébként nem ért egyet a párt elnökségének a döntésével, és továbbra is a jobbikos polgármestert támogatja – írja a történtekről a 168 Óra.

A Jobbik eközben Budapesten teljes mellszélességgel kiáll az MSZP, a DK és a Momentum jelöltjei mellett cserében azért, mert – egyelőre – támogatják a párt soroksári jelöltjét. Mivel Pákozdi József jobbikos képviselő Csepelen nem állt be ebbe a sorba, és kifogásolta a Csepelt eladósító és szétlopó régi, 2010 előtti politikusok jelenlétét, leváltották és kizárták a tárgyalódelegációból, letiltották a sajtónyilatkozatoktól.

Forrás: 888, 168 Óra, Csepel.info

2 hozzászólás “Bezárult a Jobbik mögött a csapda, megkezdték a szalámizást” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Na még egy moslék banda !

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Janiczák Dávid mellett álló ember nem a fideszes alpolgármester Gyenge Zsolt SS-egyenruhában? 😉

Itt lehet hozzászólni !