Baleset történt a Szabadság utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

B. Gyula információi szerint baleset történt csütörtökön délután Csepelen a Kölcsey utca és a Szabadság utca kereszteződésében.

A balesetben több autó ütközött össze. Sajnos az eset az elsőbbségadás elmulasztásából történt. A mulasztó nem akarja elismerni a helyszínen felelősségét, ezáltal nagy mértékben akadályozza a csomópont közlekedését.

8 hozzászólás “Baleset történt a Szabadság utcában” bejegyzésre

 1. Mákosguba szerint:

  Annyira jó, hogy egy barom szerencsétlen miatt szopik más. Az autósok is, de azok még könnyedén elférnek oldalt, de akik busszal jönnének-mennének azoknak a gáz igazán… Egyébként most melyik autós is hibázott?

 2. dühös magyar szerint:

  Mákosguba!
  Szinte biztos, hogy a szakadék furgon…

 3. Johnny szerint:

  dühös magyar!
  Ezt a lomot naponta látom, mindig tolják neki, de azért egy táblát benézni… Jogsi 3 év vitrin és újravizsga, mint szittyónál.

 4. dühös magyar szerint:

  Sokaknak nem ártana egy pszichológiai felülvizsgálat sem.

 5. csepelikerdezo szerint:

  Nem számít, hogy valaki elismeri-e a vétkességét vagy sem, mert a baleseti bejelentő alapján állapítják meg a felelősséget.
  De lehet hívni rendőrt helyszínelni, és majd a vétkesnek azt ki kell fizetnie, plusz szabálysértési eljárás is indul. Ezért hívnak ritkán rendőrt ilyen esetben, ha nincs személyi sérülés.

 6. Mákosguba szerint:

  dühös magyar
  Oké, köszi a választ. 😀

 7. Kitiltott szerint:

  A foton lehet latni az elsobbseg adas kotelezo tablat (maci sajtot)
  Egyertelmu ki a felelos.

 8. csepelikerdezo szerint:

  Egyetlen észrevétel, talán már lecsengett a dolog.
  Ami a fényképen látunk: a Citroen a főúton áll, benne a Mercedes furgon.

  A következő helyzetet próbáljuk meg elképzelni:
  Jön a Citroen a főúton, és jobbra indexel, ami azt jelenti a Mercedes vezetőjének, hogy a közeledő autó ELHAGYJA a főútat (haladási irányt változtat), ráadásul mellette fog elhaladni. Mercedes elindul, Citroen vezetője pedig halad villogó irányjelzővel a főúton tovább. Az ütközés elkerülhetetlen. (Plusz az elfordított kormány egy bizonyos szögállásnál “automatikusan” kikapcsolja az irányjelzőt.)
  Tehát, ha van fedélzeti kamera, akkor kiderülhet a fenti “turpisság”, esetleg.

  Ezen oknál fogva én mindig megvárom, hogy aki irányjelzővel érkezik egy kereszteződéshez, az valóban irányt is változtat.
  Mert aki irányjelzővel halad, még nem biztos, hogy irányt fog változtatni.

Itt lehet hozzászólni !