Csepelen vasárnap reggel megtalálták a dunai hajóbaleset egyik áldozatának holttestét

168 óra, Mr.Gabee, Csepel.info,

Fotó: 168 óra

A május 29-i dunai hajóbaleset újabb áldozatának holttestét találták meg vasárnap reggel Csepelen – értesült megbízható forrásból a 168 Óra. Az információval kapcsolatban megkerestük az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük. 

A Hableány május 29-én este 9 óra 5 perckor süllyedt el a Margit híd lábánál, miután hátulról belerohant a Viking Sigyn szállodahajó. 35-en voltak a Hableányon, 31 dél-koreai turista, két idegenvezető  és a kéttagú magyar személyzet.

3 hozzászólás “Csepelen vasárnap reggel megtalálták a dunai hajóbaleset egyik áldozatának holttestét” bejegyzésre

  1. Johnny szerint:

    A Hableány sétahajó májusi tragédiájának újabb áldozata került elő, ezúttal Csepelnél, írja megbízható forrásra hivatkozva a 168 Óra.
    Az értesüléssel kapcsolatos kérdéseinkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: szombat este 22 óra 8 perckor érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy a Duna budapesti szakaszán, a Csepeli átjárónál egy holttestet találtak a vízben.
    A BRFK egyelőre nem erősítette meg, hogy a holttestnek köze lenne a hajószerencsétlenséghez. “A holttest azonosítása jelenleg is folyamatban van, így bővebb tájékoztatást nem tudunk adni” – írták az ***** megkeresésére.
    Közben egy dél-koreai lap, a South Korea Herald szintén arról ír, hogy a Hableány-tragédia újabb halálos áldozatát találhatták meg a hajószerencsétlenség helyszínétől mintegy 30 kilométerre.
    A Hableány turistahajó május 29-én, szerda este, nem sokkal 21 óra után süllyedt el a Margit híd alatt, amikor a Dunán ráfutott és a vízbe fordította a nála jóval nagyobb Viking Sigyn szállodahajó, amit egy ukrán kapitány, a 64 éves Jurij C. vezetett.
    Az 1949-ben épült Hableány mindössze 7-8 másodperc alatt, 35 emberrel a fedélzetén süllyedt el: 33 dél-koreai turista és a 2 fős magyar személyzet tartózkodott a hajón. Az áldozatok közül heten élték túl a balesetet.”

    Na, melyik csepeli átjárónál, ami 30 km-re van a Margit-hídtól?
    Az első a Zsilip, de ugye az zárt…
    A második és “Csepeli átjáró” a Gubacsi-híd, ami a zsilip után van…
    A harmadik az M0-s híd, de még ez sincs 30 km, utána meg messzebb van csak átjárás, sőt Csepelre nincs is.

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Még mindig nincs részvétnyilvánítás?

  3. PU szerint:

    Dagobert, ki akadályozott benne, hogy részvétet nyilváníts? Egyedül nem megy? Pedig már igazán elég sokan megtették.
    A hőzöngésed kezd halottgyalázásba csapni. Nem volna ízlésesebb, ha a giccses mászolygás helyett arról beszélnél, ami böki a csőröd?

Itt lehet hozzászólni !