Ez a nő kínozhatta halálra az állatkerti teknőst

Police

A rendőrök keresik azt a nőt, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben megkínzott egy görög teknőst.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1778/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 20-25 év körüli nő 2019. június 13-án 17 óra 40 perc körül Budapest XIV. kerületében, a Fővárosi Állat- és Növénykert kifutójában rádobott egy nagyméretű kockakövet egy görög teknősre. Az ütéstől a teknősnek olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy az állatot el kellett altatni. A feltételezett elkövetőről az állatkert biztonsági kamerája felvételt készített.

A nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

 

8 hozzászólás “Ez a nő kínozhatta halálra az állatkerti teknőst” bejegyzésre

  1. 32rf szerint:

    A felnőtt jegy 3300 Ft, a diák 2500. Fizetett a belépésért, hogy megnézze az állatokat – de közben ilyesmire képes? Ezt fel nem foghatom ésszel…

  2. Qqriq szerint:

    Nem látok nála csomagot, valószínűleg nem jöhetett messziről és talán a zsebesektől is óvakodott az idegen környezetben. Másrészt feltehetően színjózan sem volt, ha ilyet művelt. Szerintem Külföldi turista lehet az elkövető, akit a szállodákban esetleg a bulinegyedben kéne keresni. Magyar ember ilyet nem művel a hazájában.

  3. NAY szerint:

    Őt kellene fejbevágni!

  4. Kitiltott szerint:

    Elfogtak.
    Egy ozdi no.

  5. Johnny szerint:

    “Magyar ember ilyet nem művel a hazájában.”
    Óhhh Ember!
    Melyik országban élsz? 🙂
    Nem, semmit és senki nem csinál itt rosszat!
    Istenem… 😀

  6. Johnny szerint:

    …mint kiderült kamu, a képet a Facebook-ról lopták le és valami önbíráskodó fasiszta banda rántotta be a csajt, aki máris feljelentést tett.
    Linket nem tudok berakni.
    Ugyan miért?! 😉

  7. Nagyapó szerint:

    Idézet az Indexből:”Az Adél keresztnevű nő ügyvédje társaságában lépett ki az épületből, fejét először egy nejlonzacskóval takarta. Az ügyvéd azonban rövidesen távozott, és miután egyedül maradt, már az arcát vállalva válaszolt a kérdésekre.

    “Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom.”

    Eközben a cikk szerint a rendőrség által készített képeket mutatta a kamerának a teknősről, a kőről és az akkor vele lévő másik emberről, akinek nincs köze az ügyhöz.

    Arra a kérdésre, hogy börtönbe akart-e kerülni, azt mondta, nem akart, de lehet, hogy ott biztonságosabb lenne. Kiderült, hogy bár van családja, de hónapok óta lényegében
    hajléktalanként él.”
    No comment.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. pubi szerint:

    Kukorikú, hiányoztál!

Itt lehet hozzászólni !