Munkálatok Csepelen

Csepel.info, Mr.Gabee, ELMÜ, FŐTÁV, UPC, FŐGÁZ,


Az alábbiakban Mr.Gabee összegyűjtötte a kerületünket érintő felújításokat és egyéb munkálatokat.

ELMŰ:

Klikk a képre a nagyításhoz

FŐTÁV:

A munka helyszíne:
Katona József u. 66, 1215
A munka kezdete:
2019.07.10 08:00
A munka tervezett vége:
2019.07.12 16:00
Projektvezető:
Halmos Zoltán (700-6398)

BKK:

2019. július 12-14. (péntektől vasárnapig) között a HÉV helyett H7-es és H7E jelzéssel a Boráros tér és Csepel, Szent Imre tér között pótlóbuszokkal utazhatnak. Az autóbuszok a Boráros térnél az 54-es járat felszállóhelyéről indulnak, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Kossuth Lajos utca – Szent Imre tér útvonalat járják be. A Szent Imre térnél a 179-es járat végállomásától indulnak és a HÉV-állomás mellett lehet a pótlóbuszokra felszállni. A Karácsony Sándor utca és a Csepel H megállók megközelítése a Szent Imre tértől egyéb járatainkkal lehetséges.

A H7E jelzésű járat csak munkanapokon reggel kb. 6 órától 9 óráig közlekedik (a H7-es HÉV-pótló busz helyett).

A Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as buszcsalád járatainak egyes kora reggeli és késő esti indulásai a csatlakozások biztosítása érdekében pár perccel későbbre tolódnak.

2 hozzászólás “Munkálatok Csepelen” bejegyzésre

  1. Csepeli lokál szerint:

    Ma (július 8 hétfő) botrányos volt a HÉV pótlás. Reggel, illetve délután csúcsidőben 5-10 perc követési időköz, 100 éves buszokkal. Remélem egy hét múlva valamit tanulnak az illetékesek, és jobb lesz szervezés. Miért nem jár végig a pótló busz?

  2. PU szerint:

    Régen végig járt. De így olcsóbb. A követési időköz is. (Amúgy sem férnek már a pótlók az utakon.) A humán erőforrás meg mindent kibír. Ezt a légkondikban suhangató kormányzatok mindaddig komolyan így gondolják, míg meg nem áll teljesen az élet. És akkor nem értik…

Itt lehet hozzászólni !